Šťastně až navěky

Šťastně až navěky
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518164/bmid_stastne-az-naveky-Ph7-518164.jpeg 5 198 198

Jenom kamarádi série

Umělkyně Sloan má i dva roky po osobní tragédii, která otřásla celým jejím životem, stále problém vstát ráno z postele. Ať dělá cokoliv, připadá si jako tělo bez duše. Alespoň dokud jí do auta neskočí jeden trochu divoký, ale roztomilý a především opuštěný pes, jehož oči vyloženě prosí, aby se ho ujala. Tucker, jak se zvíře jmenuje, vnese do jejích dnů nečekaný řád a radost, a Sloan se díky němu konečně začíná cítit sama sebou. Jenže to skončí, když se po řadě nezodpovězených textovek najednou ozve Tuckerův majitel, muzikant Jason, že chce svého psa zpátky. Sloan se svého nového zvířecího parťáka nehodlá vzdát bez boje. Co když ho ale Jason opravdu postrádá? A navíc je ten chlap milý, pohledný a vtipný… Co začne flirtováním po chatu, se brzy změní na dlouhé telefonáty, a kdo ví, co by se mohlo stát, až se potkají osobně? Otázka je, jak dlouho se Jason, kterého hudební kariéra nutí být stále na cestách, asi hodlá zdržet na jednom místě. A unesla by Sloan, kdyby jí někdo znovu zlomil srdce? Chytrá letní romance od autorky bestselleru Jenom kamarádi.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Mystery Press

The Happy Ever After Playlist, 2020

Miska9884
30.10.2024 5 z 5

Mám novou oblíbenou autorku. Tenhle díl se mi líbil ještě víc než předchozí. Autorka umí výborně popsat hloubku citu. Krásná kniha. Měla všechno, smích,pláč i lásku. Krása.

MagdalénaHa
23.10.2024 4 z 5

Moc mě potěšilo, že vznikl druhý díl. Že po tom všem, čím si prošla, má Sloan ještě šanci na štěstí. Kniha se nese na vlně jiskření mezi hrdiny a spoustě milého humoru. Hravé vyznění koresponduje s “vážnější dějovou linií (i když dramatičnost tohoto dílu není ani zdaleka jako v 1. knize, kterou jsem probrečela). Autorka je prostě skvělá, vtipná a umí příběh výborně vypointovat.

attila1
03.10.2024 5 z 5

Krásná knížka u které jsem se zasmála i pobrečela. Jedna z knih u které mi bylo lito,že už je konec. Přidávám autorku do oblíbených a těším se na další knihu.

Books_by_Dee
03.10.2024 4 z 5

4 hvězdy 2 plameny

celebrita | láska na první pohled | trauma (tragédie)

Tohle bylo tak skvělé čtení a vlastně vůbec netuším, proč jsem se ke čtení Abby dostala až teď, přestože vím, že všechny její knihy jsou hodnocené velmi dobře. Zrovna tahle má 91 % na DK.

Umělkyně Sloan ztratila důležitého člověka ve svém životě a už dva roky životem jen proplouvá. Vše se změní, když nalezne opuštěného psa , kterého se ujme a díky němu začíná znovu trochu ožívat. Nejvíce však „ožije“, když se seznámí s jeho majitelem – muzikantem Jasonem.

Omylem jsem přeskočila první díl a lehce jsem si ten první tedy vyspoilerovala, ale vlastně se dá kniha klidně číst i samostatně.

Postavy byly sympatické, ti dva měli mezi sebou neskutečnou chemii. Několikrát jsem se nahlas zasmála. Ale občas jsem měla pocit, že některé části jsou zbytečně zdlouhavé a některý scény mě přišly zbytečné. Trochu se to táhlo…ale já mám ráda příběhy z hudebního prostředí a pro Sloan jsem chtěla happy end, takže jsem si čtení moc užila...

Tento díl je pro mě však tím nejlepším v sérii.

Etule
28.09.2024 4 z 5

(SPOILER) Tohle mi sedlo o dost víc, než první díl. Takže super. Sice se tady ten jejich vztah vyvinul extrémně rychle, ale to mi asi nijak zvlášť nevadilo. Prostředí se mi moc líbilo, dvojice byla sympatická (Jason byl prostě zlatíčko). A ačkoliv jsem občas vrtěla hlavou nad tím, jak se Sloan chovala, tak to o pár stránek později vyrovnala a moje sympatie k ní vzrostly. Poplakala jsem si, protože i Jasonovo rozhodnutí bylo celkem logické, i když nevím, jestli to nebylo až moc přitažené za vlasy. Takže ačkoliv tam je "klasické drama" na konci, tak tady bylo celkem pochopitelné. No a konečné opětovné shledání... Ach jo, já chci taky svého Jasona. *fňuk*

Magdyla.8
13.09.2024 4 z 5

Stastně až na věky je pokračování příběhu Sloan. Ten mě v prvním díle velmi zasáhl a těšila jsem se na pokračování. Bohužel mě tolik příběh nezaujal jako první "Jenom kamarádi". Příběh se slavnou celebritou měl také něco do sebe, ale nevím.. mě osobně tolik nezaujal a nevtáhl do děje.
Nicméně autorka píše velmi čtivě a řeší zde trochu vážnější témata, takže se na další knihy velmi těším.

