Maso, které šetří kapsu přehled
Jaroslava Pechová

Další z řady hrníčkových kuchařek pojednávající tentokrát o mase, které šetří nejen kapsu ale i zdraví. Dozvíme se, jaké maso je nejzdravější a že kližky, chrupavky, vnitřnosti všeho druhu nejsou jen negativem, ale mohou být v naší kuchyni i přínosem.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maso, které šetří kapsu. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Maso, které šetří kapsu v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Mé knihovně | 4x |
v Chci si koupit | 2x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autorovy další knížky
1998 | ![]() |
2004 | ![]() |
2005 | ![]() |
2004 | ![]() |
2004 | ![]() |
Najdete v ní recepty na polévky, zavářky a vložky do polévek, pokrmy z vařeného masa z polévky, omáčky, recepty z hovězí oháňky, vepřových ocásků, nožiček a kolene, recepty z hrudí (žebro), hlavy, ucha, kůže, morkové kosti, jater, ledvinek, srdce, jazyka, býčích žláz, vemínka, drštěk, žaludku, sleziny, mozečku, brzlíku, plic (plíčky). Dále recepty na domácí zabijačku, recepty z mletého masa, bůčku, drůbeže, ryb a na různé pomazánky.