Její konec

Její konec
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471858/bmid_jeji-konec-nrs-471858.png 4 1719 1719

Nový psychothriller Shari Lapeny odhalí další nebezpečné tajemství ukryté pod povrchem spořádané rodiny, a to znovu v příběhu plném stupňujícího se napětí a nečekaných zvratů. Stephanie a Patrick, bohatí a spokojení manželé, se nedávno stali rodiči dvojčat. Třebaže je péče o ně značně vysiluje, Stephanie s jistotou ví, že má všechno, po čem kdy toužila. Pak se objeví Erica, žena z Patrickovy minulosti, a s ní šokující odhalení o jeho první manželce. Ta podle Eriky nezemřela nešťastnou náhodou. Patrick tvrdí opak a Stephanie najednou zjišťuje, že muž, kterému důvěřuje, možná lže. A možná i vraždil. A možná se to chystá udělat znovu...... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr

The End Of Her, 2020

Aduella
09.07.2022 3 z 5

Velmi čtivé, jak už je u autorky zvykem. Rozjezd velmi slibný, postupné odhalování minulosti super, ale přerod jedné z hlavních postav mi přišel velmi neuvěřitelný, ačkoli uznavám, že její řešení situace mne napadlo také.

Heliandílci
09.07.2022 5 z 5

Zajímavá kniha. Za mě doporučuji!
Záživný děj od začátku do konce. Knihu jsem přečetla během 24 hodin.

Ondra_P
08.07.2022 4 z 5

Od Shari Lapeny už jsem četl povedenější knihy. Neříkám že je zlá, to ne, ale určitě bych od ní doporučil jiné knížky.

veronika9761
07.07.2022 3 z 5

Moje prvni knizka autorky. Valnou cast knihy mi pripadalo, ze autorka nosi drivi do lesa, ale po rozuzleni jsem byla fakt prekvapena. Konec uz trochu uspechanej.

bar_sol
01.07.2022 4 z 5

Mně se kniha moc líbila, mám ráda princip "nevěřte nic nikomu". Přečetla jsem ji za 2 dny a upřímně jsem byla koncem překvapená (a to mám ráda). :)

Prateri
29.06.2022 4 z 5

Za mne dobré čtení. Knihy této kanadské spisovatelky čtu ráda. Přimhouřím i oko, když se mi děj zdá málo atraktivní. Do knihy jsem se nutit nemusela, jen jsem očekávala, který dobrák se tam zase objeví jako skrytý psychopat a vypluje-li nějaké tajemství, většinou silně nebezpečné. Očekávání zklamané nebylo.

dasha0306
28.06.2022 4 z 5

Asi takto - děj byl od začátku svižnější, než u ostatních knih Shari Lapeny, avšak závěr byl předvídatelný a nedošlo k žádnému wau efektu. Takže fajn, přečteno za pár hodin, ale kdyby byl konec lepší, hodnotím lépe.

Capkomi
24.06.2022 3 z 5

Průměr. Žádný zvrat, nic co bych nečekala, ale na druhou stranu se kniha četla výborně a měla svižné tempo.

veru_sma
20.06.2022 3 z 5

Shari Lapena má lepší a horší knihy. Tahle mne bohužel zrovna nebavila, do čtení jsem se místy nutila, ale doklepala to do konce :-) Takový průměr.

Dela111
16.06.2022 4 z 5

Její konec je svižný thriller pro ženy, tak jak to Shari Lapena umí. Skvělé postavy - jedna hamižná potvora, jejíž hlavní příjem pochází z vydírání a spousta těch, které vydírá, protože mají co skrývat nebo jsou prostě jen na vydírání vhodní ;-).
Začátek je trochu pomalejší, ale brzy děj nabere správné tempo. Příběh je plný tajemství, polopravd a pochybností. K odhalování nových skutečností dochází postupně, takže se rozuzlení nedá příliš brzy odhadnout. Co jsem ale celou dobu očekávala že se stane, byla událost v epilogu. Na tom bylo překvapivé jen to, jak autorka nechala závěr otevřený, případně ať si to uzavře každý podle své představivosti...
Za mne je Její konec dějově o trochu slabší než předchozí knihy autorky, ale čte se moc dobře.

andy_nejedla
15.06.2022 5 z 5

(SPOILER) Autorka mě baví, přečetla jsem od ní všechny knížky a už se těším, až si pořídím i (zatím) poslední vydanou. Knížka byla napínavá a čtivá. Bez problému přečteno za pár hodin, byl problém knížku odložit.

Patrickovi jsem celou dobu věřila, dokonce i po detektoru lži jsem si říkala, že to přeci není možný a určitě se něco stane. No, tak jsem se nechala nachytat a neměla jsem mu věřit, já naivka. Každopádně jeho konec a Stephanie mě fakt překvapily.

Doporučuju! :)

lištička123
09.06.2022 3 z 5

Průměrný psychothriller. Čtivý.

monulam
06.06.2022 5 z 5

kniha se mi moc líbila, autorku a její styl mám ráda. Celou dobu jsem si myslela, že znám pointu, ale byla jsem překvapená. Příjemné letní čtení.

Edona
02.06.2022 5 z 5

Přečíst tuhle knihu mi trochu trvalo, možná to bylo tím, že mě značná část příběhu až tak nebrala. Nicméně od určitého zvratu jsem se nemohla odtrhnout a když jsem si už myslela, že vím, jak to dopadne, tak jsem se sakra mýlila. Její konec je opravdu pecka z pera Shari Lapeny. Moc doporučuji.

Mandy412
02.06.2022 4 z 5

Shari mě vždycky dostane... Konec jejího konce byl podle mě zatím asi nejlepší zvrat z jejích knih.

Teea
01.06.2022 4 z 5

Kniha rychle ubíhá, nevíte komu a čemu věřit, ale ve výsledku vás konec moc nepřekvapí.
Shari je skvělá autorka, její styl psaní vás nutí si číst její další a další knihy.
Každopádně, třetí kniha je zatím její nejlepší, uvidíme, co přinese ta šestá!

Dom95
31.05.2022 5 z 5

Celou první půlku knihy jsem se musel ke čtení nutit. Když už jsem myslel, že to vzdám, tak začal soudní proces a od toho se kniha neskutečně rozjela, že jsem hltal každé písmeno. Jsem rád, že jsem knihu nepřeřadil do "nepřečtených". Hned si musím pořídit další knihy od Lapeny!

PepkazDepka
30.05.2022 3 z 5

Typická Lapena, od nej priemer. Čítalo sa to dobre, ale žiaden wow moment nebol.

knihomolkaMist
28.05.2022 4 z 5

Další Shari, další skvělý thriller. Ona mě fakt vždy dokáže dostat! Strašně mě to bavilo a už se těším na další díla!

Jani23
22.05.2022 3 z 5

V knize na me bylo moc postav s vlastním příběhem, chvíli mi trvalo než jsem se v nich orientovala. Konec byl teda dost divný.