Nejkrásnější dar
Markéta Harasimová
Diana je úspěšná a krásná modelka, jejíž život však pevně řídí partner a manažer v jedné osobě. Kdykoli neposlechne jeho příkazy, dočká se trestu. Ten poslední je však až příliš tvrdý. Diana po něm rezignuje na rozjetou kariéru, opouští přítele i domov a odjíždí do neznáma, aby se osvobodila. Bohužel se ale zamotá do milostného trojúhelníku, který rozetne nečekaná smrt...... celý text
Chápu, že na 160 str. nejde nijak prokreslit charaktery, ani rozvíjet složitější příběh. Ovšem toto bylo jen miluje mě, nemiluje, miluju ho, nemiluju, ne, miluju toho druhého.
Semtam sebou flákla vysílením na zem, a hned přispěchal švarný mládenec na pomoc. A co víc, okamžitě po ní zatoužil, ona po tom prvním ne, a po tom druhým ano...
Pak to zase bylo jsem těhotná, nejsem těhotná.
Chudák její zaměstnavatel, napřed si dávala každou chvíli volno, aby se mohla z té země sebrat a zamilovat, a nakonec se slovy "vrátím se s výpovědí pro své věci", zdrhla z práce úplně.
Šišlající chlapeček a babička v nemocnici to už byl jen vrchol mé míry tolerance.
Zhnuseně jsem zaklapla a litovala 50kč, kterou jsem za ni dala.
P.S. příšerná obálka, a nicneříkající název, ale to byl v devadesátkách v této edici běžný jev
Knihu jsem přečetla jedním dechem.Občas ukápla i slza.O mladé ženě,která si prošla peklem a jak to dopadlo si už přečtěte sami:) Určitě doporučuji.
Knihu jsem si přečetla na doporučení kamarádky. Vyprávění o mladé ženě, která se snaží nalézt cestu životem, se docela povedlo. Osud si s hlavní hrdinkou Dianou pořádně zahrával. Dá se říct, že z výšin svého úspěšného života se zřítila téměř až na samé dno. Při čtení mi mnohdy tekly i slzy, hodnotím velmi kladně.
Znám i lepší knížky, tohle byl takovej slabej průměr. Né, že by knížka byla špatná, ale taková typická knížka, kterých je všude kolem mraky.
2014 | Sametová kůže |
2015 | Vražedná vášeň |
2017 | Poháry touhy |
2018 | Vůně noci |
2016 | Mrazivé hry |
Za me to byl moc pekny pribeh, takova romantika na letni dovolenou nebo vikend na chalupe. Zkusim jeste dalsi autorciny knihy.