Hadrový panák
Daniel Cole
Hadrový panák série
1. díl >
Britský krimithriller, který šokoval čtenáře po celém světě… a nastartoval úspěšnou trilogii vydanou v 35 zemích. Mrtvola sešitá ze šesti částí různých těl a nalezená v jednom londýnském bytě – případ Hadrový panák, jak ho nazvala média, okamžitě vyvolá strach a paniku. Detektiv William „Wolf“ Fawkes a jeho kolegyně Emily Baxterová jsou pověřeni identifikací obětí, vzápětí ale musí čelit další hrozbě: Wolfova bývalá žena Andrea, která pracuje jako reportérka, obdrží od anonyma fotky z místa, kde byl Hadrový panák nalezen, a také seznam šesti lidí a dat, kdy budou zabiti. Prvním má být londýnský starosta. Posledním detektiv William Fawkes…... celý text
![adaba adaba](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knížka se mi moc líbila. Napínavá byla každá stránka, i když ten konec byl trošku slabší. I tak 5 hvězd :)
![iveta3689 iveta3689](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/120147/m_120147.jpg?v=1459855105)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Zajímavý námět, velice napínavý děj. Ke konci knihy napětí gradovalo tak, že jsem se nemohla dočkat další kapitoly. Bohužel konec byl jakoby přilepený odjinud, mám z něj dojem, že ho psal jiný autor. Proto 4* z 5.
![Petruna6 Petruna6](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Téma okopírované od Vraní dívky. Kdybych jí nečetla, tak bych byla ohodnotila jako zajímavý nápad. Četla jsem ji hlavně proto, že v televizi běží reklama - což mě upoutalo, neboť jsou reklamy na ledascos, ale upoutávky na knihy chybí. Hodnocení lepší střed. Neurazí.
![Lindulinek Lindulinek](https://www.databazeknih.cz/img/users/43_/43029/43029-BrQ.jpg?v=1442384294)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Na knihu jsem se těšila, ale zklamala mě. První polovina se táhla a závěr to celé tak nějak "zabil" :)
![Nicky.ca Nicky.ca](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/122088/m_122088-H8S.jpg?v=1459855107)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Kniha ma bavila, doslova som ju MUSELA čítať. Musím ale priznať, že koniec ma trochu sklamal. Ale rozhodne sa teším na další diel.
![zuzana2599 zuzana2599](https://www.databazeknih.cz/img/users/62_/62275/m_zuzana2599-HKE.jpg?v=1542475853)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Hadrový panák je jistě vydařený debut britského autora, kvalitní žánrový kousek.
Ze začátku mi chvíli trvalo než jsem se začetla, pak jsem se ponořila do děje, který byl napínavý a místy i děsivý... Kdo má rád kriminální thrillery nebude zklamaný, mě osobně kniha nenadchla až tak, jak jsem čekala, proto dávám o hvězdičku méně.
![Acinore Acinore](https://www.databazeknih.cz/img/users/78_/78503/m_acinore.jpg?v=1737617773)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Jo, jako nebylo to špatný, ale nemohla jsem se nějak ponořit do postav, takový povrchní všechno.. V půlce už jsem ani nechápala, jak jsou zabedněný a nenapadne je to nebo ono. A taky už mě nebaví, jak se v každý krimi ještě řeší sexuální vztahy hrdinů. Fakt trapný.
![simona7713 simona7713](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/165923/m_165923-Gmc.jpg?v=1479669159)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Ooo, konecne adekvatni nahrada za Chrise Cartera ( nez vyda dalsi knizku). Ja jsem nadsena! Bavilo me to od zacatku az do konce, zadne hluche mista. Proste ctete... a uvidite.
![katka9574 katka9574](https://www.databazeknih.cz/img/users/70_/70398/m_70398-A8S.jpg?v=1484932007)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
Jak to říct - námět mi přišel výborný, ale úplně lehce se mi nečetlo - občas jsem se přistihla, že nechápu autorovy myšlenky. Přesto, že jsem Hadrového panáka přelouskala během dvou dnů a těšila se, až knihu opět otevřu, nemůžu dát plný počet.
![KaiShun KaiShun](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Námět super, zpracování slabé , postavy vyšetřovatelů jsou k smíchu až na Edmundse který jediný něco tvoří , hlavní postava škoda slov... Hlavně že se kniha honosí titulem bestseller roku a nejočekávanější krimi , pche. Carter měl lepší knihu a Deaverova další bomba vyjde za pár dní. Tohle mohlo zůstat klidně dál pod postelí D. Cola jako sběrač prachu.
![livana livana](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Mne první půlka knihy moc nenadchla, četla jsem ji večer jen po pár stránkách. Už jsem ji chtěla odložit, ale druhá půlka knihy dostala konečně spád a já ji po týdnu dočetla.
![Kalina Kalina](https://www.databazeknih.cz/img/users/91_/91606/m_kalina-BrD.jpg?v=1554022666)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělá kniha. Obdivuji autory, kteří udrží pozornost čtenáře od začátku až do samého závěru. Doporučuji.
![Michaela91 Michaela91](https://www.databazeknih.cz/img/users/35_/35684/zdazilek-eai.jpg?v=1551671980)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Za mě velice povedené. Mě kniha pořád držela ve střehu a strašně nerada jsem ji odkládala. Nebylo tam nic navíc, kde by se čtenář nudil, vše do sebe pěkně zapadalo a děj neúprosně plynul rychleji a rychleji. Za mě velké doporučení.
![Věrka69 Věrka69](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/139369/m_verka69-0Lt.jpg?v=1561013726)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Děj nabírá takovou rychlost, že jsem se při čtení "zadýchala". Pro mě za poslední dobu jedna z nejlepších detektivek, těším se na pokračování.
![hs777 hs777](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/123234/m_hs777-0Ni.jpg?v=1592773294)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Daniel Cole se mi naprosto trefil do vkusu ... bez velkého zdržování rovnou do děje. To, co jsem se dozvěděla v anotaci, se stalo hned na prvních pár stranách a dál pokračovalo závratným tempem. S ubývajícím časem do dalšího termínu se mi nekontrolovaně zvyšoval adrenalin v krvi. Jestli je to začátek série, od prvního dílu jsem fanouškem.
![skipiii skipiii](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/109751/m_109751-3hQ.jpg?v=1476270138)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Napínavý děj, velice zajímavý námět, který byl i docela dobře zpracovaný.....a pak přišel závěr knihy a v mých očích celou knihu shodil. Řekla bych, že si kniha zasloužila lepší konec a ne konec "ďábelský". I přesto, že se mi kniha z větší části líbila a byla napínavá, nenazvala bych ji "neočekávanější krimithriller roku". Za mě jsou daleko lepší a propracovanější knihy. Hezký průměr.
Kniha se četla lehce a rychle, ale děj mě moc nenadchnul. Čekala jsem víc napětí a strachu. Knihu jsem měla půjčenou a jsem ráda, ve své knihovně bych ji mít nemusela.