Duhové pohádky
Daniela Fischerová
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Ze žluté pohádky jsem nadšená jak je krásná, něžná... Z prvních dvou a červené jsem na rozpacích, prostě mi nesedí. A verše za pohádkami jsou všechny fajn.
Milujeme ji my, dospělí, i naše aktuálně již pubertální děti. Stále se k ní čas od času vracím(e) a nikdy nezklame. "Ublizování červánků" mne vždy pohladí po duši a spolehlivě vykouzlí úsměv na tváři. Krása, poetika, něha.
Několikrát jsem tyhle pohádky věnovala kamarádkám, když se staly babičkami...
Nádherná knížka obsahem i ilustracemi, pohladí na duši. Četla jsem ji pravidelně dětem, když byly malé, je velmi útlá. Ještě dnes, kdy jsou děti již dospělé, si ji občas vytáhnu z knihovny a zalistuji.
Krasná kniha. Takova nenapadna svym obalem, clovek by rekl ze nenadchne. Ale moc me bavilo ji cist detem nahlas
Krásné poetické pohádky, bavily dcerku i nás dospěláky. Rádi se k nim vracíme.
Pět hvězdiček!
Skvělá kniha. Mohla by být delší, tak moc mne bavilo ji číst nahlas... vlastně jsme ji napoprvé doma přečetly komplet za jeden večer, nešlo přestat... krásný jazyk i poetika a veselost. Šestiletá dcera se při ní smála nahlas... a ilustrace (či spíše obrazové doplnění) je též krásné. Takovou knihu si asi musím koupit, půjčená z knihovny nestačí.
Jedny z nejhezčích pohádek, skvěle se čtou nahlas. Četli jsme je pro velký úspěch několikrát.
Originální, poetické, zábavné. Jako dospělému se mi hodně líbily. Naši kluci se nevyjádřili, ale vydrželi poslouchat, aniž by si řekli o jinou knížku (a to oni umí).
2014 | Pohoršovna |
2008 | Pohádky z Větrné Lhoty |
2015 | Tetovaná teta |
1982 | O rezaté veverce |
2001 | Duhová jiskra |
Ilustrace se mi tedy nelíbí a hlavně se vůbec nehodí do dětské knížky. Básničky nás také moc nenadchly, ale pohádky jsou to nádherné, hravé a plné fantazie. Skvělý nápad!