Pěšec

Pěšec
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491691/bmid_pesec-EBJ-491691.png 4 490 490

Koncovka série

1. díl >

Bezcitný miliardář odhodlaný dosáhnout své pomsty. Žena, která může ztratit víc než jen své panenství. A smyslná hra, která je oba zlomí. Gabriel Miller ji vyhraje v aukci a má třicet dní na to, aby si s jejím tělem dělal, co chce. Ona nemá jinou volbu, než se poddat jeho vůli, přestože ví, že je to muž, který zničil jejího otce, a který v první řadě může za to, že se musí prodávat v aukci jako dobytek. Zachrání ji bývalý snoubenec? Přijede pro ni jako rytíř na bílém koni? Nebo dobrý rodinný přítel, kterého vždycky považovala za hodného strýčka, ale který v ní vidí smyslnou ženu a nabídne jí manželství? Nebo se stane nějaký zázrak a její uchvatitel se nad ní smiluje a nechá ji jít? To sotva, protože ona je všechno, po čem kdy toužil. Může si užít každičký kousíček jí, ale nesmí se do ní zamilovat. Bez ohledu na to, jak sladce se mu poddává. Jenomže jeho předsevzetí velice záhy bere za své. Poznámka autorky: Pěšec a Rytíř jsou exkluzivní duo zahrnující dvě z nejprodávanějších knih podle USA Today v rámci do běla rozžhavené série Endgame.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

The Pawn, 2016

maminaOlina
17.11.2024 4 z 5

Pro mne to byla taková odpočinková kniha, poslední dobou je toho dost všeho ošklivého a tak tady byl zlý a v jádru hodný Gabriel a jedna princezna rozmazlená.

moudivlacek
28.10.2024

Tohle má do erotického románu daleko. Je to spíš příběh dívky z bohaté rodiny, které se nečekaně obrátí život vzhůru nohama, když otec podvede velmi vlivného muže Gabriela.
Avery je donucena přistoupit na dražbu svého panenství, aby se mohla postarat o velmi nemocného otce.
Dostane ji Gabriel, zahrává si s ní.
Vím, že Gabriel neřekl své poslední slovo a že Avery je nyní opravdu zoufalá.
Šachmat.

alnovka82
06.10.2024 4 z 5

Kniha je krátká, dobře se čte a příběh rychle odsypá, ale celkem je jasné, jak se bude odvíjet.
I tak se mi tento díl moc líbil a přečetla jsem ho za jeden večer. Ale na to, že to má být erotický román, tak tam té erotiky moc není.
Dávám 4*

Ewe291
24.09.2024 5 z 5

Uprimne nevedela som co mam od knihy cakat. Predstavovala som si dalsich 50 odtienov a namiesto toho som dostala nieco omnoho lepsie. Avery a Gabriel su dokopy skvely a vsetko je tak zahadne, ze idem na dalsiu cast aby som sa dozvedela co bude dalej. Avery bola bojovnicka a lutovala som ju preto co musela urobit a co vsetko zistila. Gabriel je stale velka zahada a ja idem na dalsiu cast nech viem ako to bude pokracovat

Knihotyna
18.09.2024 4 z 5

Avery patří do vrchní třídy. Aspoň tomu tak donedávna bylo. Prodala již vše, co mohla. Dům, ve kterém vyrůstala je pouhou skořápkou. A tak se bude konat aukce. Ale co se bude dražit, když už nic nemá? A kdo je tajemný Gabriel, který aukci navrhl?

Nový námět, aspoň pro mě. Aukce byla opravdu zajímavá, trpěla jsem s Avery, místy už to bylo moc! Především "strýček" byl postava, ze které se mi opravdu zvedal žaludek. Gabriel - no co toto je za postavu :D? Nejdříve si mě získal, ale na konci knihy si to u mě značně pohoršil!

Ani jeden z hrdinů mi nebyl nepříjemný nebo protivný. Avery je opravdu taková nevinná holčička a tak se jejím myšlenkovým pochodům mnohdy nelze divit. Gabriel vypadá (ale jak vlastně vypadá :D?) jako velký zlý vlk, ale uvnitř bude spíše toulavé vlče, které prahne po lásce.

