Kronika konce světa

Kronika konce světa
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/235500/mid_kronika-konce-sveta-235500.jpg 4 285 285

Co budete dělat, když svět ze dne na den skončí a většina lidstva podlehne neznámé epidemii? Když všichni blízcí zemřou, v některých případech vám v náručí? Když s hrůzou zjistíte, že pro velkou část přeživších by bylo lepší, kdyby také umřeli… Někdo se zblázní, jiný po realistickém zhodnocení situace spolyká prášky na spaní. Hlavní hrdina tohoto příběhu si začal psát deník…... celý text

Hannibal92
18.07.2013 5 z 5

Hodně mě tahle knížka překvapila, nečekal jsem že bude tak dobrá a hlavně jsem vůbec nečekal že se bude odehrávat v České republice. Bylo opravdu příjemné něco takového číst. Jen škoda že je to tak krátké a bez pokračování.

Hřibče
10.06.2013 5 z 5

Výborná post katastrofická kniha, jejíž děj se navíc odehrával i v Brně! Četlo se to velmi dobře, doporučuji! :)

LordSnape
10.07.2012 5 z 5

Dobře čtivá post-apokalypsa. Postavy jsou super (hlavně Tryskáč a Lenička), škoda jen toho lehce ohraného námětu, nicméně se s tím autor popral na výbornou.

mejsatvar
25.07.2011 4 z 5

Kniha byla čtivá a hlavně přitažlivá pro svůj český původ avšak musím říct že postapokaliptický svět už byl zpracován i líp. Příjde mi, že autor se nechal inspirovat Kulhánkovou Cestou krve, která je podstatně štavnatější a líp napsaná. Každopádně pro milovníky scifi knih o konci světa je tam pár nových nápadů- i když nechápu proč jsou vždycky hlavní hrozbou oživlé mrtvoly "zombice" co prahnou po čestvém mase. Děj se odehrává v Brně a okolí, i když čecháčskej sloh a cool přezdívky jako Peggy, Džou nebo Tryskáč..mi do toho moc neseděly..