Království hříchu
Meghan March
Mount Trilogy série
< 3. díl
Co je moje, bude moje navždycky, a to včetně Keiry Kilgoreové. Už nestačí, že je mojí dlužnicí. Už nestačí, že mi patří její tělo. Chci něco víc. Snaží se vzdorovat, ale nikdy se jí nevzdám. Nic nás nerozdělí. Ani ona. Ani moji nepřátelé. Nikdo. Svůj dluh může splatit pouze jediným způsobem – svým srdcem. Království hříchu je závěrečný díl trilogie o Lachlanu Mountovi.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
Sinful Empire, 2017
![Knihajeradost Knihajeradost](https://www.databazeknih.cz/img/users/35_/351860/m_knihajeradost-2Cm.jpg?v=1652294336)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
V tomhle díle jde erotika stranou. Příběh je ale akčnější, drsnější a dozvídáme se, kdo ohrožoval Keiru na životě. Určitě budete překvapeni. Díky útržkům z minulosti si všechno pospojujete a vše do sebe dokonale zapadá.
Trochu mě mrzí, že jsou jednotlivé díly tak krátké. Autorka se nezdržuje zbytečnými opisy, ale i tak je to velmi čtivé a celá série se mi hodně líbila.
![Toledo Toledo](https://www.databazeknih.cz/img/users/28_/284562/m_toledo.jpg?v=1737541034)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Řekla bych, že o trochu slabší díl než ty předchozí, ale vůbec ne špatný. Ubylo erotických scén a naopak jsme dostali více akce a pohledů do minulosti. Celou sérii hodnotím kladně, slupla jsem všechny díly jako malinu :)
![Petra38 Petra38](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/128486/m_petra38-agc.jpg?v=1613508698)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Přelouskáno za chviličku,až mě mrzí,že nebyla trochu víc dramatická. Jako super,fakt mě celá serie hromsky bavila ale musím souhlasit,že poslední díl malinko uvadl. Ale i tak si ji ráda přectu znovu a možná ještě znovu :-) za přečtení stojí stopro! Celou serii nejde než doporučit.♡♡♡
![AliceTief AliceTief](https://www.databazeknih.cz/img/users/25_/250246/m_alicetief-kRN.jpg?v=1540843469)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Nakonec jsem docela zklamaná, po první knize jsem nedočkavě čekala na další a další díl, ale příběh postupně upadal...
![kopretina001 kopretina001](https://www.databazeknih.cz/img/users/22_/223119/m_kopretina001-bj8.jpg?v=1540829654)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Pokud čekáte stejnou vášeň, napětí a jiskření, které bylo mezi Keirou a Lachlanem v předešlých dílech, tak tady už bohužel není... Tento díl byl takovy suchý...., honem tam něco napsat a konec... Ale zase jsme se dozvěděli, proč to bylo tak, jak to bylo, takže taky dobrý. Ale určitě sérii doporučuji, už pro to originální téma.
![Evka3814 Evka3814](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/198261/m_evka3814.jpg?v=1737239318)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Co tak k tomu říct....velmi povedená série od které se nedá odlepit. Moc se těším na další dílka, která nám tato autorka napíše. Mohu jen doporučit❤
![Banni37 Banni37](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/18736/18736-lcq.jpg?v=1444556157)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Velmi čtivá trilogie, každý díl jsem doslova vdechla, za mě originální téma i charaktery. Doufám, že si od autorky přečteme i něco dalšího. :)
![Miška935 Miška935](https://www.databazeknih.cz/img/users/32_/321607/m_miska935-bzF.jpg?v=1596370903)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tohle lze říct jedním slovem a to nádhera! Akorát jako takto utknout konec mi nepřijde fér a rada bych pokračování :)
![Blanka29 Blanka29](https://www.databazeknih.cz/img/users/52_/52501/m_blanka29.jpg?v=1722714570)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Nejslabsi dil, mela jsem co delat, abych docetla. Nevim, kam se vyparila hlavni hrdinka, ktera byla vzdorna, odvazna atd. Misto ni, nastoupila zena, ktera se chovala jako kdyby vedla mafii ona a totalne mi byla nesympaticka. Skoda, byly to dobre dva dily, ale tenhle to znicil :(
![Renike Renike](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/195208/m_195208-eCi.jpg?v=1501527762)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Docteno,a uz nikdy se k tomu nevracim, nelibila ani nic mi cela serie nedala, jsou i lepsi knihy podobneho razu
![MAU256 MAU256](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Celou trilogii mohu jen doporučit. Jsem ráda, že to skončilo tak, jak mělo. Škoda, že příběh Mounta a Kairy už skončil, myslím, že se k této trilogii zase za pár let vrátím, bylo to velmi čtivé.
