Můj sexy šéf
Renáta Navrátilová
Štěstí není náhoda, je to volba každého z nás. Tessa je vzdělaná, exaktní a pedantská, její šéf samolibý, panovačný a arogantní. Ona žije náročný život matky samoživitelky, on lehkomyslného bohéma. Společná pracovní cesta do New Yorku však kartami, které jim život zdánlivě jednoznačně rozdal, nečekaně zamíchá a všechno se rázem zkomplikuje. Protože, necháte-li někoho nahlédnout do svého nitra, neobejde se to bez následků.... celý text
Tohle mi zrovna nesedlo. Za mne zajímavý námět, spíš vážnější nebo k zamyšlení.
Hrozně mě vytáčely časté zdrobněliny, ale to asi k dětem patří, což není moje parketa. Děj bez většího humoru, nebo drama, prostě mi přišla kniha taková neslaná nemastná. Literárně dobře napsaná, děj postupně šel, žádné nelogické nebo velké skoky.
Sloh je dobrý a i téma. Aktuálně mám za sebou všechny knihy od Amo Jones, kde je to opravdu drama, takže možná i tím se mi blbě přechází na něco jiného.
Tahle autorka se pomalu začíná řadit na seznam mých oblíbených. Ebook jsem zhltla během jednoho dne. Je vtipná, svěží, člověk se zasní, zároveň si přijde i na poměrně hluboká témata. Za poutavou obálku dávám bod a chválím práci grafika - obálka fakt zaujme, i když je trošku zavádějící - lechtivou literaturu od knihy rozhodně nečekejte. Na své si v této knize přijdou romantické duše jako já. Víc takových knih.
Nenechte se zmást obálkou a názvem - v této knize nejde jen o sexuální přitažlivost, ale příběh přináší i těžká témata. Některé hlubší myšlenky matky samoživitelky na mě opravdu zapůsobily. Dokázala jsem se do hlavní hrdinky vcítit a porozumět jí. Cestování po New Yorku jsem si vyloženě užívala. Tento příběh mě v podzimních dnech příjemně pohladil a nechávám ho doznívat. Slupla jsem ho jako malinu za jediný den, nešlo odložit. Vřele doporučuju všem romantickým duším i těm, které své sny ztratily, ale v koutku duše stále doufají.
2020 | Setkání v soumraku |
2023 | Můj sexy šéf |
2022 | Malý šikanista |
2024 | Cesta za láskou |
2008 | Přitažlivá drzost |
Po dlouhé době konečně pěkná romantická kniha. Napsaná velmi poutavě a uvěřitelně. Příjemná čtivá oddechovka. Dávám 5*