Lov
Elle Kennedy
Oblíbená kanadská spisovatelka Elle Kennedy přivádí do školy Briar nové dívky a mladé muže otevřené všem přátelstvím, vztahům i milostným dobrodružstvím. Jiskří mezi nimi neodolatelná přitažlivost, okořeněná lehce dávkovanou erotikou Odolá Colin půvabné, mírně sarkastické studentce Summer? „Říká se, že protiklady se přitahují. A nejspíš to je pravda, protože neexistuje žádný logický důvod, proč by mě měl přitahovat právě Colin Fitzgerald. Obvykle totiž neletím na potetované hokejisty, kteří si libují ve videohrách a jsou přesvědčení, že jsem povrchní a přelétavá. Jeho názor na mě mu vynesl první černý puntík. Ale až si můj sexy mlčenlivý spolubydlící uvědomí, o co přichází, ví, kde mě najde.“... celý text
Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno:Originální název:
The Chase, 2018
Interpreti: Vilma Sodomová
![lusitta05 lusitta05](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Takéto ja fakt môžem, krásni namakaní chlapi, neskutočne sa odreagujem pri čítaní kníh tejto autorky, romantika ako vyšitá, takže ďalšia super séria. Teším sa na ďalší diel.
![Evule114 Evule114](https://www.databazeknih.cz/img/users/79_/79192/m_evule114-Koc.jpg?v=1599032206)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Musím souhlasit s níže uvedeným komentářem, že série Off - Campus je prostě top a Lov mi přijde o kapku méně skvělý. I přesto jsem četla až do rána a byla moc zvědavá, jak to dopadne. Na Fitziho jsem se opravdu těšila a jsem zvědavá na další díl. Doufám, že to vyhraje Holis a v dalším díle bych chtěla Huntera ( trošku to připomíná Logana, nemyslite? ) :-) už teď se těším :-)
![Kukicka Kukicka](https://www.databazeknih.cz/img/users/22_/221040/m_kukicka-wkR.jpg?v=1540977150)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Série Off - Campus byla moje srdcovka a i přesto, že tato kniha, nové, navazující série mě bavila o chloupek méně, tak to stejně nemění nic na tom, že bych nešla třeba vůbec spát, jen abych to dočetla :-D. I přesto, že si myslím, že knihy jsou spíše určeny mladším čtenářům a k náctiletým má blíž můj tříletý syn, než já, tak mě to prostě hrozně baví. Baví mě to hokejové prostředí, vysoká škola, fešáci a hlavně autorky styl psaní. Už teď se těším na Risk a příběh Brenny a i když v ukázce nebylo odhaleno moc, tak mi tušení říká, že to bude Connelly a nebo že by přeci jen Hollis :-D
![Evka3814 Evka3814](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/198261/m_evka3814.jpg?v=1737239318)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knihy od této autorky prostě žeru:) V příběhu opět nic nechybělo,pokaždé se u těchto knih odreaguji a pobavim. Summer byla vtipná a s ničím se nepárala a no Fitzy,potetovanej namakanej hezoun...Co dodat;))) Už se nemůžu dočkat pokračování, jelikoz Brenna je taky čislo:)
![Kiwicatko Kiwicatko](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Doufala jsem sice v trosku vetsi zvrat mezi nimi(prece jen to tam spis viril Hunter), ale i tak mi to sedlo jak hrnec na prdel :D Fitzyho zeru...vysokej, silnej, milej a potetovanej hokejista. Tak to je sen :D Doslova ho vidim “oblecenyho” jen do jeho tetovani ;) Mnam :D
A Summer byla uzasny divoky slunicko. Te bylo proste vsude moc :) Mam rada takove lidi, pac veskerou pozornost strhnou na sebe a ja muzu byt v klidku a pohodicce ve sve ulitce nekde v rohu :)
Boziiiii uz se tesim na dalsi dil!
láska erotika pro dívky lhaní, lži lední hokej poruchy pozornosti, ADD, ADHD prostředí školy, studentské prostředí pro dospívající mládež (young adult) romance spolubydlícíAutorovy další knížky
2018 | ![]() |
2016 | ![]() |