Láska zrozená ve lži

Láska zrozená ve lži
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539570/bmid_laska-zrozena-ve-lzi.jpg 5 80 80

Chlapci z Jackson Harbor série

1. díl >

Nikdy nezapomenete na svůj svatební den. Na ten moment, kdy se vaše sestra-dvojče vyzvrací do vaší kytice a přizná, že čeká dítě… s vaším snoubencem. Chtěla jsem zmizet, schovat se, dokud se moje srdce nezahojí. Ocitla jsem se v cizím městě s tajemným cizincem, jehož nadané ruce a ústa mě téměř donutily zapomenout, že to měla být má svatební noc… Ovšem co dělat, když se ukáže, že onen tajemný cizinec je váš budoucí zaměstnavatel?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Wrong Kind of Love


více info...

Přidat komentář

miloslava3256
24.06.2024 5 z 5

Tuto jsem si užila. Krásně čtivý, příběh vás pohltí a nechcete se pustit. několik posledních kapitol jsem dočítala v noci - prostě to nešlo nenechat. Líbí se mi, jak autorka mluví o vážném tématu, že kniha není jen sex - chtíč po druhém, ale i krásně dokresleno okolí a už teď se těším na další příběhy. Postavy na sebe super reagovaly, ikdyž se snažily držet dál. Co bych trošičku vyčetla, tak mi přišlo, že se do sebe hodně rychle zamilovaly a k ukončení příběhu mi tam něco malinko ještě chybělo (ale fakt trošičku :D )

Lucie.285
22.06.2024 5 z 5

Kdybych mohla dát více hvězd, tak to udělám. Neuvěřitelně čtivý příběh, musela jsem číst celou noc, protože se od knihy nešlo odtrhnout. Nejedná se o žádnou oddechovku, řeší se tam mnoho vážných témat a moc se mi líbí, jak to autorka pojala. Děj je vyprávěn z obou pohledů. Máme zde ovdovělého bručouna, místního doktora, svobodného otce Ethana a pak 24 letou Nic, se kterou se také život moc nemazlil. Máme zde tropy: svobodný otec, chůva, nucená blízkost, bručoun a sluníčko, lehký age gap (9 let). Bylo to prostě perfektní, sexy, žhavý, smutný, romantický - mělo to vše. Moc doporučuji a už se těším na další příběhy.


Kudík
20.06.2024 5 z 5

(SPOILER) Jak se Nic (Nicole) dostala do městečka Jackson Harbor? Přes klišé jako je zrušená svatba, kvůli nevěrnému snoubenci a špatné sestře Veronice, která je její identické dvojče a v tomto městečku si u jednoho ovdovělého lékaře domluvila práci chůvy, ale jede místo Nic na (ne)líbánky.
Doktor Ethan Jackson má mnoho sourozenců, a to nejstaršího Braydena, který řídí rodinný pivovar a nejmladšího motokrosaře Leviho..., a pár dalších jako barmana a nerda Jakea, hasiče Cartera a báječnou sestru dokončující disertačku Shay. Pevně věřím, že se všech jejich příběhů také dočkáme. V plánu je prozatím Jakeův. Dále je zde důležitá matka rodu, a to Kathleen Jacksonová, kamarádka Teagan a Ethanova megaskvělá dcera Lilly (6).
Dá se říci, že každá z postav má své tajemství a skrývá je za závojem lží. Jak vážné je jejich provinění, je na posouzení čtenářů. Já pro všechny našla jisté pochopení mimo Marcuse a Veronicu. Dvojče nedvojče, tohle se nedělá, a tak snadno neodpouští.

"Štěstí je cesta.
Řekni Ethanovi, že ho miluješ, kdykoli ho uvidíš!!!
Věříme lžím, které si namlouváme.
Manželství vyžaduje práci.
Láska zrozená ve lži je ŠPATNÝ DRUH LÁSKY!"

Zomy
20.06.2024 5 z 5

(SPOILER) Trochu jsem se zápletky bála, protože pokud něco v červené knihovně nesnáším, jsou to lži a intriky (tady je to rovnou v názvu) a mrtvé manželky/zdrcení vdovci.

Navíc je to příběh, který jsme v takových knížkách vlastně četli už stokrát (zrušená svatba, nevěrný přítel, zlá sestra - prostě je tu úplně všechno).

A přesto je to skvělá knížka. Klobouk dolů před autorkou, která to dokázala výborně zpracovat - tu chemii, křehký vztah, dvě bolavé duše. A je tu i vtip a suprová rodina. Navíc početná, moc se má všechny těším ;-)

MAU256
19.06.2024 5 z 5

Otevřu krabičku a vytáhnu prsten. "Vyber si mou rodinu. Vyber si mě." Lilly přiběhne a postaví se vedle mě. Měla počkat, až mi Nic odpoví, ale teď si uvědomím, že takhle je to lepší. Má svou vlastní modrou krabičku, tu s náhrdelníkem. "Protože kdybychom si mohli vybrat my," řekne Lilly, "taky bychom si tě vybrali."

Tak to bylo krásný. Lilly - tak ta byla zlatíčko. Nica - pro všechny by udělala maximum. Veronica - no tak, tu bych nejraději zaškrtila. A celou rodinku Ethana? Tak tu jsem si zamilovala, už se těším na příběhy dalších sourozenců.

monika0181
12.06.2024 5 z 5

Krásný laskavý příběh. Plný přitažlivosti, porozumění. Love story jako trám.
Nemůžu říct, že bych to vnímala jako klasickou oddechovku, tak na mě kniha rozhodně nepůsobila. Hodně se v příběhu řeší vztahy, které nás ovlivňují s rodiči, se sourozenci, s přáteli a partnery. Zajímavé myšlenky, pocity.
Knihu vnímám velmi pozitivně. A rozhodně se těším na další. Moc jsem si ji užia.

Paja1709
12.06.2024 5 z 5

To bylo skvělé. Místy jsem mela i záchvaty smíchu. Těším se na další díl s rodinou Jackson.

jani.ruzicko
09.06.2024 5 z 5

Po dlouhé době krásný a čtivý příběh Těším se na další

havrmoni
07.06.2024 5 z 5

To bylo pěkné čtení. Romantika jak blázen.

Autorovy další knížky

Lexi Ryan
americká, 1981
2021  76%Prázdné sliby
2022  78%Zvrácená pouta
2024  91%Láska zrozená ve lži
2024  0%Láska bez obalu