Útěk za láskou přehled

Útěk za láskou
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346286/mid_utek-za-laskou-Naj-346286.jpg 4 124 124

Mít za otce slavného herce není žádný med. Kvůli fanatikovi, který rodině vyhrožuje, musí Emma opustit své kamarády i školu a prchnout tisíce kilometrů daleko. To, co se zprvu jevilo jako nejhorší noční můra, je to nejlepší, co ji mohlo potkat. V Bostonu se totiž seznámí s Natem, nejkrásnějším klukem, jakého kdy viděla. Kdo je Nate doopravdy, Emma zatím netuší.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Útěk za láskou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (34)

Boogi
11.04.2024 3 z 5

Na to, že knížka neměla skoro ani dvěstě stran jsem se s ní trápila až neskutečně dlouho. Emma byla příšerně nesympatická a absolutně nechápu jak se s jejím chováním mohla komukoli fakt líbit. Pořád si stěžuje na Kelly, ale ona je vlastně taky úplně taková. Navíc ten konec?? Něco opravdu zajimavého se tam objevilo až v poslední kapitole která měla cca 20 stran, takže je jasný, že na vyřešení celého problému zbylo jenom takových pět stránek. Navíc to celé bylo strašně předvídatelné a zároveň nereálné.

marwinmh
06.08.2023 3 z 5

I když je to červená knihovna, tak děj mi přišel strašně nereálný, hlavní hrdinka děsně nesympatická a epilog už vyloženě na hraně. Číst se to dalo, ne že ne, ale u předchozích autorčiných knih jsem si čtení užívala mnohem víc.


knihomolkaJani
03.05.2023 5 z 5

V rámci žánru dívčích románů je to skvělá kniha!

Krásná práce! Kniha je milá a opravdu hodně vtipná. Hlavní postavy mají šmrnc, jsou vzdorovitý a nechtějí si nechat nic líbit.
.
"Žiju jako kočovný cirkusák, pojem domov pro mě začíná být cizím slovem." Emma a Nate se k sobě skvěle hodí (jen si je nemůžeme představovat tak jako na obálce knihy... - ta je spíš podprůměrnější).
.
Od začátku jsem věděla co je asi tak Nate zač, ale i tak jsem si to jeho tajemství užívala..
Z vedlejších postav musím vyzdvihnout Natovo babču, ta postava je boží, miluju! - Je zajímavá, ale ano, taky je to dost přitažené za vlasy...
"Bojím se, že o tebe přijdu, až zjistíš, kdo jsem, ale slibuju, že jednou ti to všechno řeknu."
.
Autorka se skvěle popasovala se zasazením příběhu do Ameriky. Pro většinu z nás je to ne moc probádaná oblast, vše si představujeme jen z filmů a knih, a proto je zde dost možné popustit uzdu své fantazii. Věci jsou zde dobře popisovány, ale zase to není příliš, proto se nezačne nudit.
.
Celá kniha je předvídatelná, ale proč ne? Pokud potřebujete milou oddechovku a jen prožít krásný zamilovaný příběh dvou mladých lidí a navíc okořeněn vtipem, je tohle kniha pro Vás!!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Útěk za láskou v seznamech

v Přečtených142x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených14x
v Knihotéce99x
v Chystám se číst58x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

dívčí romány

Autorovy další knížky

Petra Martišková
česká, 1977
2021  78%Tajemství obsidiánu
2018  87%Léto na vodě
2017  85%Útěk za láskou
2017  88%Léto s frajerem
2022  87%Kouzlo obsidiánu