Paja1709
22.08.2024 5 z 5

Mám novou oblíbenou autorku. Moje třetí kniha a za mě opět skvělé. Kniha má úplně vše co čekám od tohoto žánru. Jen jsem si nevšimla, že to je druhý díl,takže jdu hned na první.

tereza3242
15.06.2024 5 z 5

Romantiku běžně nečtu, ale po přečtení první knihy jsem musela sáhnout i po druhém dílu. Věděla jsem, že tohle uspokojí mou romantickou dušičku, ale zároveň to nebude přeslazená blbost. Osudy všech těchto lidí miluju. Příběh si rozhodně žádal pokračování a Sloan si zaslouží šťastný konec. Moje oči nezůstaly suché. Opět...

Leído
03.06.2024 5 z 5

Nemám moc ráda sladkou romantiku, ale Abby Jimenez prostě umí. Dává do příběhu něco víc, nevyhýbá se silným tématům, ale umí je vyvážit i decentním humorem. Její postavy jsou velmi sympatické, je prakticky nemožné jim nepřát ten sladký konec.

petulkapeta
21.05.2024 5 z 5

,,Říkal jsem ti to, Sloan. Poznal bych tě v davu milionu lidí."
Prostě wau,tato autorka umí (stopro mě rozplakat). Najít někoho do koho se zamilujete to není nic těžkého, ale to co cítila Sloan k Jasonovi,to bylo víc. Ona co už jednu životní lásku ztratila a on co větší by nenašel. Co je člověk ochotný obětovat pro štěstí toho druhého?!

michaelakoc
14.05.2024 4 z 5

Abby Jimenez je pro mě relativně novou autorkou, kdy jsem v únoru přečetla 1. díl této romantické série Jenom kamarádi, a hodnotila 5/5. Šťastně až navěky hodnotím o hvězdičku méně, ale pořád jsem si četbu neskutečně užila. Ještě je přede mnou 3. díl Život je příliš krátký.

Je to volné pokračování s jiným hlavním párem, ale události z 1. dílu jsou pro tento důležité, proto rozhodně nepřeskakujte.

Pokud jste nečetli 1. díl, nečtěte teď dále!!!

Jsme 2 roky po smrti Brandona a Sloan stále trpí. Nežije, přežívá. Kristen a Josh se o ni starají, pomáhají, ale to je jediné, co mohou. Sloan zůstává ve své apatii. Až do dne, kdy ji do auta skočí otevřeným střešním okýnkem pes. Nedaří se jí sehnat majitele psa, stará se o něj, chodí s ním na procházky a zjišťuje, že jí to dělá radost.

Majitel se nakonec ozve a chce svého psa Tuckera zpátky. Byl na cestách a myslel si, že je o něj postaráno. Jedná se o známého muzikanta Jasona. Začnou si spolu se Sloan dopisovat a volat a domluví se, že se mu o Tuckera postará, než se vrátí.

I přes telefon si jsou hodně sympatičtí. Oba jsou nezadaní a jiskří to mezi nimi. Je ale Sloan připravená začít si po Brandonovi cokoliv s jiným mužem? Začnou spolu randit, ale je to všechno, jen ne jednoduché. Jason je vycházející hvězda a nese si s sebou vše, co je spojeno s životem celebrit. Navíc ho čeká několikaměsíční turné …

Sloan a Jason jsou jiskřivý pár, chemie je hmatatelná a oba jsou moc sympatičtí. Za mě bych snesla ještě trochu hlubší problémy, jako byly u Kristen a Joshe, ale i tak jsem měla pocit, že čtu nádherný romantický příběh.

