Feťák

Feťák
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/1753/bmid_fetak.jpg 4 433 433

První kniha W. S. Burroughse, původně vydaná pod pseudonymem William Lee, v níž se autor pokouší „co možná nejpřesnějšími a nejjednoduššími slovy“ zachytit svou zkušenost narkomana. Stále aktuální kniha, ač od jejího vzniku uplynulo již téměř půl století.

Literatura světová Romány
Vydáno: , Maťa

Junkie, 1953

phoealova
30.12.2012 3 z 5

Zajímavá, ale průměrná kniha o drogách. Ke konci dost zdlouhavá. Zaujalo mě, že marihuanu popisoval na straně 23(to free) zajímalo by mě, zda to má nějakou souvislost, nebo pouhá náhoda :)

AFA
28.11.2012 2 z 5

Drogová tématika...velmi vděčné téma at už pro knihu nebo pro film, ale ačkoliv mám ráda Borroughse tak jsem od knihy čekala víc než je tento podprůměr, knížka pro mě byla velké zklamání, Chybělo mi zde napětí a akce i celkově nějaké ponaučení...byla to prostě nuda, nuda a zase nuda. K této knížce bych se už nevracela.

petricka2
13.11.2012 4 z 5

...četla jsem více knih, kde je hlavním tématem narkomanie a tuto knihu bych v této kategorii hodnotila jako průměrnou...

sarekaslukova
07.09.2012 2 z 5

Bože to byla nuda. Četla jsem už pár knih o drogách, ale tahle byla příšerná. Ještě že měla tak málo stránek.

okularo
28.04.2012 3 z 5

Chvílema docela nuda.Četla jsem už víc knih s drogovou tématikou,takže pro mě nic převratného.

Aniikki
20.03.2012 5 z 5

Kniha, která rozhodně není pro každého. Burroughs bez obalu popisuje svoje zkušenosti s drogou. Knihu jsem četla podruhé a líbila se mi snad ještě víc, než na poprvé.

Ikkju
19.09.2011

Taková "zpověď amerického poživače opia"...

immortal-party
04.07.2011 3 z 5

čte se to jako první nástřel

bell78
10.02.2011