Jedna noc s ním

Jedna noc s ním
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450067/bmid_jedna-noc-s-nim-3cM-450067.png 4 934 934

Jedna noc s ním jí změní život… Maggie Reillyová nemá času na rozdávání. Pracuje jako servírka, jako dobrovolnice pomáhá dětem v centru pro mládež a studuje vysokou školu. Na muže a vztahy nemá čas, proto jí vyhovuje, že se setkává se svým milencem jen několikrát za rok. Když však dorazí do hotelu na domluvenou schůzku, omylem skončí v posteli s někým úplně jiným – s Benem Barrettem, nejznámějším hollywoodským rebelem. Ben, který se po nejnovějším skandálu chce klidit lidem z očí, by se jenom rád vyspal. To by se však k jeho překvapení nesměla v jeho hotelovém pokoji objevit krásná nahá zrzka. O její omluvy nestojí, místo toho se domluví, že mu poskytne přístřeší, kde se na čas schová před dotěrnými novináři… A když bude součástí dohody i nezávazný žhavý sex, tím líp, ne? Ben si však brzy uvědomí, že jeden týden s touhle drzou divokou zrzkou mu ani zdaleka nestačí. Chce víc. Mnohem víc. Jen musí Maggie, která o vztahy nestojí, přesvědčit, že ve svém životě potřebuje jistého rebela…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Bad Apple, 2019

tanecnica
21.03.2021 4 z 5

Tohle mě bavilo. Romantika pro velké holky, čte se to samo. Příběh není úplně blbý a neuvěřitelný, venku hnusně, covidí karanténa, tak šup knížku do ruky a nechat se unášet do příběhu :-)

krevetka79
26.02.2021 5 z 5

Krásná oddechová pohádka pro nás velké holky :-D
Romantika, legrace a erotika v jednom.
Hlavní postavy se mi moc líbily .

AmyLee992
13.02.2021 5 z 5

Super oddychovka s typicky Popelkovským příběhem :) a samozřejmě erotikou!

anna7852
03.02.2021 4 z 5

To bylo hezke,jen ten konec mi prisel trosku useknuty

malazluta
03.02.2021 4 z 5

Pěkná oddechovka, jiné knihy této autorky mě bohužel bavily o trošičku víc.

Petra38
01.02.2021 3 z 5

Prijemna oddychovka při které si hlava odpočine. Vyloudí na tváři úsměv ale chyběla mi spletitější zápletka,jako by přiběh něco postrádal, jen ji malinko dokořenit.

astra3
28.01.2021 3 z 5

Začalo to slibně, ale pak to byla celkem nuda.

NiniDeVallum
24.01.2021 4 z 5

Jednoducha, ruzova, preslazena pohadka o Popelce. Jednohubka na vecer. Nema to nijak hluboky pribeh, ale presto se mi kniha libila. Autorka nezklamala:)

Raislin
22.01.2021 3 z 5

Oddechovka na jedno odpoledne. Četla jsem lepší i horší. Nenadchne ani neurazí.

Buchtičkajani
13.01.2021 3 z 5

Jednodenní vtipná romantická odechovka...

adela_02
13.01.2021 3 z 5

Od Elly Kennedy jsem si zamilovala většinu knih. Musím říct, že v porovnání s ostatními, nestojí za nic. Kniha nebyla tak špatná, jen mě prostě nenadchla. Ten děj mi přišel nudný. možná na to má někdo jiný názor. Nedoporučuji, ale jestli se nudíte a nemáte v ruce knihu tak přečíst!

laura
09.01.2021 1 z 5

Čtivé to nepopiratelně je. Přečteno v podstatě za jedno odpoledne.

Ale nic mi ten příběh nedal. Od prvního slova víte, jak to dopadne - což by ale až tolik nevadilo. Právě proto přece tyhle příběhy čteme :)

Jenže to byl prostě příběh, který jsem četla už mockrát, a neměl nic navíc, nic, kvůli čemu bych se z něj posadila na zadek. Nelituji, že jsem si ho přečetla, ale vím, že znovu už ho číst nebudu.

