Láska po řecku
Kat French
Útěk na ostrov může být řešením všech problémů! Tři nejlepší kamarádky se rozhodnou koupit nádhernou vilu na odlehlém řeckém ostrově a provozovat v ní penzion, aby unikly od svých životních problémů. Stará vila vypadá jako dokonalý splněný sen, skrývá však nejedno překvapení – štědré zásoby ginu ve sklepě, pohledného, ale zadumaného souseda nebo nečekaný příjezd slavné rockové kapely a jejích přitažlivých členů. Dokážou se kamarádky díky novým zážitkům odpoutat od minulosti a začít znovu?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , MottoOriginální název:
The Bed and Breakfast on the Beach, 2017
Letni romanticka kniha. Tri kamaradky objevuji zivot na reckem ostrove, to musi byt parada. Hned bych se pridala. Kniha se cte sama, je to sladarna.
Někdy je potřeba se zasnít...a přesně k tomu slouží tato kniha. Hned bych s hlavními hrdinkami měnila, líbilo by se mi žít na takovém nádherném místě. Chvilkami byl příběh přitažený za vlasy, byl až moc sladký, romantický, neuvěřitelný. Ale o to možná jde. Prožít takové momenty alespoň na papíře, když realita taková často nebývá :)
Tři kamarádky, které jedou na dovolenou na fiktivní řecký ostrov "Skelidos", a kde si tak trochu omylem, tyto tři angličanky, a to Stella, Frankie a Winnie, koupí penzion s palírnou ginu ve sklepě. Nejvíc mi sedla Stella, asi pro svůj sarkasmus. Jak to dopadne je předem jasné, jen u Frankie jsem byla mírně překvapená. Je to ideální letní čtení s vtipy o oslech. :)
Jo, je to slaďárna. A zpočátku jsem v těch třech ženských měla zmatek. Ale mělo to švih, pořád se něco dělo a vtáhlo to člověka tou letní atmosférou. K bazénu jako jednohubka úplně super :-)
Krásný letní příběh ze smyšleného ostrova Skelidos, který je skrytý před návalem turistů. Tři kamarádky, které se ocitnou na životní křižovatce, spontánně koupí vilu na pláži v tomto zapomenutém ráji, kde začnou nabízet nocleh se snídaní, stejně jako předchozí majitel. Pěkný plážový příběh, ke chvílím lenošení.
Pohodové čtení na deštivé odpoledne. Jednoou za čas je nutná dávka čtiva z červené knihovny.
Nemůžu jinak, protože prostě Řecko, má láska. :-) Příběh je svižný, nijak náročný, báječně jsem se bavila. Román mě přenesl do milovaného Řecka, dokonale vykreslil místní pohodu, přírodu, východy slunce na pláži a hlavně náturu místních. Ta atmosféra je prostě dokonalá a jedinečná. Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách
Láska po řecku je typický "červeno-knižní" románek o třech přítelkyních, třicátnicích, které se vzpamatovávají ze svých životních karambolů. Děj je dost jednoduchý a předvídatelný, ale přečíst se to dalo.
Opět milá oddechovka ze série Srdcovek od Motta a opět jsem dostala vše, co jsem si od letní romantiky přála. Řecko zbožňuji a atmosféra této knihy mě po čase chytila a nepustila až do konce... Už se poohlížím po dalších titulech z této povedené série.
Od knihy jsem čekala mnohem více. Ze začátku jsem se absolutně nemohla začíst. A po polovině knihy se tam konečně začalo něco dít a konec byl celkem fajn.
Krásný románek na letní dovolenou. Hlavním hrdinkám je 34 let a hledají lásku a způsob života na malém řeckém ostrově. Nechala jsem se unést a příjemně jsem se od ní odreagovala. Mohu doporučit jako relax knihu.
Miluju Srdcovky, miluju MAMMA MIA!, miluju Řecko a vše s ním spojené :) přesně proto všechno byla tahle knížka pro mě jako dělaná. Milé, pohodové, letní čtení, který prostě chceš! (chci se přestěhovat do Řecka! HNED)
Joo! To mi sedlo! Přesně ta letní pohodová kniha protkaná milovaným Řeckem, láskou a ginem s tonicem! Konec až poetický, ale proč ne.. Občas je to potřeba!
Výborné letní čtení, které dodá přesně to, co má. Velkou dávku romantiky s trochou dramatu, teplo, slunce, šplouchání moře a pocit, že jste na pláži někde v Řecku a jediné, co zrovna musíte, je dát si další vychlazený drink a pokračovat v příjemném nicnedělání :-)
Ani další kniha z letošní edice Srdcovek mě nezklamala. Tři ženy, které utíkají před přítomností a nečekají, že tam najdou něco, čemu možná budou chtít zasvětit i celý zbytek života. Krásné, pohádkové, jednoduché, odpočinkové čtení.
Ideální letní odpočinková kniha. Měla jsem chuť sbalit kufry a odletět k moři.