Dokonalá lítost

Dokonalá lítost
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514213/bmid_dokonala-litost-wx2-514213.jpeg 5 612 612

Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele. Jak je možné, že nezanechává žádné stopy a je pokaždé o krok před nimi? Avě s Lucem nakonec nezbude nic jiného než dál kráčet vstříc pasti, která je má zničit. Nejvýbušnější případ jejich kariéry začíná a vše, na čem jim kdy záleželo, může skončit v troskách.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Kniha Zlín

One for Sorrow, 2022

Katulinka69
05.04.2023 5 z 5

Tohle mě prostě baví. Děj má smysl, napětí. Krátké kapitoly a hlavně super postavy

PetraN17
05.04.2023 5 z 5

Pro mě je dokonalá lítost to, že jsem už knihu dočetla :))
Jsem ráda, že se tu objevila Connie, ta postava mě baví. Ale pokud vrahouni budou řádit takto dál, dočkáme se tak 2-3 dílů, potom už nebude mít kdo vyšetřovat .
Díky závěru jsem neskutečně zvědavá na příští díl, už aby byl :))
Doporučuji

Jeanine8
04.04.2023 5 z 5

Tyjo.....Upřímně jsem myslela, že při psaní 6.dílu ztrácí Helen Fields dech a začíná být pomalu vypsaná....Šestka byla taková křečovitá, postavy přehrávaly, Luc byl hodně upozaděn za Avou, která pro mě začala být nesnesitelnou slepicí. Proto jsem se tedy před dílem sedmým lehce obrnila a připravila na případné zklamání. Nemohla jsem se více mýlit! Kniha Dokonalá lítost je plná akce, napětí, bez hluchého místa. Je zde vyprávěn příběh z minulosti a současnosti, který se ke konci pomalu protíná a člověk už začíná tušit pachatele, ale přesto to ze zážitku z knihy nic neubírá. Velmi mě také potěšilo, že se v příběhu mihla skvělá postava z knihy "Jako stín", kterou pokud človek četl, tak mu to bylo i lehce naznačeno - takže super. A nakonec....U spousty knih mi často název nedává tak úplně smysl. Tady to však neplatí. Od začátku jsem tu lítost cítila, od poslední třetiny jsem ji cítila v obrovské míře a na konci dokonale.

Helen Fields
britská, 1969