Mílový klub

Mílový klub
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543878/bmid_milovy-klub.jpg 4 316 316

Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezóně narazí na tu nejsamolibější hvězdu NHL a začne o všem pochybovat, i o rozhodnutí, že se už nikdy se sportovcem nezaplete. Jejich vzájemná nevraživost se postupně otupuje a Zanders už neví, jestli přivolává tu drzou letušku, aby jí znepříjemnil práci, nebo protože by od ní chtěl víc.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Mile high, 2022

Misa_ctenarka
dnes 3 z 5

Nebylo to špatné,ale taaaak zbytečně dlouhé..... Mohlo to být klidně o polovinu kratší a možná by mě to i víc chytlo. Takhle jsem v polovině přemýšlela o čem bude druhá půlka knížky a už se to hrozně vleklo.

Bergerac16
10.12.2024 2.5 z 5

Taaak zdlouhavé. Vyznání lásky před novináři, veřejné provolání bylo hrozné ....Zanders zmítaný obavami a pochybnosti se proměnil v exhibicionistu, který hraje reality show. Proč takhle demonstrativně?
Autorka se postupně zapomínala a pasáže líčené Zandersem byly jako by je psala holka, žádné prvky mužského uvažování. Styl těch výpovědí se přeci musí měnit, aby to bylo autentické.

miruska810
05.12.2024 4 z 5

Kniha mňa od začiatku pohltila a nemohla som prestať čítať. Veľmi sa mi páčilo, že čitateľ mohol nazrieť do hlavy obom hlavným hrdinom, kapitoly sa totiž striedali. Príbeh bol písaný štýlom knih od Mony Kasten, akurát postavy nemali 18 rokov, ale 28. :D
Kniha nebola ničím extra výnimočná, plus tam boli detaily, ktoré boli mimo realitu... napríklad ako Zanders utopil v posledných kapitolách svoj mobil. Rok 2024, bohatý chlap a nemá vodeodolný telefón? :D lol.
Každopádne, doporučujem! Na pár večerov som sa príjemne zabavila. :-)

jitka3162
04.12.2024 4 z 5

Obálka jak z devadesátek, nic co by mě na první pohled zaujalo. Ale kvůli dobrému hodnocení jsem knihu začala číst a nelituji. Na tento žánr to bylo delší čtení, ale nakonec mi to nevadilo, neřešil se jen vztah hlavních dvou postav, ale i další důležitá témata.

Janulkaxxx
03.12.2024 5 z 5

Zacatek se trochu vlekl, ale pak to bylo super, presne co jsem od knihy ocekavala

KajinaH722
01.12.2024 4 z 5

Kniha mě moc bavila a hltala jsem každou kapitolu. Je to trochu jako enemies lovers, protože ze začátku to byla trochu nenávist ze kterého vzniklo parádní škádlení, sexuální napětí a i vážnější témata ohledně minulosti i současnosti. Za mě super a užila jsem si i pikantní scény. Ubírám jednu hvězdu, protože by mi nevadilo,kdyby byla kniha trochu kratší. Těším se na další díl kde bude Ryan a Indy :)

JaAnička
24.11.2024 3 z 5

Když ona je letuška, on hokejista a všichni chtějí patřit do High Mile Club.

Ale tož tak ...bylo průměrné, docela rychle se to četlo (nebo teda jak rychle se vám podaří přečíst bichli jako Dekameron), příběh má spoustu hezkých momentů. Motiv HMC jsem v knize ještě neměla, tudíž tohle beru pozitivně (stejně jako celé letecké prostředí).

Postavy mi moc neseděly a ani nepřišly s ničím novým. Klasické "jsem na první pohled strašně zlý, ale na druhý mám srdce ze zlata" je tam docela ve velké míře (páč je to celkem ústřední motiv knížky), ale okej.

Co mě teda neskutečně vytáčelo, bylo, jak pořád a pořád upozorňovala nejen ona, ale i všichni ostatní na to, že je tlustá...holka, mně je jedno, jestli máš zaoblené křivky nebo mohutné poprsí (což je teda celkem zvláštní, protože za mých mladých let byly na letušky hmotnostní a výskové limity, ale kdo ví, jak je to v Americe). Ale vážně ...na tohle se dával až takový důraz, že jsem z toho byla akorát otrávená.

Jinak je příběh přesně takový, jaký jsem očekávala, je oddychový, Baronetkově žhavý, svým způsobem stupidní a typicky popelkovský. Nepřinesl mi nic moc převratného, ale četbu jsem si více méňe užila, tudíš bych řekla, že asi průměrná spokojenost.

Evaho73
22.11.2024 3 z 5

Mile High: Vrchol v oblakoch je príjemnou a ľahko čitateľnou knihou, ktorá dokáže pobaviť, a zároveň ponúknuť aj niečo naviac. Je to príbeh o láske, priateľstve, sebarozvoji a o tom, že aj tíe najväčšie hviezdy majú svoje slabosti a neistoty. Celkovo knihu hodnotím ako nenáročnú oddychovú literatúru s romantickými prvkami a zaujímavým pohľadom do sveta športu, ktorá má aj svoje slabiny v podobe predvídateľnosti a stereotypu, ktorý môže miestami nudiť.

