Kouzlo obsidiánu přehled

Kouzlo obsidiánu
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487414/bmid_kouzlo-obsidianu-n2W-487414.jpg 4 118 118

Tajemství obsidiánu série

< 2. díl >

Druhý díl české fantasy ze současné Prahy Svět démonů a zaklínačů. Zakázaná láska, která začíná být pro oba nebezpečná. Starodávné proroctví, které se začíná naplňovat. Vzdorovat osudu se nedá… Anna se vzpamatovala ze šoku a konečně přijala fakt, že je součástí temného světa démonů a zaklínačů, o němž dosud neměla ani tušení. Zjišťuje, že do jejího světa patří také mágové a alchymisté, kteří ji mají chránit. Jenže to se zdá být téměř nemožné, zvláště když se objeví starodávné proroctví, které jak se zdá, má hodně co do činění právě s nově zasvěcenou Annou. Pomalu skládá jednotlivé díly skládačky, z nichž začíná být jasné, že k tomu, aby se proroctví naplnilo, budou potřebovat také démony… Damien už je unavený intrikami a nechutnými praktikami svého mocného otce – krále démonů. Jeho touha vymanit se z jeho područí a celý královský rod zlikvidovat, je každým dnem silnější. O to víc, když král nařídí Cedrikovi, aby Damienovi udělal posun a zapomněl tak na Annu. Dokáže vzdorovat mocnému kouzlu? Odpustí zradu svému příteli? A postaví se svému otci, aby ochránil svou lásku?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzlo obsidiánu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Brambora_Šeby
01.04.2024 5 z 5

První díl mě úplně nenadchl, ale druhým dílem jsem si spravila chuť. Anna mě sice chvílemi lehce svou nechápavostí vytáčela, ale zas se to dá asi pochopit. Láska s Damienem začíná nabírat obrátky a nové postavy tomu dodávají správný šmrnc. Co se Kiry týče, tak nějak jsem to očekávala i když ne úplně do slova. Největším překvapením pro mě byli Anniny rodiče. Rozhodně se hned jak to půjde pustím i do dalšího dílu.

Anor505
04.12.2023 4 z 5

Druhý díl začal tam, kde první díl skončil a příběh hezky plynule pokračoval. Dozvěděli jsme se něco víc o zaklínačích a jejich týmu, vylouplo se jedno proroctví a přibylo pár nových postav, které jsou téměř všechny sympatické, ale nestrhávají na sebe příliš pozornosti. Autorka se dokonce zdárně vyhnula některým YA klišé, které se přímo nabízely, za to palec nahoru.
Druhý díl se mi líbil stejně jako první, zvrat na konci nebyl sice úplně nečekaný, ale rozhodně to bylo napínavé. Těším se na finále.


petulkapeta
03.10.2023 5 z 5

„Toho, kdo má ve tvém životě být, nikdy neztratíš, možná se na chvíli vaše životy rozdělí, ale vždycky se zase spojí v jeden."

Tak tohle dobrodružství Anny,Damiena a spousty dalších si neskutečně užívám..super hlášky a akce a tajemnych míst nejen v Praze...

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (8. týden)

20.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kouzlo obsidiánu v seznamech

v Přečtených129x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených7x
v Knihotéce118x
v Chystám se číst61x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech7x