Vetřelec
Kristýna Trpková
Laura Linhartová a Adam Beneš série
< 3. díl
V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy se ukazuje, že místo činu bylo pouze narafičené. A že rodinu, která jako by vypadla z reklamy na štěstí, někdo dlouhé týdny, možná i měsíce, sledoval. Komisařka Laura Linhartová postupně odhaluje, že tahle rodinná idylka byla pouze zdánlivá, a na povrch vyplouvají přísně střežená tajemství, o kterých se neměl nikdy nikdo dozvědět. Jak vysokou daň si vyžádají? A kolik nevinných životů budou nakonec stát?... celý text
Opravdu tleskám!!!
Mám radost, že i třetí díl je napínavý, čtivý nedá se odložit do poslední stránky.
Nic není tak, jak vypadá... konec mě překvapil, vřele doporučuji
Třetí kniha v pořadí a úplně super. nejde se odrhnout. Až do konce jsem netušila,kdo, co, proč?
Perfektně napsané těším se na další knihy
Třetí kniha s komisařkou Linhartovou a opět to nemělo chybu. Kniha se četla jedním dechem a nešla odložit. A konec byl opravdu velmi nečekaný. Kristýna Trpková dokazuje že i u nás máme velmi kvalitní autory detektivek.
Stvůra, Vesnice a právě dočtený Vetřelec. Mám rád obě předcházející knihy, ale Vetřelec mě od prvních stran vtáhnul svojí dynamikou děje, napětím, překvapivým rozuzlením a po dlouhé době jsem dal knihu jedním dechem. Styl spisovatelčina psaní je přirozeně uvolněný, přesto dokáže čtenáře doslova "zavrtat" do děje a užít si příběh naplno. Další z jejich knih, která je srovnatelná s kvalitními zahraničními autory žánru. Těším se na její další počiny.
Opět skvělá detektivka, která mě doslova dostala. Nejen pro to, že miluju detektivky, a tato je sakra povedená, ale i pro to, jak úžasný cit pro rozvinutí příběhu autorka má. A ta dějová zápletka... Moc se mi líbí, že je v knížce vše do posledního detailu vysvětleno, pistole pro praváky i leváky, průběh pitvy, celá rekonstrukce případu. Smekám před tak mladou autorkou a před tak úžasnou knížkou. Mimochodem, knížka od knížky je lepší a lepší.