Její konec přehled
Shari Lapena
Nový psychothriller Shari Lapeny odhalí další nebezpečné tajemství ukryté pod povrchem spořádané rodiny, a to znovu v příběhu plném stupňujícího se napětí a nečekaných zvratů. Stephanie a Patrick, bohatí a spokojení manželé, se nedávno stali rodiči dvojčat. Třebaže je péče o ně značně vysiluje, Stephanie s jistotou ví, že má všechno, po čem kdy toužila. Pak se objeví Erica, žena z Patrickovy minulosti, a s ní šokující odhalení o jeho první manželce. Ta podle Eriky nezemřela nešťastnou náhodou. Patrick tvrdí opak a Stephanie najednou zjišťuje, že muž, kterému důvěřuje, možná lže. A možná i vraždil. A možná se to chystá udělat znovu...... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2021 , KalibrOriginální název:
The End Of Her, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Její konec. Přihlašte se a napište ho.
Takové nenáročné čtení. S. Lapenu mám ráda když si chci "odpočinout".
Od začátku jsem tušila konec, přeci jen mám od ní už pár knih přečtených. Ale úplný závěr se Stephanie mě překvapil - hlavně proto, že mu nevěřím. Shari chtěla čtenáře šokovat, ale mně to spíš ubralo jednu hvězdičku při hodnocení.
Tak mě se kniha líbila, jelikož nečekám nějaké veledílo, ale pohodový napínavý příběh. Vše splněno, líbí se mi velmi , autorky styl, kterým píše. Kniha velmi čtivá, přečteno opravdu rychle, protože chci vědět, jak to dopadne, na konci vždy zajímavý zvrat. Já doporučuji.
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
50 nejčtenějších knih roku 2021
27.12.2021
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin
02.09.2021
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Její konec v seznamech
v Přečtených | 2 418x |
vraždy thrillery kanadská literatura thrillery pro ženy
2017 | Manželé odvedle |
2019 | Nevítaný host |
2020 | Jeden z nás |
2018 | Někdo cizí v domě |
2021 | Její konec |
Za mě knihy této autorky jsou bezesporu čtivé, plné různých zvratů a rychlých změn, ale na mě trochu moc přehnané a hnané zbytečně do extrémů. Jejím příběhům zkrátka nějak nemohu uvěřit. A není to poprvé co to tak s její knihou mám. Něco mi tam prostě vždy vadí, nesedí ... Nicméně šance autorce dávám průběžně a třeba to jednou vyjde a budu naprosto spokojená.