Lahodné omáčky k masu a těstovinám
David Joachim
Autor kombinuje základní italské omáčky (omáčka rajčatová, bazalkové pesto, omáčka Alfredo, omáčka sýrová) nejen s těstovinami , ale i s rybami, masem, drůbeží, zeleninou atd. Kniha doplněna řadou fotografií uvedených pokrmů.
Literatura česká Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2007 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
The Spaghetti Sauce Gourmet, 2006
více info...
Přidat komentář
Zajímavé, kolik se toho dá vymyslet ze čtyř základních omáček.
Velice zdařilá kniha, rozhodně se zásadním způsobem odlišuje od té hory knih o omáčkách zde na Databázi knih.
Vše jasné, přehledné, s množstvím obrázků, z dostupných surovin a se stanovenou náročností a potřebným časem.
A mimochodem velice zdařilá obálka knihy!