Střepy mozaiky
Lena Valenová
Moře nálezů a ztrát série
Kde je hranice mezi nevědomostí a záměrnou lží? I v třetím pokračování románu se šestnáctiletá Elena vydá po stopách tragické noci, která změnila osud jedné rodiny. Nacházení odpovědí ale ne vždy znamená úlevu. Michael i Loretta o tom ví své.
Literatura česká Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2017 , KlikaOriginální název:
Moře nálezů a ztrát 3
Pre mňa absolútny vrchol série, detektívna zápletka graduje a ak čítaš pozorne, už tu ju v zásade rozpletieš. Vynikajúce spracovanie, knižka sa púšťa z ruky ešte ťažšie ako druhý diel.
Třetí díl pěkně ubyhal a kniha lepší než předešlá. Necekala jsem že mě to tak chytne a s velkým očekáváním se blížím do finále. Opravdu mě spisovatelka mile překvapila. Těším se na všechny její knihy.
Tak třetí díl byl ještě lepší než ten druhý.Je vidět,že spisovatelka se dokunaluje ve psaní.:-)
Teda jednu věc bych vytkla a to ty dva roky, které uběhly rychle bez mrknutí oka.V jedné chvíli jste jak Elena je v New Yorku na jarních prázdninách a pak jsou už letní a nevíte moc toho, co se stalo předtím, nemluvě o Michaelovi.Jinak se těším až v knihovně najdu poslední díl téhle tetrologie a přečtu si ho.:-)
Právě jsem dočetla 3. díl a musím říct, že je to opravdu neuvěřitelně nakažlivá kniha. Jak to mám teď jako vydržet než vyjde další díl? Příběh je neuvěřitelně strhující a já teď tedy budu trpět, než se dočkám pokračování! Skvělé, skvělé, skvělé a autorce bych vykázala: prosím piš, piš, piš, ať zkrátíš mé utrpení při čekání :-D Všem moc doporučuji, je to opravdu návykové!
Tahle série mě vtáhla do děje ani nevím jak! Prostě super čtení, navíc od české autorky. A ten konec jsem teda nečekala...
Praha New York láska Paříž tajemství romantika dobrodružství ztráta paměti, amnézie pro dospívající mládež (young adult)Autorovy další knížky
2019 | Cool Girl! |
2016 | Náhodní lháři |
2022 | Korunovace |
2017 | Nevyzpytatelný |
2017 | Střepy mozaiky |
Neskutečně se mi líbí. Dost jsem u této knihy prožívala své emoce. Brečela, smála se, nebo dokonce zatajila dech! Tolikrát jsem byla v šoku. Četla jsem ji celý den, nemohla jsem se o té knihy odtrhnout! Napínavý příběh.