Celkově je kniha velmi čtivá, má krátké kapitoly, takže rychle ubíhá. Není to žádná bichle, takže přečtené můžete mít za chvíli. Pořád jsme v prostředí erotického románu, ale musím říct, že tady mě velmi zajímá, jak se autorka popere se zápletkou, kterou vymyslela - tuším nejedno tajemství! :)

P.S. Neskutečně mi vadilo oslovení "Malá panno"!

kniznisvetsjiri
09.09.2024 3 z 5

Tak tato kniha pro mě byla velké zklamání. Možná jsem jenom měla vysoká očekávání, nevím. Každopádně, jsem se nemohla vůbec začíst. Hlavní postavy mi přišli tak hrozně málo popsaní, nemohla jsem se do nich vžít. Mám z toho takový neosobní pocit… nevím jak jinak lépe to popsat. kniha mě začala bavit až tak posledních třicet stran do konce, takže druhý díl si přečtu už jen ze zvědavosti.

Iva B.
29.08.2024 3 z 5

Nepřesvědčila mě, ale jelikož je to první díl série, tak tomu dám ještě šanci v dalších dílech..

anna0705
23.08.2024 5 z 5

Celá série se vyznačuje výbornou čtivostí, o tom žádná, ale po dočtení celé Koncovky jsem nabyla dojmu, že mám v hlavě ještě víc otázek. Avery je silná a statečná žena s neposkvrněnou čistou duší. Otec, který má zjevně problém s více lidmi a dostane Avery do problémů. A Gabriel? U Gabriela jsem nevěděla jestli si ho mám oblíbit nebo ne. V jednu chvíli jsem se rozplývala a vzápětí se mi chováním k Avery hnusil. Kapitoly jsou krátké, takže jsem celou knihu Pěšce zhltla rychle. Začátek knihy se jevil velice dobře, konec skončil otevřený, a tak jsem se musela hned pustit do druhého dílu

Silvisek
16.08.2024 5 z 5

Kdyz jsem videla hodnoce s jake procento ma kniha, nejak se mi do toho nechtelo. Ale presto jsem zacala cist a rozhodne jsem neudelala chybu. Silene napinave a dost me to bavilo… kdyz jsem prestala cist, hned jsem se tesila az budu pokracovat…hned jdu na dalsi dil… vzd

knihomolka27
15.08.2024 5 z 5

(SPOILER) malá panna podruhé...

Nakonec dávám plný počet, protože ve všem je to mnohem lepší než ostatní knihy tohohle žánru. Ženská hrdinka není jen chodící přirození a má nějaké názory a zájmy, které se tu efektivně autorka zakomponovala do příběhu - myslím tím šachy a antickou mytologii.

Knížka se čte v podstatě sama, je neuvěřitelně chytlavá. Příběh je zajímavý a taky chytlavý. Gabriel mi lezl na nervy méně než při prvním čtení...je to zvláštní ale i přesto, že jejich vztah na mě moc nefungoval, tak mě to pořád bavilo číst...je vidět, že to mělo funkční základ nestojící jen na sexu.

Miška935
13.08.2024 5 z 5

Tohle byla neskutecna jízda, prostředí, dej vše mě neskutečné bavilo

Žampion
10.08.2024 5 z 5

Jo jo jo. Pokud mafiánská romance, tak tohle. Mazec. " Život není o tom co si zasloužite, jde o to vytěžit maximum z toho co máte."

Ála1968
25.07.2024 4 z 5

Mám ráda tyhle mafiánské padouchy ,kdy nevíte,jestli je máte nenávidět nebo milovat.Tak začátek je poměrně fajn, takže uvidím, co bude dál

snilek.holka
18.06.2024 5 z 5

Tak tohle mě mile překvapilo. Vlastně jsem tak moc zvědavá jak to bude pokračovat, ze si musím co nejdřív sehnat další díly. Skvělý !

