Hřbitov na talíři
Jan Šťastný

Unikátní příručka uceleně popisuje používání živočišných surovin v potravinářství, v kosmetice i v oděvním průmyslu a dalších oblastech. Věděli jste, že do jídla se dává rozemletý hmyz jako barvivo, žaludky telat se používají k výrobě sýrů, krev do zákusků a lidské vlasy do pečiva? A jak se využívají zvířecí střeva, placenty a mozky? Tato kniha vám poradí, jak se jim vyhnout.... celý text
Přidat komentář
Výborná kniha, ktorá mnohými vedomosťami a faktami zaskočí aj vege ľudí, ktorí nejedia mäso či živočíšne produkty dokonca viac ako desať rokov. Autor praktického sprievodcu živočíšnymi látkami (nielen) v potravinách myslí naozaj do dôsledkov a publikáciou perfektne zapĺňa vedomostnú medzeru ako v mysli čitateľov, tak aj na pultoch knižného trhu.