Hadrový panák
Daniel Cole
Hadrový panák série
1. díl >
Britský krimithriller, který šokoval čtenáře po celém světě… a nastartoval úspěšnou trilogii vydanou v 35 zemích. Mrtvola sešitá ze šesti částí různých těl a nalezená v jednom londýnském bytě – případ Hadrový panák, jak ho nazvala média, okamžitě vyvolá strach a paniku. Detektiv William „Wolf“ Fawkes a jeho kolegyně Emily Baxterová jsou pověřeni identifikací obětí, vzápětí ale musí čelit další hrozbě: Wolfova bývalá žena Andrea, která pracuje jako reportérka, obdrží od anonyma fotky z místa, kde byl Hadrový panák nalezen, a také seznam šesti lidí a dat, kdy budou zabiti. Prvním má být londýnský starosta. Posledním detektiv William Fawkes…... celý text

Skvělá kniha. Přečetla jsem jí jedním dechem a byla jsem napjatá jako struna až do konce. Doporučuji.

Kniha se četla lehce a rychle, ale děj mě moc nenadchnul. Čekala jsem víc napětí a strachu. Knihu jsem měla půjčenou a jsem ráda, ve své knihovně bych ji mít nemusela.

Knížka se mi moc líbila. Napínavá byla každá stránka, i když ten konec byl trošku slabší. I tak 5 hvězd :)

Zajímavý námět, velice napínavý děj. Ke konci knihy napětí gradovalo tak, že jsem se nemohla dočkat další kapitoly. Bohužel konec byl jakoby přilepený odjinud, mám z něj dojem, že ho psal jiný autor. Proto 4* z 5.

Téma okopírované od Vraní dívky. Kdybych jí nečetla, tak bych byla ohodnotila jako zajímavý nápad. Četla jsem ji hlavně proto, že v televizi běží reklama - což mě upoutalo, neboť jsou reklamy na ledascos, ale upoutávky na knihy chybí. Hodnocení lepší střed. Neurazí.

Na knihu jsem se těšila, ale zklamala mě. První polovina se táhla a závěr to celé tak nějak "zabil" :)

Kniha ma bavila, doslova som ju MUSELA čítať. Musím ale priznať, že koniec ma trochu sklamal. Ale rozhodne sa teším na další diel.

Hadrový panák je jistě vydařený debut britského autora, kvalitní žánrový kousek.
Ze začátku mi chvíli trvalo než jsem se začetla, pak jsem se ponořila do děje, který byl napínavý a místy i děsivý... Kdo má rád kriminální thrillery nebude zklamaný, mě osobně kniha nenadchla až tak, jak jsem čekala, proto dávám o hvězdičku méně.

Jo, jako nebylo to špatný, ale nemohla jsem se nějak ponořit do postav, takový povrchní všechno.. V půlce už jsem ani nechápala, jak jsou zabedněný a nenapadne je to nebo ono. A taky už mě nebaví, jak se v každý krimi ještě řeší sexuální vztahy hrdinů. Fakt trapný.

Ooo, konecne adekvatni nahrada za Chrise Cartera ( nez vyda dalsi knizku). Ja jsem nadsena! Bavilo me to od zacatku az do konce, zadne hluche mista. Proste ctete... a uvidite.

Jak to říct - námět mi přišel výborný, ale úplně lehce se mi nečetlo - občas jsem se přistihla, že nechápu autorovy myšlenky. Přesto, že jsem Hadrového panáka přelouskala během dvou dnů a těšila se, až knihu opět otevřu, nemůžu dát plný počet.

Námět super, zpracování slabé , postavy vyšetřovatelů jsou k smíchu až na Edmundse který jediný něco tvoří , hlavní postava škoda slov... Hlavně že se kniha honosí titulem bestseller roku a nejočekávanější krimi , pche. Carter měl lepší knihu a Deaverova další bomba vyjde za pár dní. Tohle mohlo zůstat klidně dál pod postelí D. Cola jako sběrač prachu.

Mne první půlka knihy moc nenadchla, četla jsem ji večer jen po pár stránkách. Už jsem ji chtěla odložit, ale druhá půlka knihy dostala konečně spád a já ji po týdnu dočetla.

Skvělá kniha. Obdivuji autory, kteří udrží pozornost čtenáře od začátku až do samého závěru. Doporučuji.

Za mě velice povedené. Mě kniha pořád držela ve střehu a strašně nerada jsem ji odkládala. Nebylo tam nic navíc, kde by se čtenář nudil, vše do sebe pěkně zapadalo a děj neúprosně plynul rychleji a rychleji. Za mě velké doporučení.

Děj nabírá takovou rychlost, že jsem se při čtení "zadýchala". Pro mě za poslední dobu jedna z nejlepších detektivek, těším se na pokračování.
Naprosto úžasná kniha! Doporučuji k přečtení !!!