Kluk ze záhrobí
Thomas Brezina
Klub záhad série
Staň se členem Klubu záhad! Pomocí superlupy objasni s ostatními členy, kdo je kluk ze záhrobí a proč se zjevuje. Před čím chce varovat řidiče na okresní silnici? Členové Klubu záhad zjistí, že podivný chlapec kdysi chodil na jejich školu a potkal ho strašlivý osud. V průběhu vyšetřování se Jupiter s duchem náhle setká! Podaří se zjistit, proč se ze záhrobí vrátil? V Klubové příloze s dalšími informacemi o případu zjistíš, jak jsi obstál ty sám.... celý text
Horory Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2009 , Fragment (ČR)Originální název:
Der Junge aus dem Jenseits, 2008
Tahle kniha Vás jen tak nepustí,
kdo ji vezme, své čtenářské kořeny zapustí.
Spolu se slavnou partou se posune dále,
vím, že i já spěchám číst jako po sněhu sáně.
Tajemný kluk se záhrobí je tu zas,
strachem nám na hlavě ježí se každý vlas.
Kdo je a proč hned každého otravuje,
jako upír všem svou minulostí hlavy plete a krev saje.
Záhada opět rozřešena,
jsem unavená jak hyena.
Tohle je poslední ze série knížek o partě detektivů, kterou jsem přelouskala jako dítě a byla dostupná v knihovně. Snad časem narazím na další. Budu za to moc ráda :)
No, musím říct, že mě tahle knížka zklamala. Thomas Brezina rozhodně umí psát lepší příběhy, ale tenhle mě ničím neoslovil. Děj nebyl moc napínavý a ten konec mě fakt naštval.
Před pár lety jsem přečetla skoro celou sérii Klubu záhad :) T. Brezinu mám hodně ráda jako autora knih, píše senzačně.
Musím říct, že když jsem přečetla všechny díly Klubu záhad, tak se mi trochu motají dohromady. Tahle knížka ale byla pěkná a napínavá, místy až děsivá, ale o to přece jde, ne?? :))
2008 | Kočičí holka |
2009 | Chrám hromů |