WaspSalander
13.11.2024 4 z 5

Chemie mezi ustřední dvojicí fungovala perfektně a skvěle jsem se u toho bavila, ale trochu bych to zkrátila.

Těším se na další pokračování s Ryanem a Indy, už v prvním díle mi hrozně oba sedli a doufala jsem, že jim bude věnovaný nějaký prostor.

tami1
12.11.2024 4 z 5

Parádní jiskření mezi ústřední dvojicí.
Není to ultra plytká slaďárna, ale řeší se tam i vážnější témata.
Když už nikdy nebudu číst o kudrnách, budu moc vděčná.
Kdyby se krouhlo tak sto stránek, dala bych pět z pěti.

lucie3944
10.11.2024 5 z 5

Mě se to moc líbilo. Stránky mi utíkaly pod rukama, příběh pěkně plynul. Pravda, některé proslovy na konci knihy byly kapku patetické, ale jinak jsem spokojená. Jediný "problém" jsem měla se jmény. Logan není mužský, Maddison není žena. Ale to je můj problém a já se s ním popasovala. Už se těším na další díl. Indy vypadá jako fajn ženská, a s Ryanem to může být švanda. Sem s druhým dílem!

Prokrastinuji
08.11.2024 5 z 5

Nezalekněte se - je to celkem bichle, ale stránky vám budou mizet pod rukama a čtení si užijete od první do poslední stránky! Mezi hlavním párem byla neuvěřitelná chemie od první interakce. Ani jeden není dokonalý - máme tady plus size hrdinku, psychické problémy,... A pozor spicy scény jsou tady fakt hot! U nás vydal překlad Baronet, a já jejich produkci prostě miluju :D

terezaterka2000
03.11.2024 4 z 5

Tento příběh obletěl snad celý internet a já měla pocit, že jej čtu jako poslední.
Hlavní hrdinka Stevie je letuškou hokejového týmu. Začne si právě s ,,největším,, badboyem z týmu - Zanders. Zanders se na oko před celým světem tváří jako drsňák a že střídá holky jako ponožky a nikdo neví, že je v něm i něco víc. Stevie pozná jeho pravou tvář.
Oba se potýkají se svými démony.
Mně se líbí, že autorka řeší např. otázku peněz nebo těla.
Knihu doporučuji milovníkům právě hokejového prostředí.

adela2230
02.11.2024 5 z 5

Romantický příběh o hokejistovi a "obyčejné" letušce. Je zde více hlubokých témat, které jsou dobře zpracované do příběhu. Trochu bych některé pasáže zkrátila, ale jinak super.

Nermal
01.11.2024 4 z 5

Krasavec první třídy a ještě k tomu hokejista odhodí své oblíbené modelky a zamiluje se ("jenom") do obyčejné letušky (a ještě k tomu obyčejných tělesných proporcí).
Není to sice tak zdařilé jako dílka Elle Kennedy, ani toho hokeje tu není tolik, ale nechybí chemie mezi Stevie a Zandersem a vše se rozvíjí velmi pomalu - prostoru je na to dost. Zanders Stevie pěkně pomáhá zvedat sebevědomí a tím si získává i srdce čtenářek. Na druhou stranu Stevie donutí Zanderse přestat šaškovat a brát některé věci vážně. Jen tak si na ni totiž nepřijde.
Příběh obsahuje spoustu dalších postav, s nimiž se asi potkáme dále v sérii, ale autorka se věnuje hlavně vztahu mezi oběma hlavními hrdiny.
Většina věcí už byla napsána v předešlých komentářích, takže zbývá jen knížku doporučit ke čtení.

Roux
31.10.2024 4 z 5

Tahle kniha se mi moc líbila. Moc hezky zpracované témata, někteří autoři mají problém zpracovat více témat najednou. Myslím, že tady se to Liz moc hezky povedlo. Všechny postavy jsou vlastně sympatické. Od hlavních, tedy Stevie a Evana, tak po vedlejší - i ty rodiče se mi vlastně líbí, hlavně tátové samozřejmě - prostě rozumní hodní chlapy. Co mě trošku bilo do očí bylo jak pokaždé vyzdvihovala Evanovi zlaté prsteny, oříškové oči, její postavu - už na začátku jsme pochopili, že Stevie není žádná modelka nebo Twiggy, tak bylo asi zbytečné to stále opakovat.
Po většinou mě díly, kde jsou jiné postavy nezajímají. V dalším má být Ryan a Indy a já se přistihla, že se vlastně hrozně těším.

