Krajové speciality: Chodská kuchyně
Jaroslav Vašák
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142710/krajove-speciality-chodska-kuchyne-142710.jpg
5
1
1
Chodsko je možná poslední národopisná oblast Čech, kde je dosud živý folklor. Hovoříme-li o Chodech a jejich dobrotách, je jedna, na kterou nemůžeme zapomenout. Patří k Chodům stejně jako čakan. Je to chodský koláč. Ochutnejte i jiné speciality jako báč, táč, svítek, klechty, vánoční černou omáčku, trhanovské lívanečky nebo postřekovské ledvinky. A také nahlédněte do zajímavého chodského gastronomického slovníčku. ... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
Chodsko krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |
Ke Slezské kuchyni a Valašské kuchyni, jsem v knižním bazaru objevila i tuto Chodskou kuchyni. A jsem tomu ráda, spousta receptů, které postupně vyzkouším.