Maso, které šetří kapsu podobné
Jaroslava Pechová
Další z řady hrníčkových kuchařek pojednávající tentokrát o mase, které šetří nejen kapsu ale i zdraví. Dozvíme se, jaké maso je nejzdravější a že kližky, chrupavky, vnitřnosti všeho druhu nejsou jen negativem, ale mohou být v naší kuchyni i přínosem.
Podobné knihy (4)
Hrníčková kuchařka - sója a sójové maso bez vážení Jiří JanouškovecObsahuje přehled a popis, použití sóji a jejich produktů. Velké množstvím receptů od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla, deserty a pečivo. více
Recepty zo života 23 Ivan Štefánek
Hrnčeková kuchárka. Tentoraz sa venujeme vareniu a pečeniu bez zdĺhavého váženia a merania. Gramy a mililitre sme totiž nahradili hrnčekami, lyžicami a lyžičkami. více
Hrníčková kuchařka - první kroky v kuchyni Jaroslava Pechová
Nová "hrníčkovka" První kroky v kuchyni se stane Vaším každodenním průvodcem a první kroky v kuchyní Vám usnadní i s nákupem. Stane se však dobrým rádcem také tomu, kdo má s vařením jíž bohaté zkušenosti. Seznámí Vás s d... více
Rodinná hrníčková kuchařka Svatava Poncová
Jednoduché hrníčkové recepty. více
Autorovy další knížky
1998 | Vaříme a pečeme v horkovzdušné troubě |
2004 | Pečeme bez vážení |
2005 | Vaříme a pečeme bez vážení |
2004 | Ovocné moučníky bez vážení |
2004 | Maso, které šetří kapsu |