Havran přehled
Daniel Cole
Žhavá, zábavná a neodložitelná novinka od autora bestselleru Hadrový panák. Ctižádostivá vyšetřovatelka. Okouzlující zabiják… a jejich dobrodružný hon na sériového vraha. Detektiv Scarlett Delaneyová se snaží dopadnout zločince přezdívaného Havran, jenž svým obětem uřízne hlavu, na obličeji zanechá pět škrábanců a odnese si šperk jako suvenýr, to vše za nejnemožnějších okolností. Je nepolapitelný a policie dlouho tápe, dokud Scarlett na jednom místě činu náhodou nenarazí na šarmantního Henryho, který tvrdí, že pracuje jako soukromé očko, a nabídne jí pomoc. Kamkoli se ale Henry vrtne, zůstávají po něm mrtvoly. A Havranova další akce je na spadnutí…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2024 , KalibrOriginální název:
Jackdaw, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Havran. Přihlašte se a napište ho.
Já nevím, že si nedám pokoj a ke Colovi jsem se zase vrátila, ačkoliv jsem z jeho přechozích knih moc nadšená nebyla. Asi mě nalákala anotace s tím, že se detektivka spojí s někým po kom zůstávají mrtvoly. Do scény v restaurace s rusákem mi to to bavilo. Pak už vůbec. Hlavní hrdinka je celou knihu na přesdržku a ani šarmantní Henry to nezachraňuje. Celou knihu na mě jen řvala myšlenka, že dosazení naprosto nezpůsobilé detektivky nejen k policejnímu sboru, ale hlavně její nasazení na takto závažný případ, je do nebe volající a rozhodně by za to měli padat hlavy.
Napínavé a čtivé, i díky krátkým kapitolám. Líbí se mi styl psaní. Příjemné čtení, těším se na pokračování :)
Žebříček nejprodávanějších knih (46. týden)
20.11.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (45. týden)
13.11.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (44. týden)
06.11.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Havran v seznamech
v Mé knihovně | 157x |
Asi jedna z nelepších co autor naplsal.Divný a zvrácený styl.