Hadrový panák přehled

Hadrový panák
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351414/bmid_hadrovy-panak-afh-351414.jpg 4 3100 3100

Před čtyřmi roky vzal detektiv William „Wolf“ Fawkes spravedlnost do svých rukou – nedokázal ustát, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele. Wolfa postavili mimo službu a poslali do psychiatrické léčebny. Teď se vrací do práce a touží po velkém případu. A zdá se, že se ho dočkal: na místě činu, kam ho přivolala kolegyně Emily Baxterová, se najde mrtvola – sešitá z částí šesti těl jako hadrový panák. Stejně tak pojmenují děsivý případ média a Fawkes je pověřen identifikací obětí. Vzápětí Wolfova bývalá žena, která pracuje jako reportérka, obdrží od anonyma fotky z dějiště zločinu a taky seznam šesti lidí a dat, kdy budou zabiti. Poslední jméno na seznamu je: Fawkes. A vrah už si chystá šicí potřeby…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Knižní klub

Ragdoll, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hadrový panák. Přihlašte se a napište ho.

Hana62
15.11.2024 5 z 5

Dostala jsem knihu Loutkář, ale po přečtení cca 50 str.jsem si musela vypůjčit Hadrového panáka. Přečteno na jeden zátah. Silné emoce, nenávist, pomsta, touha po spravedlnosti. Nic z toho nechybělo. Za mě dost dobrý. Jdu dočíst Loutkáře.

zuzi.cte
18.10.2024 2 z 5

Napínavá detektivka s nečekaným rozuzlením. Což mám ráda, ale v některých pasážích jsem se trošku ztratila protože tam byl nepřehledný skok mezi ději. Není to knížka u které bych řekla "nemohla jsem se odtrhnout" na to, že to měla být kniha roku 2017
Je to 1. díl ze 3

kniznisvetsjiri
09.09.2024 4 z 5

Všem kteří tak jako já, milují krimi, doporučím tuto knihu. Ta vám nesmí chybět. Knížka je ze série dvou dalších příběhů. Které jsou mimochodem taky úplně boží.
Kniha má za mě vše co by dobrá detektivka měla mít. Klasicky jako u jiných knih, hlavní hrdina vyšetřovatel je tak trochu rebel. Ale oblíbíte si ho. Bohužel to nemůžete říct o jeho bývalé ženě která mě v knize byla taaaak moc protivná. Baxterová mi přirostla k srdci. Příběh je napínavý a popisované vraždy byli přesně podle mého gusta .

Nikdo neví jak vypadá, kde udeří příště a proč...

28.10.2024

Ani slovo, Někdo klepe a další knižní novinky (28. týden)

10.07.2022

10 právě čtených knih podle uživatelů (září)

14.09.2018

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Hadrový panák v seznamech

v Přečtených4 772x
v Knihotéce1 103x

vraždy Londýn detektivní a krimi romány novináři sérioví vrazi

Daniel Cole
britská, 1983