knihárna
28.10.2024 3 z 5

(SPOILER) Vážně jsem chtěla, aby se mi tahle knížka líbila, ale bohužel. Po vší té reklamě a dokonalých recenzích jsem si připadala, jakože čtu úplně jinou knížku než ostatní Zaprvé, knížce by rozhodně prospělo, kdyby byla o zhruba 200 stran kratší je čtivá, ale i tak nějakým záhadným způsobem děj vůbec neubíhá Zadruhé, opakované (jakože doslova na každé druhé straně) mluvení o Steviině těle a o tom, jaký je Zanders bad boy (), bylo děsně otravný. Vlastně, opakování všeho celkově. Občas jsem měla při čtení pocit, že čtu pořád dokola ten stejný odstavec.
Některý části byly až směšně trapný (Steviin proslov k novinářům na konci knihy? Girl, nobody cares).
Oslovení kočičko . Přitom v angličtině je to sweetheart, to nezní tak hrozně, ale kočičko? A ještě v každé druhé větě? Meh.
Abych ale nebyla jen negativní, líbily se mi části s útulkem, líbil se mi Halloween a všeobecně Maddisonovic rodina.
Takže jak jsem se na knihu těšila, protože hokejisti duh, tak mě zklamala. Ale protože ráda trpím, asi si přečtu i druhý díl .

Boogi
25.10.2024 4 z 5

3,5*

Ale jo, nebylo to špatné. Jediný problém jsem měla s tím věčným fňukáním hlavních postav. Sice si po chvíli zvyknete ale pak je to ještě otravnější než předtím. O hokeji jako takovém se tady moc nemluví, spíš jde o to, že hlavní hrdina je hokejista a občas se zmíní jeho kariéra nebo nějaký marketing okolo, ale na samotnou hru hokeje skoro nikdy nedojde. Na Stevie mě vytáčelo její neustálé stěžování si na váhu. Nebyla kapitola (někdy pomalu stránka), aby to tam nebylo zmíněno.

Kdyby knížka měla o cca 170 stran míň možná by bylo hodnocení vyšší, ale to zůstane navždy nezodpovězené. Druhý díl, který vychází v listopadu si určitě moc ráda přečtu.

kirstinrau
25.10.2024 5 z 5

Ďalšia hokejovka? Samozrejme, že áno. Túto knihu som si zamilovala už od prvej strany a nedokázala som sa odtrhnúť. Ide o príbeh hokejistu
letušky.

Stevie bola skvelá a hneď'si ma získala. Aj napriek tomu, že mala
svoje traumy a bojovala so svojimi démonmi, vedela byť sebavedomá
a nikomu nič nedarovala. Hlavne, ak išlo o jedného namysleného hokejistu,
ktorý nezniesol, že mu niekto nepadol k nohám ako bol zvyknutý. Zanders,
síce vystupoval ako bad boy a veľký záletník, ale rýchlo zistíme, že pravda je
niekde inde a všetko je to len hra.

Autorka sa nebála ani vážnejších tém
a mne sa páčilo ako sa hrdinovia s nimi pomaličky vysporiadali. Možno práve preto si ma príbeh tak získal, kedže so Stevie sme nejaké veci mali spoločné. Hokeja tu bolo na môj vkus málo, ale tie spicy scény? Tak tých si užijete viac ako dosť a tá chémia medzi postavami bola dokonalá.

Samozrejme sa nezaobídeme bez nejakých drám, ktoré sa síce dajú predvídať, no na zážitku vám to neuberie. Knihu radím určite medzi moje obľúbené a už sa teším na ďalší diel.

Mamka_cte
25.10.2024 5 z 5

První díl série o hokejové romanci, která mě neskutečně překvapila. Kniha je hodně vidět a každý na ni pěje slova chvály, tak jsem se bála, co řeknu já, protože jdu často proti proudu. Někdy si radši počkám se čtením takových knih, až pozornost kolem opadne.

Nakonec jsem i já knize propadla. Nevím, jestli to bylo tou krásnou romanticko/erotickou linkou nebo psím útulkem, ale budu knihu moc doporučovat.

Hlavní postava Zanders je vyobrazený jako dokonalý přelétavý a výbušný chlap, který každou noc odchází s jinou ženou a převážně modelkou. Jenže, pravda je jiná a i on bojuje se svým vnitřním bojem. Vzal mě za srdce, když si adoptoval fenku a v tu chvíli, bych podlehla i já.
Proti němu Stevie. Je nedokonale-dokonalá a milá osůbka, která pracuje jako letuška a k tomu dobročině pomáhá v útulku.

Zmíněná rom/ero linka je krásná a její vzestupný vývoj je upřímný a sladký. Oba si pomohou ve správných chvílích a zaženou tak svoje démony.

Mimo zmíněné je kniha místy neskutečně vtipná. Celkově je nádherně napsaná, takže i težké témata, které se v ní vyskytují, se nezdají tak strašná. I když někdy jsem měla na krajíčku a husí kůži po celém těle.