Hattrick přehled

Hattrick
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545987/bmid_hattrick.jpg 4 47 47

Láska z ofsajdu série

< 2. díl >

Fotbal je celý můj život, má jediná láska. Nic jiného pro mě není důležitější. Tak jo, kecám. Můj syn Lucca patří na přední příčku mých top priorit. Pak ale přišla tahle bloncka a převrátila vše vzhůru nohama. Se Selenou se nám rodina rozrostla. Na barevná srdíčka a pusinky mě neužije. Nezapomeňte, kdo jsem - přece fotbalový bůh. Jenže Phoebe není jen tak ledajaká ženská. Ona je moje "HOLKA" a ta mi nedá nic zadarmo. Kdyby šlo jen o srážku s egem. Ale… Jak to tak vypadá, musím napravit spoustu svých přešlapů...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hattrick. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (9)

Ála1968
02.10.2024 4 z 5

Tak musím říct, že první díl byl o hodně lepší než tenhle.Asi bych se bez něj obešla,nebylo tam nic zajímavého až na ten konec.Tak snad další díl bude lepší

eva3992
28.09.2024 3 z 5

Láska, fotbal, modeling, rodina, peníze. Ponořte se do romantického příběhu, který vás přenese mezi fotbalovou smetánku, na exotickou dovolenou, ale i do běžných rodinných starostí.

První díl – Playmaker – mě opravdu mile překvapil. Podobné knihy často nečtu, proto jsem byla překvapená, jak si mě kniha získala. Navíc končil tak, že jsem nutně potřebovala vědět, jak to bude dál! A už to vím a byla to jízda, i když…

Hned ze začátku musím říct, že se mi první díl líbil mnohem více. Ač to byl příběh, který tady už byl mockrát – jak chudá holka ke štěstí přišla – tak si mě to získalo a bavilo. Tentokrát už se ocitáme v prostředí, kde peníze nejsou problém, a to mi asi trošku vadilo. Od začátku to na mě působilo moc snobsky. Řešily se tu stále peníze a nevěry a celkově se příběh motal v jednom kruhu.

Ale i tak jsem si užívala romantickou linku, kdy tu sexuální napětí z hlavních hrdinů jen sálá :-D Můžete se u knihy zasnít, podívat se na luxusní místa a nechat se „obejmout“ mužem, o kterém sní každá žena.

Určitě fajn oddechovka, která vám dovolí vypnout a bez starostí si užít příběh.


Principalka
11.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Takže-z prvního dílu jsem čekala, že hlavní megera brutálně zamotá s příběhem. Omyl! Hned na začátku na nás autorka udělala dlouhý nos a příběh pokračuje úplně jiným směrem a díky pokračování mi teprve došlo, že to mezi řádky bylo v Playmakerovi. Ego umí zlomit vaz, lásku i přátelství.
Líbilo se mi, jak autorka vykreslila i vedlejší postavy. Druhý díl je o fous lepší. Povedená série a těším se na další fotbalisty.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hattrick v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených61x
v Doporučených4x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst46x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech2x