Krajové speciality: Chodská kuchyně přehled
Jaroslav Vašák
Chodsko je možná poslední národopisná oblast Čech, kde je dosud živý folklor. Hovoříme-li o Chodech a jejich dobrotách, je jedna, na kterou nemůžeme zapomenout. Patří k Chodům stejně jako čakan. Je to chodský koláč. Ochutnejte i jiné speciality jako báč, táč, svítek, klechty, vánoční černou omáčku, trhanovské lívanečky nebo postřekovské ledvinky. A také nahlédněte do zajímavého chodského gastronomického slovníčku. ... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krajové speciality: Chodská kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Krajové speciality: Chodská kuchyně v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
Štítky knihy
Chodsko krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |
Ke Slezské kuchyni a Valašské kuchyni, jsem v knižním bazaru objevila i tuto Chodskou kuchyni. A jsem tomu ráda, spousta receptů, které postupně vyzkouším.