![Ketfl Ketfl](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/279837/m_ketfl-b5M.jpg?v=1694287476)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nemůžu uvěřit, že už je konec. Čtení na pár hodin, pak šílený čekání, dalších pár hodin... no a závěr je tu. Autorku musím vychválit fakt až do nebes. Když to totiž zhodnotím, tak příběh sám o sobě je vlastně docela průměr, nic extra. Ale je to prostě úžasně napsaný. Žádná příšerná omáčka kolem, kniha je prostě úderná, pořád jedna velká akce, a čtenář je doslova donucen to okamžitě přečíst, protože se nedá odtrhnout. Oba hlavní hrdinové jedním slovem super. Chlap, co představuje velké zvíře a opravdu jím je, ne že má autorka pořád potřebu jeho činy omlouvat, jako se to občas děje v jiných knihách. Hlavní hrdinka sympatická, sebevědomá, uměla používat hlavu a i zachovat důstojnost. Erotické scénky jsem si fakt užívala, i když v tomto posledním díle jich tolik nebylo. Každopádně hlavní zápletka pěkně vygradovala, docela jsem byla překvapená, kdo byl nakonec ten "padouch", to bych opravdu od počátku knihy netipla. Opravdu doufám, že nakladatelství brzy přeloží a vydá nějaké další knihy od autorky, protože opravdu moc moc chválím a určitě bych si od ní velice ráda přečetla nějakou další tvorbu. No a na závěr musím říct, že se mi snad i po Lachlanovi a Keiře bude stýskat. Knihy si určitě do budoucna přečtu znovu.
![Starlet Starlet](https://www.databazeknih.cz/img/users/25_/252247/m_starlet-Eqn.jpg?v=1593509525)
4,5 *
Tak a máme tu poslední díl této úžasné série, ani nedokáži říct, jak moc jsem se na tu to knihu těšila a s radostí a čistým svědomím můžu říct, NEZKLAMALA.
Autorka opět dokázala prodat chemii mezi hlavními postavami, mezi Lachlanem a Keirou (stále mi sem tam ujede ten Lachtan, ale co se dá dělat)
Nejen, že se příběh neuvěřitelně lehce čte, ale je tak dobře napsaný, že se od něj neodtrhnete do té doby než knihu nedáte na jeden zátah. Jediné co mě na knize zamrzelo, bylo nedostatek erotických scén, opravdu mi připadá, že jich tam bylo nějak málo, na to jak byl první díl nadupaný. Ovšem i bez sexu, jsem hlavním postavám žrala jejich emoce i s navijákem.
Příběh i když chudší o sexuální scény, tak byl o to více nadupaný napětím, akcí, plné lásky a i té nenávisti. U většiny příběhů mam někdy tendenci majznout hlavní postavy jejich knihou, tady jsem tu potřebu neměla snad ani jednou. Chemie mezi Keirou a Lachlanem dokonale funguje a autorka ji nádherně využila a vznikla z toho jedna z nejlepších erotických sérií.
Líbí se mi, že se vše netočilo jen kolem sexu a že se řeší i intriky, tajemství a že vidíme postup mezi Lachlanem a Keirou.
Tuto sérii opravdu hodně doporučuji, je to něco neotřelého a určitě s ní neuděláte chybu.
![Madmazel Madmazel](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Je to úžasná série. Jen si myslím, že kdyby série byla jen jedna kniha, nic by se nestalo... Jinak doporučuji.
![KlosKa KlosKa](https://www.databazeknih.cz/img/users/35_/350796/m_kloska-50B.jpg?v=1673184064)
Skvělá trilogie!!!
Akční, úderná, krátká, lechtivá a i romantické duše, jako já, si tam to své "ách" najdou. Velice oceňuji krátké a výstižně kapitoly - čte se to opravdu samo a bohužel i rychle ;)
Ten, kdo se toho nebojí a má rád trochu "romantiky" z mafiánského prostředí - doporučuji. Příjemná, drsná pohádka pro dospělé ;)
![2688 2688](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/272010/m_2688-GsT.png?v=1643095039)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Boží bylo to vážně skvělé...
Konečně hlavní hrdinka co pořád jenom nefňuká a nekrčí se v koutě ..... my holky nejsme přece bábovky a Lachlan byl vážně Boss jak se patří.
Ráda se k trilogii vrátím ♡ a abych nezapomněla sice z něj šel asi strach a jeho pohled zabíjel ale já si ho oblíbila jako plyšového méďu mluvím o ,,V"
![LilluLong LilluLong](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Meghan March= mohla by byt skvela obhajkyňa zločincov nakoľko sa mi zda , ze vie vyvolať u čitateľov skrytý zatial nepoznaný Krivý charakter, ked sme schopne nadŕžať najväčším lumpom a zločincom bez výčitky svedomia.prve diely trilógie boli podstatne lepšie než záver preto u mna ma tato časť 4*
![zuza264 zuza264](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nemohla jsem se dočkat. Super série. Mohla být delší, večer jsem to měla jako jednohubku před spaním :-D
![kacenka6144 kacenka6144](https://www.databazeknih.cz/img/users/85_/85803/m_kacenka6144-csI.jpg?v=1694502652)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Na poslední knížku jsem se moc těšila, protože první dva díly jsem zhltla v podstatě během dvou dnů. Ale nemůžu si pomoct - něco malinko tomu scházelo. Jako by byl třetí díly trochu šitý horkou jehlou. Takže o hvězdičku míň. Když ale vezme všechny tři knížky dohromady, vznikne nám z toho dost dobrá trilogie, ke které se určitě časem zase ráda vrátím.
sex vraždy láska erotika USA (Spojené státy americké) pomsta whisky New Orleans organizovaný zločin BDSMAutorovy další knížky
2022 | ![]() |
2022 | ![]() |
Série to byla svým způsobem skvělá, hlavně první dva díly mě nadchly. Tento poslední mi ale přišel poněkud sladkej, nebo nevím, nějak moc rychle se objevila láska, či jak jinak to vyjádřit =)
Každopádně každý díl přečtený za pár hodin, takže čtivost se upřít také nedá. Mně se to líbilo =)