Maso, které šetří kapsu
Jaroslava Pechová
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30366/hrnickova-kucharka-maso-ktere-setri-kapsu-30366.jpg
4
2
2
Další z řady hrníčkových kuchařek pojednávající tentokrát o mase, které šetří nejen kapsu ale i zdraví. Dozvíme se, jaké maso je nejzdravější a že kližky, chrupavky, vnitřnosti všeho druhu nejsou jen negativem, ale mohou být v naší kuchyni i přínosem.
Přidat komentář
Štítky knihy
Část díla
Autorovy další knížky
1998 | Vaříme a pečeme v horkovzdušné troubě |
2004 | Pečeme bez vážení |
2005 | Vaříme a pečeme bez vážení |
2004 | Ovocné moučníky bez vážení |
2004 | Maso, které šetří kapsu |
Najdete v ní recepty na polévky, zavářky a vložky do polévek, pokrmy z vařeného masa z polévky, omáčky, recepty z hovězí oháňky, vepřových ocásků, nožiček a kolene, recepty z hrudí (žebro), hlavy, ucha, kůže, morkové kosti, jater, ledvinek, srdce, jazyka, býčích žláz, vemínka, drštěk, žaludku, sleziny, mozečku, brzlíku, plic (plíčky). Dále recepty na domácí zabijačku, recepty z mletého masa, bůčku, drůbeže, ryb a na různé pomazánky.