Nebezpečná láska
Kateřina Petrusová
Na doporučení posledního zaměstnavatele získá mladá newyorská ošetřovatelka Paige práci v rodině Bavettových, bohatých podnikatelů pocházejících z Itálie. Má se starat o jejich syna Michaela, mladého muže, který se po autonehodě duševně vrátil do období svého dětství. Paige si k němu postupně nachází cestu a Michael si ji velice oblíbí. Postupem času Paige přichází na to, že se dostala do newyorského podsvětí a její zaměstnavatelé jsou součástí mafie. Co se stane, až se jednou Michael probere? Dostane se Paige ze spárů Bavettových, když odhalila jejich tajemství?... celý text
Asi v polovičke ma prestala baviť, po pol roku som ju dočítala. Nebolo to zlé, taká relaxačná rozprávka.
Knížka je skvělá. Bavila mě a její přečtení netrvalo nijak dlouho, asi proto, že nešla tak úplně odložit. Těším se na pokračování!
Trochu sem se toho bála. Ale nakonec mě příjemně překvapilo jak si mě získávaly postavy a příběh samotný. A potom sem už dočítala poslední stránku a věděla jsem že knížka je fakt dobrá.
Moc hezká knížka, která mě naprosto vtáhla do děje, a tak jsem všechny situace prožívala s postavami. Na první pohled mě zaujala tematika a Paige s Michaelem, to je prostě nádherná dvojice! Při čtení jsem se usmívala a byla i trochu napjatá, jak to skončí. Pro mě velmi příjemný počin od Petrusové, určitě si přečtu i její další knížky.
Pravda je že jsem byla trošku skeptická ale nakonec jsem vážně ráda, že jsem si na knihu našla čas. :) Čtivá a tím způsobem, že velmi! Sice mě hlavní hrdinka dokázala něčím nakrknout ale všechno chtít nemůžu.. Co se ale týče Michaela (Mikeeho) ten mi přirostl k srdci okamžitě. Ona hledá pevný bod ve svém životě a On trošku větší chlap s milou dětskou dušičkou. Doporučuji!
Super knížka, krásný příběh... konec tak trochu jsem pak už tušila, ale paráááááda ! Takhle si představuji mafiánskou rodinku... a Theresa je v každé takové rodince...
Jsem trochu nedůvěřivá k našim autorům, ale tady jsem byla opravdu nadšená.
Naprostá bomba! Mrzí mě, že jsem na sérii narazila až teď.
Kniha je sice jedno velké klišé ale zároveň i originální.
Michael byl strašně zlatý, i když jsem si to nedokázala moc představit. Dospělý muž s chováním malého dítěte hmm.
Paige jsem si oblíbila, i když mě v některých chvílích svým chováním trošku vadila, hlavně ta situace s Kevinem...
Oba byli velmi vtipní, skvěle se doplňovali a jejich pošťuchování bylo super.
Sice byla kniha předvídatelná, ale pár částí mě přesto překvapilo...hlavně konec uuuf.
Naprosto šílená knížka, strašně dlouhá, moc popisů a keců, mělo jich být tak o 20% míň. Ale je to dobré, holky, čtěte to! Autorka rozhodně "na to má".
První část, ve které se hlavní hrdina po nehodě vrátí do věku pětiletého kluka, a hlavní hrdinka má za úkol znovu ho dostat do normálu, je, řekla bych, skvěle a velmi zábavně popsaná. Konec překvapuje - sice jsem něco tušila, takhle totiž romance nekončívají, ale stejně to bylo roztomilé.
Docela jsem ke knize byla skeptická. Téma mafiáni a česká autorka mi k sobě nešlo ani náhodou.
Ale mile, velice mile mne to překvapilo.
Nemohla jsem se od čtení otrhnout; vývin děje je zajímavý a prostě....aaach :-)
Bezvadná kniha, kterou jsem četla celou noc a nemohla se odtrhnout. První příběh o mafiánské rodině Bavettových. Prostě příběh o tom, jak se zamilovat do mafiána. Nevím, jestli je uvěřitelný, ale v každém případě je napínavý i zamilovaný a se šťastným koncem. Už se těším na pokračování.
Super, super a jeste jednou super. Zamilovala jsem se do te knizky, hltala jsem kazdou stranku a klidne si to prectu jeste nekolikrat cele :-D. Precteno na jeden zataha to vypovida o vsem.
Kniha mě fakt mile překvapila. Hned po začtení jsem byla vtažena do děje a těžko se mi odtrhávalo. Super příběh a zápletky a konec výborný. Doporučuji :)
mafie láska pro ženy česká literatura USA (Spojené státy americké) psychická traumata
2012 | Nebezpečná láska |
2014 | Zakázaná přitažlivost |
2014 | Pekáč buchet |
2013 | Nepřítel mého nepřítele |
2013 | S hlavou v oblacích (pejru) |
Příjemná kniha, chytla mne hned od začátku a už nepustila.