Lahodné omáčky k masu a těstovinám přehled
David Joachim
Autor kombinuje základní italské omáčky (omáčka rajčatová, bazalkové pesto, omáčka Alfredo, omáčka sýrová) nejen s těstovinami , ale i s rybami, masem, drůbeží, zeleninou atd. Kniha doplněna řadou fotografií uvedených pokrmů.
Literatura česká Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2007 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
The Spaghetti Sauce Gourmet, 2006
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lahodné omáčky k masu a těstovinám. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Lahodné omáčky k masu a těstovinám v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Zajímavé, kolik se toho dá vymyslet ze čtyř základních omáček.
Velice zdařilá kniha, rozhodně se zásadním způsobem odlišuje od té hory knih o omáčkách zde na Databázi knih.
Vše jasné, přehledné, s množstvím obrázků, z dostupných surovin a se stanovenou náročností a potřebným časem.
A mimochodem velice zdařilá obálka knihy!