Duchovia vlkov

Duchovia vlkov
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499335/mid_duchovia-vlkov-Nkb-499335.jpg 4 165 165

Klub záhad série

Ďalšia výzva pre Klub záhad! V prázdninovom tábore se dejú čudné veci: z ničoho nič sa tam objaví svorka vlkov, dve deti bez stopy zmiznú a trojicu detektívov ohrozuje záhadný lovec. Jupiter, Vicky a Nick čoskoro pochopia, že vlky strážia hrozné tajomstvo! Príloha: Magická superlupa Vekové odporúčanie: 9-12 rokov

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)

Das Geheimnis der Geisterwölfe, 2000

gretl74
23.05.2024 3 z 5

(SPOILER) Dala jsem na recenze čtenářů a dlouho knížku sháněla po bazarech. Konečně, mám ji. Sice bez lupy, ale naštěstí se dají použít z jiných dílů, kterých doma pár máme. Mám ji pro dítko, ale to si zrovna užívá na škole v přírodě, tak jsem jenom tak maličko nakoukla a slupla těch pár stránek jak malinu. A teď jsem trošku v rozpacích, jak se k příběhu postavit. Doposud jsme totiž doma četli pouze sérii Klubu Tygrů, kde měla i ta největší záhada ve finále jasné a reálné vysvětlení. Ale tohle je čistokrevná pohádka/fantasy. Šablona příběhu funguje stejně jako u všech dalších Brezinových knih, je to napínavé, čtivé, jednoduché, pro cílové čtenáře tak akorát. Ale jestli je to jeho opravdu nejlepší příběh... to asi posoudit nedokážu (a nebo dokážu, ale asi nechci ;)
Já dávám 3,5* a jsem zvědavá, co na to naše mládě řekne

Jordanka9
10.11.2023 4 z 5

Poslouchala jsem jako audio ve vynikajícím podání Michala Jagelky a ač již dávno nejsem dítě, opravdu jsem se bavila.
Zaujal mně ten druhoplánově ekologický podtext na téma návrat vlků do naší přírody.

nikca1994
11.06.2023 2 z 5

Doporučuji skvělá kniha pro mladé čtenáře.

Knihomolka506
02.03.2022 5 z 5

Pojďme do dalšího příběhu s lupou,
kde se sejdeme se známou partou.
Vlci výjí jak na lesy,
v baťohu máme knihy, KPZ a spacáky a ne postel s nebesy.
Tentokrát budeme v prázdninovém táboře, tam se jistě budeme mít moc dobře.
Vyřešíme další záhadičku,
tím otevřeme klíčem pomyslnou krabičku.
K čemu ptáte se přátelé?
k dalšímu případu odpovídám vesele.

Kopretina
22.09.2018 5 z 5

I když vysoce převyšuji cílovou skupinu, pro kterou je kniha určena, přečetla jsem ji ve vlaku jedním dechem až jsem nevěděla, kde jsem a proč tam jsem :D.

Orange8knihomol
13.02.2018 5 z 5

Doporučuji!

Liliana2006
30.09.2016 5 z 5

tohle je jeho upřímně nejkrásnější kniha a přečetla jsem jich od něj přes 50 knih ale nej byla tahle vtáhne vás do děje a to si nemyslím já to vím. doporučuji si ji objednat .
je to jeho nejlepší dílo moc se mi to líbilo dávám proto plný počet hvězdiček této úžasné knize .
fakt bomba

HannaFuchs
05.03.2016 5 z 5

Miluju Klub záhad.

Mixxa
24.02.2016 5 z 5

Velice zdařilá kniha, pro mě tehdy jako malou i místy strašidelná a napínavá.

vilzuss
24.01.2015 5 z 5

Ze série od Březiny, jedna z nejlepších knih.:) na těchto příbězích jsem vyrůstala, miluju fantasy knihy a tahle mě dostala. :) doporučuji!

DračiceLaura
08.06.2014 5 z 5

Velice zdařilá kniha, troufám si říkat, že snad i nejlepší ze série.

sytera
26.07.2013 5 z 5

Jedna z nejlepších knih od Breziny,bezvadná a psaná velmi srozumitelně a krásně o vztahu vlků ke svému pánovi.

NiColePunťa
04.06.2013 5 z 5

Tahle kniha byla moje první od Thomase breziny, četla jsem ji už dávno, bylo mi myslím 8 let a kniha byla určena pro 9 leté. :) ale stejně tak sem ji četla, dokonce i teď ji mám doma.. lupa a to všechno senzační dala jsem 5* doporučuji všem! ale nejspíš do 11 let.. po těchto letech mě nejspíš knížka nebude bavit a ani nepřichází strašidelná jaako tenkrát. :D

Dep8
01.01.2013 5 z 5

Knihy Klubu záhad jsou čtivé a zábavné příběhy na jeden den.

Kate.S
27.12.2012 4 z 5

Úžasná oddechová knížka, která zaujme. JAko mladší jsem četla jedině Klub záhad:)

Alexxandra
06.06.2012 4 z 5

Dobrá kniha....doporučoji

Megii
01.09.2011 5 z 5

Úplně nejlepší díl ze série Klub záhad. Prostě bomba!!!

zlo
30.11.-0001

jo to dobra kniha dopuručoval bich ji všem