Komiksový Clash. Druhý díl

Komiksový Clash. Druhý díl
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533373/bmid_komiksovy-clash-druhy-dil-65e211ee9865d.jpg 5 6 6

Komiksový Clash série

< 2. díl >

Legendární legendy o legendózních hrdinskostech! ZŘETE! Kreslené příhody jedné černé ovce, která se chce stát nejlepší lučištnicí na světě! ČTĚTE! O tom, jak získá magický svitek, který navždy změní její roli v královské aréně! NAUČTE SE PLÍŽIT! Když nepřátelé napadnou její druhy, naše hrdinka musí překonat nepřekonatelné překážky v tomto chaotickém dobrodružství, které vychází ze dvou z nejpopulárnějších videoher světa. Gene Luen Yang přináší pokračování epického grafického románu zasazeného do světa her Clash of Clans a Clash Royale. Těšit se můžete na další výstřední příběh plný akce, který staví žánr fantasy dobrodružství na hlavu!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

The Books of Clash #02, 2023


více info...

Přidat komentář

EvikU.
09.07.2024 5 z 5

Komiksový Clash 2 je snad ještě hezčí a humornější než první díl. Lučištnice Jane najde prastarý svitek, který říká, že se mohou lučištnice naučit plížení a tím porazit nepřátele, protože jsou neviditelný.

Král džezookurkova najme jiného lučištníka, boji kdo je lepší Jane prohraje a tak jde do světa. Hledá jeskyni, kde původně našla pergamen. Rozjíždí se nové dobrodružství, tentokrát v hlavní roli lučištnice Jane.

Správná nebojácná holka, která se učí další dovednosti. Seznámí se s babi Dabrou a v tomto momentě, kdy je tam stará čarodějnice je komiks opravdu vtipný. :D Musela jsem se smát nahlas a následně přečíst kousek citace z komiksu dceři. V komiksu nechybí ani různé ponaučení nebo dobré myšlenky.

Opět krásně nakreslený příběh do nejmenších detailů. Obdivuji, jak dokáží mít jednu postavu na každé straně stejnou, přesto jiný výraz. Krásný fantasy svět, který děti zabaví. A právě, že ne jenom děti. Už mám dalšího zájemce na čtení. Prý hraje hru a chtěl by si přečíst i komiks.

Áňa 998
24.06.2024 5 z 5

Druhý díl Komiksového clashe jsem taky čapla na Crewním setkání, protože rady od @ctenarka_z_jihumoravy se musí poslouchat! První se mi moc líbil, na druhý jsem byla taky moc zvědavá, hlavně když podle obálky to vypadalo na změnu hlavní postavy.
.
A je to tak, na obálce můžeme vidět lučišnici Jane, která má nejlepší kamarádku. Jsou nerozlučné, všechno dělají spolu. Až do momentu, kdy Jane objeví tajemný svitek, který ji má poskytnout superschopnost plížení...
.
Jane je v tomto příběhu trochu obětní beránek, nikdo ji nebere vážně, ti nejbližší se k ní otočí zády. Já si Jane zamilovala, je to skvělá a odvážná postava, která si jde za svým.
.
Kresba je stejně jako v prvním díle krásně barevná, k příběhu fantasy světa se parádně hodí. Opět se můžete těšit na akci, humor, ale i dávku poučení.
.
Za mě je druhý díl snad ještě lepší, než ten první. S Jane to byla neskutečná jízda, která přitáhne malé i velké čtenáře. Rozhodně nelituji čtení a pokud bude další díl, rozhodně zkusím!


Autorovy další knížky

Gene Luen Yang
americká, 1973
2008  79%Američan čínského původu
2023  80%Komiksový Clash. První díl
2024  100%Komiksový Clash. Druhý díl
2024  %Komiksový Clash. Třetí díl
Skrýt reklamy