Pomsta Lucky
Jackie Collins
Lucky Santangelo série
Lucky je krásná, okouzlující a láskyplná pro své přátele a nebezpečná pro své nepřátele. Je to žena, jež ve světě mužů vládne mužům, ale kupodivu o to víc je ženou. Lucky tentokrát nebojuje ani o moc ani o lásku, nýbrž o smysl své existence. V ohrožení je její filmové studio, a někdo ji chce připravit o manžela, otce nevlastní dceru. Lucku se vrhá do boje a její zbraně vyrážejí dech. ... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2013 , AlpressOriginální název:
Vendetta: Lucky's Revenge, 1996
Asi jsem na mafii závislá a neskutečně mě baví to napětí.
Stále se v v příbězích s Lucky Santangelo něco nového děje.
Rozhodně pokračuji dál :-)
„Co je to dneska s těma harantama, Leslie?“ ptal se žalostně. „Sex a drogy berou jako denní chleba. To když mně bylo šestnáct, už jenom koupit si kondom bylo obrovský dobrodružství.“
Mám strašně ráda knihy od Jackie Collins. Nenudila jsem se ani na jedné stránce. Chvíli mi tedy trvalo, než jsem si roztřídila všechny postavy a začala se v nich orientovat (protože předchozí díly jsem četla už před nějakou dobou), ale po chvíli jsem se zorientovala a nemohla se od knížky odtrhnout.
Udržať v napätí citatela aj v štvrtej časti série znamená jednoznačne uznanie schopnosti a talentu autorky. U mna zabodovala 5*
Nejsem si jistá, jestli si postavu Lucky oblíbit či ne. Přičtení knihy jsem ji obdivovala i zatracovala zároveň. Nesouhlasím s jejím vztahem k dětem, ale rozhodně má odhodlání, drzost a pevnou vůli. Přivítala jsem i vyprávění vedlejších postav jako jsou Venus Maria, zvrácený Santa B. a další. Kniha se četla dobře navzdory vulgárnostem typické pro autorku.
Jako každý díl s Lucky jsem knihu přečetla doslova jedním dechem ;-)
Skvělé čtení, skvělý relax.
2011 | Šance |
1994 | Lady Boss |
1993 | Americká hvězda |
1999 | Nebezpečný polibek |
2010 | Naivní mrcha |
Kniha se mi velmi líbila,mnohem víc ,než předchozí dil