Hattrick

Hattrick
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545987/bmid_hattrick.jpg 4 47 47

Láska z ofsajdu série

< 2. díl >

Fotbal je celý můj život, má jediná láska. Nic jiného pro mě není důležitější. Tak jo, kecám. Můj syn Lucca patří na přední příčku mých top priorit. Pak ale přišla tahle bloncka a převrátila vše vzhůru nohama. Se Selenou se nám rodina rozrostla. Na barevná srdíčka a pusinky mě neužije. Nezapomeňte, kdo jsem - přece fotbalový bůh. Jenže Phoebe není jen tak ledajaká ženská. Ona je moje "HOLKA" a ta mi nedá nic zadarmo. Kdyby šlo jen o srážku s egem. Ale… Jak to tak vypadá, musím napravit spoustu svých přešlapů...... celý text

Přidat komentář

Ála1968
02.10.2024 4 z 5

Tak musím říct, že první díl byl o hodně lepší než tenhle.Asi bych se bez něj obešla,nebylo tam nic zajímavého až na ten konec.Tak snad další díl bude lepší

eva3992
28.09.2024 3 z 5

Láska, fotbal, modeling, rodina, peníze. Ponořte se do romantického příběhu, který vás přenese mezi fotbalovou smetánku, na exotickou dovolenou, ale i do běžných rodinných starostí.

První díl – Playmaker – mě opravdu mile překvapil. Podobné knihy často nečtu, proto jsem byla překvapená, jak si mě kniha získala. Navíc končil tak, že jsem nutně potřebovala vědět, jak to bude dál! A už to vím a byla to jízda, i když…

Hned ze začátku musím říct, že se mi první díl líbil mnohem více. Ač to byl příběh, který tady už byl mockrát – jak chudá holka ke štěstí přišla – tak si mě to získalo a bavilo. Tentokrát už se ocitáme v prostředí, kde peníze nejsou problém, a to mi asi trošku vadilo. Od začátku to na mě působilo moc snobsky. Řešily se tu stále peníze a nevěry a celkově se příběh motal v jednom kruhu.

Ale i tak jsem si užívala romantickou linku, kdy tu sexuální napětí z hlavních hrdinů jen sálá :-D Můžete se u knihy zasnít, podívat se na luxusní místa a nechat se „obejmout“ mužem, o kterém sní každá žena.

Určitě fajn oddechovka, která vám dovolí vypnout a bez starostí si užít příběh.


Principalka
11.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Takže-z prvního dílu jsem čekala, že hlavní megera brutálně zamotá s příběhem. Omyl! Hned na začátku na nás autorka udělala dlouhý nos a příběh pokračuje úplně jiným směrem a díky pokračování mi teprve došlo, že to mezi řádky bylo v Playmakerovi. Ego umí zlomit vaz, lásku i přátelství.
Líbilo se mi, jak autorka vykreslila i vedlejší postavy. Druhý díl je o fous lepší. Povedená série a těším se na další fotbalisty.

musivila
05.09.2024 4 z 5

(SPOILER) Tak nevím, ale já bych se asi bez druhého dílu obešla. První byl určitě čtivější a vtipnější. Vztah Nicolase a Phoebe je vystaven zkoušce vzájemné důvěry …jo, žárlivost je mrcha. Takže se třičtvrtě knihy obviňují z možné nevěry … pokušení je veliké, oba k tomu mají příležitost.... čemuž zrovna nepřidá Nickův předčasný odjezd do Francie. Nakonec jim však vzájemné odloučení pomůže dospět a uvědomit si životní priority. A tak, jak už u těchto knih bývá, sladký happy end je nemine, a to je vlastně jasné od začátku.

Nicol667
12.07.2024 5 z 5

IG: Nicol_Keithe_autor

Když Marcy řekne, že ještě nenapsala poslední slovo, je jasné, že nám pěkně zamotá hlavy, zvedne tepovku a napne nás do posledního písmenka.

