Lov (2023) | Databáze knih

Lov přehled

Lov
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531505/bmid_lov-65c202d35a829.png 4 1225 1225

Briar U série

1. díl >

Oblíbená kanadská spisovatelka Elle Kennedy přivádí do školy Briar nové dívky a mladé muže otevřené všem přátelstvím, vztahům i milostným dobrodružstvím. Jiskří mezi nimi neodolatelná přitažlivost, okořeněná lehce dávkovanou erotikou Odolá Colin půvabné, mírně sarkastické studentce Summer? „Říká se, že protiklady se přitahují. A nejspíš to je pravda, protože neexistuje žádný logický důvod, proč by mě měl přitahovat právě Colin Fitzgerald. Obvykle totiž neletím na potetované hokejisty, kteří si libují ve videohrách a jsou přesvědčení, že jsem povrchní a přelétavá. Jeho názor na mě mu vynesl první černý puntík. Ale až si můj sexy mlčenlivý spolubydlící uvědomí, o co přichází, ví, kde mě najde.“... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: audiokniha , Tympanum

The Chase, 2018

Interpreti: Vilma Sodomová

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lov. Přihlašte se a napište ho.

benesovaaa
13.02.2025 4.5 z 5

Příbeh Summer a Colina mě zajímal už od třetího dílu série off-campus, kdy na chudáka stydlivého Fitze Summer ukázala prstem a pronesla "chci ho". Upřímně jsem nečekala, že až takovým protikladným extrémům to můž klapat. Miluju scénu s Deanem.

Andrejka91
31.01.2025 4.5 z 5

Já tuhle partičku žeru. Moc se mi líbí hokejové prostředí a to že se tu prolínají příběhy a postavy z autorčiny minulé série mě moc potěšilo.
Summer i Fitziho jsem si oblíbila, byli oba skvělí.
Jediné co můžu vytknout byl uspěchaný konec.
Moc se těším na další díl.

elisa194
18.11.2024 4 z 5

Kdyby to šlo, dala bych 3 a pul hvezdicky. Tady tuto tematiku mam ráda. Kniha se hezky četla, jen tam neco chybelo. Ale jako oddychovka super

Knižní novinky (42. týden)

17.10.2021

10 nejprodávanějších eknih (květen)

04.06.2019

10 právě čtených knih podle uživatelů (květen)

15.05.2019

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Slovo ‚lidi‘ říkáš, jako by to bylo něco nechutnýho. - Lidi ale jsou nechutný.

Arogantní blbové bývají sexy. Proto se z nich taky stávají arogantní blbové.

Kniha Lov v seznamech

v Přečtených1 769x