Léto na vodě

Léto na vodě
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372746/mid_leto-na-vode-21A-372746.jpg 4 132 132

„Konečně prázdniny!“ těší se na nejsladší dva měsíce v roce se svojí kámoškou Aneta. Jenže doma to mezi rodiči pěkně skřípe a místo na vandr se jede na vodu. A ještě k tomu se svou ségrou, která jí dělá ze života peklo. Tři týdny bez mobilu a internetu s protivnou Beátou za zády a klukem, kterého by nejraději vystřelila na Měsíc? Tohle léto bude za trest…... celý text

Adri777
09.02.2019 5 z 5

Kniha je podle mého názoru dokonalá!! Je velká škoda, že měla tak málo stránek. Kolikrát uvažuju, bych si ji přečetla znovu. Jsem velice ráda, že existuje tak dobrá autorka jako je Petra Martišková a jsem ráda, že se kniha odehráva v česku. Ta kniha mě i mé kamarádky namotivovala jet spolu na tábor se stejným zaměřením. Doporučuju.

Brunnetka
22.01.2019 5 z 5

Skvělá knížka! :) Tuhle jsem potřebovala i do knihovny, někdy se k ní vrátím...

MarKy95
20.01.2019 5 z 5

Milá knížka, u které mě mrzí, že má tak málo stránek :) Ráda si přečtu znova, ačkoliv je kniha spíš pro mladší čtenářky, ale rozhodně neurazí:)

Knihomolka97
28.12.2018 5 z 5

Škoda, že je kniha tak tenoučká, klidně bych ještě pár stránek přidala. Je to taková slaďoučká jednohubka, kterou zhltnete během pár hodin. :)

1casper
28.12.2018 4 z 5

Ráda jsem sáhla k dceři do knihovny pro tuto knížku. Dýchá z ní léto a kdo byl někdy na vodě, tak se v ní najde...
Je to typ knihy L.Lanczové, taková dívčí oddychovka.
Ač je cílená na jinou věkovou skupinu, mně se líbila. A s chutí si ji někdy přečtu znova.

alnahu
05.12.2018 3 z 5

I když je dávno po létě docela s chutí jsem si přečetla tento dívčí román ,který mě zvedl náladu.

gargamelka
23.11.2018

Příběh s vůní léta.

prcek19
17.10.2018 4 z 5

Jako první sem od této autorky četla Léto s frajerem a někdy mi ji tato kniha připomínala, ale i tak sem spokojená..kniha se četla skvěle, taková příjemná oddychovka

MartinaF
16.09.2018 4 z 5

Léto už sice skončilo, ale není nad to si přečíst oddechovku z léta a pro dívky, když vy už máte dávno přes třicet! Při čtení jsem se vrátila v myšlenkách do doby, kdy mi bylo sedmnáct a čas od času jsem si přečetla lanczovku a toužila po všem, co hlavní hrdinky prožívaly. Tady jsem po přečtení zatoužila zajet na vodu (já neplavec), kempovat (nesnáším spacáky) a zase prožívat první lásku.

Je to vtipné, romantické a příjemné počtení. Vřele doporučuji.

kanitsuj
06.08.2018 3 z 5

Velmi čtivý román pro romantické "náctileté", který je ideálním čtení na léto, ale protože mi v některých detailech úplně nesedl, upřednostňuji nadále knížky Lenky Lanczové, která tvoří ve velmi podobném duchu a možná ještě o trošičku lépe než paní Martišková.

jani.ruzicko
11.07.2018 5 z 5

Opět jsem neodolala a novou knížku oblíbené autorky mého dospívání si koupila. Rozhodně nejsem cílovou skupinou (hlavním pos. je kolem 17 =))), přesto mě to nijak neurazilo. Příběh byl milý, četl se velmi pěkně a hlavně děsně rychle, což mě trochu mrzí.

Zároveň jsem děsně ráda, že knížka nemá elektronickou podobu. Myslím, že v době čteček, jsem už skoro zapomněla, jaké to je otáčet normální listy knížky. Je to pocit k nezaplacení a byla to příjemná změna.

Myslím, že o autorce stále ještě ví málo mladých čtenářů, což je velká škoda. Já nemůžu jinak, než plný počet. =)

tatafa
05.07.2018 5 z 5

Příběh se čte velice snadno a najednou kolem sebe hmatatelně cítíte vůni a šumění vody, i když sedíte v zaprášeném a dusném vlaku :) prostě ideální kniha pro letní cestování, kterou jistě ocení každá romantická duše. Vřele doporučuji :)