Proč by život hrdinů měl být jednoduchý, když nám jejich drama může propálit okno kopačákem?

Miluju to. Ten humor, napětí, vibe, přitažlivost, překážky, erotické jiskření…

Kdo by nechtěl vidět Pterodaktyla slavného fotbalisty?

Ani tady naši oblíbenci nebudou mít na růžích ustláno. Do hry nám vstoupí nové postavy, nečekané situace a oba budou vystaveni pokušení, ze kterého budou moct odejít jako vítězové, nebo…

Laťka příběhu je nastavena velmi vysoko a celé se to čte po vzoru E.T.ho - rychle a naráz!

Tak co? Fandíte jim? Čeká je na konci příběhu přípitek z poháru vítězů, nebo je někdy lepší to prostě vzdát?

Je ego víc než láska? Jsou zcela očividné věci skutečně tak, jak vypadají? Kde končí důvěra a začíná vládnout strach? Co dokáže žárlivost a dá se s ní vůbec bojovat? Čtěte pozorně a hledejte mezi řádky. Tenhle příběh vám možná ukáže víc, než na první dobrou čekáte.

Jita160
09.07.2024 4 z 5

Pokračování o Phoebe a brazilském fotbalistovi Nicolasovi je vlastně taková životní zkouška jejich lásky.
Osud jim naděluje pár dramat, nějaké ty lži, odloučení,nedůvěru,svádění, žárlivost a špatná rozhodnutí. Oba bojují ...každý po svém. Oba potřebuji dospět a začít si věřit.
Prochází si svým životním peklem aby se spolu mohli ocitnout v ráji.

Moniska2410
09.07.2024 5 z 5

Příběh nám začíná přesně tam kde skončil první díl a my než se stačíme pořádně rozkoukat, jsme vtaženi do hry, která nám zamotá pěkně hlavu.

Opět sem se vůbec nenudila, příběh je plný akce, humoru, ale i nějakého toho dramatu.

Nicolas a Phoebe mají před sebou krásnou budoucnost, jen cesta k ní není jednoduchá, oba na ní mají překážky, takže možná na konec ani nedojdou.

Jak mě Phoebe v prvním díle hodně bavila, tak tady sem si jí zamilovala. Ona Nicolasovi nedala nic zadarmo. Bylo skvělé pozorovat, že i přes to co se jí povedlo, byla to stále ta Phoebe jako na začátku.

Nicolas, tak ten byl oproti prvnímu dílu zlatíčko, i když v jednu dobu bych mu zakroutila krkem.

Chemie byla opět neskutečná, spalující a erotické scény vkusně napsané.

Přibylo pár postav a některé nám pěkně zamíchaly dějem.

Jak to vše dopadne si už musíte přečíst sami, přece vám neprozradím všechny trumfy, které si na nás Marcy přichystala a že jich není málo.

VeraKlemsova
03.07.2024 5 z 5

(SPOILER) Tento díl se mi líbil o něco víc-čekala jsem, že v prvním díle nás autorka malinko tahala za nos a taky že jo-od počátku hrálo prim ego, které ve dvojce-no měla jsem stochutí profackovat... Taky se nám dostalo do popředí několik dalších postav a my tak mohli sledovat celý vývoj. Emoce se ve mne praly a to mám v knihách ráda. Doufám, že fotbalisti ještě zazáří. Děkuji za zážitek!

petra1396
03.07.2024 3 z 5

Nějak nevím, co se to stalo, ale jak jsem byla nadšená z prvního dílu, který se četl sám, byl plný nečekaných zvratů, vše mi přišlo promyšlené, nic nebylo divně, tak u druhého dílu jakoby se něco stalo a opět tomu něco chybělo. Jako kdyby to bylo dopsané co nejrychleji, už aby to bylo hotové.
Nebylo to špatné, ale opět jsme u průměrných knih.
Neurazí, nenadchne.