KatieKuli
10.05.2024 4 z 5

Se Sloan jsme se seznámili už v minulém díle, kde o Brandona přišla. Další dva roky se nedokázala vzpamatovat z této ztráty a jen pasivně přežívala a utápěla se v depresích. Dokud ji jednoho dne střešním oknem auta nenastoupí pes :-). Tato zdánlivá maličkost jí pomáhá vrátit se zpět do života, pomůže jí starat se o psa, chodit s ním znovu ven, chodit za přáteli. Ze začátku se snaží zastihnout jeho páníčka, ale pak už se ho nechce jen tak vzdát. Když se Jason (majitel psa) ozve ze zahraniční, donutí ho dokázat, že má psa opravdu rád. Jejich bezstarostná konverzace mezi nimi vytváří pouto. A pak se teprve setkají osobně.
Jason ale není jen tak úplně obyčejný majitel psa, je taky známý zpěvák, který se chystá odjet na dlouhou koncertní šňůru. A protože se mezi nimi vše vyvíjí strašně rychle, Sloan se nakonec rozhodne jet s ním. Ale tím problémy jen začínají a zjištění, že koncertní šňůra není dovolená, neexistuje tu žádný volný čas a díky novinářům a fanouškům ani soukromí, tomu příliš nepomáhá. Dá se takový život vůbec vydržet? Bez rodiny, přátel, zaměstnání, pořád na cestách, pořád vyčerpaní.
Tenhle druhý díl jsem četla hned po prvním a musím říct, že se mi to trochu táhlo. Téma i prostředí knihy byly neotřelé a zajímavé, život ze zákulisí hudební hvězdy taky, ale klidně bych tomu pár stran ubrala.

vera5841
04.05.2024 5 z 5

Další z řady pohádek pro dospělé.
Příběh se četl snadno a rychle. Po tom všem co Sloan prožila jsem jí tu velmi nereálnou storku vlastně hrozně přála.
Na druhou stranu, pokud to srovnám s první knihou, která byla emoční jízda, tak zde se autorka snažila nacpat šťastné konce někdy až na sílu.
Každopádně za Tuckera body nahoru, protože kdo by si nechtěl přečíst o psím dohazovači? :)

Syma149
06.04.2024 3 z 5

Ze začátku jsem byla nadšená, perfektní téma, bylo mi Sloan neskutečně líto a líbilo se mi, jak se postupně vrací do života. Potom mi začalo trochu vadit, jak se hroutí z každé maličkosti. No a ten konec...já vážně miluju happy end, kvůli tomu si i vybírám pořád stejný typ knih, ale tenhle byl jak cukrkandl, až se mi z něho křivila pusa.
Moje první zkušenost s autorkou a nevím, jestli ne poslední.

lena.o.knihach
29.03.2024 4 z 5

Na druhý díl této volně navazující série jsem se těšila, protože hlavní postava mi v tom předchozím nesedla, takže jsem byla ráda, že se jí zbavím. Ale hádejte, co. Jméno mé neoblíbené hrdinky se objevilo hned ve druhé větě a ani tady mi (jako vedlejší postava) k srdci nepřirostla.

Je na čase, aby se Sloan pohnula v životě dál. Netuší, že se tak stane úplnou náhodou a ještě za to bude moct čtyřnohý mazlíček. S Tuckerem jsou hned ty dny veselejší, jenže pak se ozve jeho páníček Jason a ti chytří už vědí, co bude dál.

Tohle bylo slaďoučké! Určitě lepší než Jenom kamarádi, protože jsem si hlavní dvojici moc oblíbila a i ten děj mě bavil mnohem víc. Také o tom vypovídá to, že jsem Šťastně až navěky přečetla na jeden zátah.

Samozřejmě tu nechybělo nějaké to drámo a pár vážnějších témat, ale jinak to byl zkrátka neuvěřitelně pohádkový příběh z hudebního prostředí (a ty já vážně můžu).

#spoluprace @mystery.press

pip11
17.03.2024 4 z 5

Šlo o mé seznámení s autorkou a dopadlo hezky. Poutavý příběh s moc pěkným koncem.

moma08
10.03.2024 5 z 5

Tak tohle byla po dlouhé době kniha, která mě uchvátila natolik, že se mi ji nechtělo odkládat z ruky.
V příběhu byla místa, kdy jsem byla smutná, kdy jsem se zasmála a ke konci i ukápla slza.
Hlavního hrdinu je těžko si nezamilovat, protože to byl Pán dokonalý.
Tato autorka psát umí a jde do mých oblíbených, jsem její tvorbou nadšená.

aljoska83
22.02.2024 5 z 5

Jako je to slaďárna... Ale tak strašně dobře se to čte. Už se těším na další knihu.

kneslova
04.02.2024 5 z 5

Knihy od této spisovatelky se proste skvěle čtou , od začátku zaujmou a dal samá pohoda je to mimo realitu ale tak příjemné

Kubikuli
29.01.2024 5 z 5

Moc hezká knížka, moc hezky se četla. Bylo to úplné pohlazení po duši, takový krásný vztah, i když s překážkami, protože stejně víte, že to dobře dopadne. Ale je to jak kdybych četla o Popelce. Tak pohádkové, tak neuvěřitelné. Muži jako Jason už v dnešní době nejsou, a pokud ano, jsou to malé jehličky v obrovských kupách sena. Dnešní mladí muži bohužel toto v DNA už nemají. Ale zase je hezké si o tom přečíst, aspoň v těch knížkách je ten svět na chvilku v pořádku :)