Je spousta podobných příběhů a přesto mají něco do sebe. A to něco právě téhle knize schází...

luccys194
09.01.2021 2 z 5

Autorčiny knihy miluju, ale za mě nejslabší kniha. Možná proto, že byla moc uspěchaná a krátká? Děj předvídatelný? Těžko říct. Příběh hezký, milý, ničím neurazí.

leník511
05.01.2021 4 z 5

Bylo to hezké a čtivé, ale za mě bohužel nejslabší knížka od autorky. Možná to dělá ten hokej nebo nevím, ale něco mi tam prostě chybělo...

luzajickova
05.01.2021 4 z 5

Naprosto miluju Elle a její příběhy, její styl psaní mě vždycky dostane. Tato kniha nebyla výjimkou, i když se našlo pár drobných nedostatků, které mi trochu vadily.

Občas mi chování Maggie přišlo trochu přehnané. Možná to bylo tím, že v jiných knihách nejsou dívky tak drsné a zakazující si vztahy. Maggie byla zkrátka tvrdá a její zakázané vztahy byly součástí její povahy. Přesto, jak si Ben vybojoval její srdce, bylo naprosto romantické a dojemné.

Její minulost a důvody, proč byla taková, jaká byla, byly pochopitelné. Matka ji nechala a ona celý život strávila v domově pro děti, kde dřela, aby si vydělala na školné a pomáhala postiženým dětem. Chápu, proč byla tak opatrná a nedůvěřivá.

Benova maminka byla v příběhu skvělá – hodná a podpůrná. Naopak Benův otec byl absolutní zklamání, pro mě představoval typického záporáka, který se zajímal pouze o peníze.

Co se týče konce knihy, čekala jsem něco více. Přišlo mi to krátké a trochu neuspokojivé, ale i tak bylo lepší než nic. I přes to, že konec byl slabší, knihu bych stále hodnotila pozitivně. Dávám 4 hvězdy, protože konec trochu ovlivnil celkový dojem.

Celkově to byl dobrý příběh s romantickými momenty, který mě bavil a určitě doporučuji i ostatním fanouškům Elle.

Zuzanka45
04.01.2021 3 z 5

Kniha mě bavila, ale zdála se mi moc uspěchaná, což byla škoda. Vůbec by nevadilo, kdyby měla o 100 stran více a bylo to vše lépe vypsané. Byla to má první kniha od Elle Kennedy a určitě ne poslední!

barca5956
03.01.2021 5 z 5

Tuto knihu jsem dneska dočetla jsem z ní nadšená moc se mi líbí. Je opravdu skvěla i moje mamka řekla že si jí musí přečíst a to říkala tento žánr pro ní není :)

Rudolf14
25.12.2020 5 z 5

Vždy je to skvělé čtení. :)

lihate
25.12.2020 5 z 5

Tuhle knihu jsem celkem dlouho odkládala, protože tady nemá úplně nejlepší hodnocení. Nyní jsem se do ní pustila a musím říct, že to byla celkem parádní jízda, a že jsem ji odkládat rozhodně nemusela. Kniha se dobře čte, děj rychle ubíhá a než se stihnete všimnout jste nakonci. Obě hlavní postavy jsou sympatické, inteligentní, romantické a skvěle se doplňují. V knize je pěkným, i když trochu naivním, způsobem popsáno, co všechno si filmová hvězda vlastně musí nechat líbit, aby mohla žít svůj vlastní život podle sebe, a jak těžký je čelit lžím a pomluvám od novinářů. Knize dávám pět hvězdiček, moc se mi líbila, místy mi sice přišla málo do hloubky, ale pořád se tam něco dělo a skvěle jsem se u ní bavila. Teď si jen říkám - bože, chci sakra vědět, jak to bude dál, a jak moc se jim bude líbit v té naší Praze.

Martullle1407
22.12.2020

precteno asi za dva vecery, ale obcas jsem se do knihy musela nutit. :-( Nenadchla, nepobavila, ale neurazila. Jen jsem cekala asi vic. Mozna kdyby bylo více stran a příběh lepe rozvinuty a ne tak hrrr ...

Elle Kennedy
kanadská, 1982