Rozsudek smrti přehled

Rozsudek smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542015/bmid_rozsudek-smrti.jpg 4 104 104

Soukromý detektiv Robert Herman je úspěšný ve své práci, v osobním životě se mu však daří o něco méně. Když jej jednoho dne požádá o pomoc manželka Artura Jonáše, soudce z Městského soudu v Praze, který byl obviněn z korupčního jednání, vidí v novém případu příslib změny a vybočení z běžné pracovní rutiny. Brzy však zjistí, že jeho klientka mu neříká úplnou pravdu a vyšetřování se začíná komplikovat. Čím hlouběji proniká do životů všech zúčastněných, tím temnější věci vyplouvají na povrch. V momentě, kdy dojde k vraždě, už pro Hermana není cesty zpět. Je odhodlaný přijít záhadnému případu na kloub za každou cenu…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozsudek smrti. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (30)

ivzu77
16.09.2024 4 z 5

Rychlé čtení, detektivka bez velkých masakrů a záhad, za mne pěkná zkušenost s mladou českou autorkou. Soukromý detektiv Robert Herman mi byl sympatický, trochu mi to připomínalo soukromého detektiva Cormorana Strika a zajímalo by mne, jestli autorka zná dílo R. Gilbraitha (ps)... třeba se dočkáme pokračování :-)

Oksalakka
08.09.2024 2 z 5

Nic moc i na prvotinu. O to víc potěší, jak se autorka svými dalšími díly dokázala pronikavě zlepšit. Pomohl by nějaký ten betačtenář, minimálně k vychytání kiksů - například když chcete někoho vyprovokovat, nehodíte mu ručník, ale rukavici. Pro mě je tahle kniha sběratelský počin - abych měl komplet Trpkovou. Jinak vážně slabota.


Aghatte
31.08.2024 1 z 5

Knihu se snažím číst podruhé, ale je to tak roztahané a úmorné, jenom popis kuchyně je pomalu na stránku. A cesta do lékárny na další.
A zase ty jména…
Kdyby na knize bylo jiné jméno, nikdo by ji nečetl a nechválil. Není co.
Knihu bych si vzala pouze na opuštěný ostrov, abych měla dlooooouho co číst :-/

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (36. týden)

05.09.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rozsudek smrti v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených134x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených2x
v Knihotéce77x
v Chystám se číst76x
v Chci si koupit10x