JustVea
09.05.2024 5 z 5

Po této knize jsem pokukovala delší dobu. A nakonec jsem se rozhodla si ji pořídit. Měla jsem však jisté obavy a tak jsem opravdu pořídila jen první díl. Už během první poloviny mi bylo jasné, že jsem udělala chybu.
Řekla bych, že podobné příběhy jsem četla už mockrát. A přesto jsem potřebovala i druhý díl. Bohužel jsem si přečetla velmi rozporuplné recenze a tak jsem opravdu počkala, dokud knihu nedočtu.
Nakonec jsem si knihu neskutečně užila a už jsem vyhlížela díl druhý. Je to překvapivě čtivé. Neřekla bych, že jsou postavy tak dokonale prokreslené, ale jako oddechovka naprosto dostačující.

MoniMonika
07.05.2024 5 z 5

"Pěšec – Nebezpečná hra osudu" od Skye Warren vás zavede do světa, kde láska a temnota jsou neoddělitelně propojené. Hlavní hrdinka, devatenáctiletá Avery Jamesová, se ocitne v zoufalé situaci po pádu své rodiny a prodá své panenství v aukci, aby mohla zaplatit léčbu svého nemocného otce. Její osud tak přebírá Gabriel Miller, bohatý a bezcitný miliardář, který má vlastní temné motivy.

Kniha nabízí nejen erotiku, ale také drama a napětí. Postavy jsou dobře vykreslené, s hlubokými a často temnými motivy. Gabriel je komplikovanou osobností, která osciluje mezi chladným manipulátorem a mužem schopným jemným gestem. Avery, i když je ve zdánlivě bezvýchodné situaci, ukazuje svou sílu a odhodlání získat zpět kontrolu nad svým životem.

Autorka Skye Warren zvládá erotické scény s citem, aniž by sklouzla do vulgárnosti. Kniha má i svůj etický a morální rozměr, kdy se čtenář potýká s otázkou, co znamená být v moci někoho jiného a jaký je to pocit, když je člověk doslova prodán. To může být pro některé čtenáře kontroverzní téma, ale zároveň dodává příběh hloubku.

Pokud máte rádi romantické příběhy s prvky erotiky, napětí a temnoty, "Pěšec " by mohl být právě pro vás. Je to kniha, která vás vtáhne do děje a nenechá vás odejít, dokud ji nedočtete. První díl trilogie slibuje, že bude co sledovat, a otevřený konec vás nechá chtít víc. Sledovat příběh Avery a Gabriela je jako hrát šachy – každý má své důsledky a do posledního okamžiku nevíte, jaký bude další krok osudu.

Salvatoreanne
25.03.2024 5 z 5

Byla jsem z této knihy nadšená už kvůli tomu že jsem četla beta verzi ... První díl byl opravdu krásný tajemný ....

petraLI
12.03.2024 2 z 5

Avery je na můj vkus až moc dětinská a naivní. Zkusím další díl, třeba se to zlepší.

kacenka6144
06.03.2024 3 z 5

V poslední době se vyhrnulo nespočet knížek s tzv. mafiánskou tematikou. Ale většina je jen slabý odvar knížek královny tohoto tématu Maghan March. I toto je ten případ. Schválně jsem se čtením čekala, až jsem měla všechny tři díly, abych nemusela čekat na další pokračování. A teď jsem trochu zklamaná. Ale jdu hned na další díl a uvidím. Třeba se dočkám překvapení.

Annabelle
13.02.2024 2 z 5

No upřímně nevím, co jsem podle anotace očekávala. Možná něco, kde žena, která bojuje za vlastní bytí, nebude opět jenom využita k jedné věci? Kde ji muž nebude říkat “Malá panno? (Opravu tohle oslovení někomu přijde sexy?) Kde muž zase nebude takový chladný a “rádoby bezcitný drsňák, který přece jenom má nějaké ty city. A kde bude alespoň nějaký zajímavý děj a nebude to plochý erotický příběh bez pořádného děje.

Mám pocit, že autorky eroticko-romantických příběhů v poslední době nejsou vůbec originální, protože takových podobných příběhů, když nevinná žena (v tom nejlepším případě panna) otevře oči chladného muže, tu máme mnoho. Cizí dluh, Padesát odstínů šedi

No, nechala jsem se zkrátka nalákat. Marketing zkrátka dělá své. Naštěstí jsem za Pěšce dávala 99,-, takže moje peněženka tolik neplakala, ale další díly rozhodně číst nepotřebuji, protože stejně vím, jak to dopadne.

pro ženy erotika

Skye Warren