Nejkrásnější dar
Markéta Harasimová
Diana je úspěšná a krásná modelka, jejíž život však pevně řídí partner a manažer v jedné osobě. Kdykoli neposlechne jeho příkazy, dočká se trestu. Ten poslední je však až příliš tvrdý. Diana po něm rezignuje na rozjetou kariéru, opouští přítele i domov a odjíždí do neznáma, aby se osvobodila. Bohužel se ale zamotá do milostného trojúhelníku, který rozetne nečekaná smrt...... celý text
![Aghatte Aghatte](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/267746/m_aghatte-51b.jpg?v=1602483676)
Chápu, že na 160 str. nejde nijak prokreslit charaktery, ani rozvíjet složitější příběh. Ovšem toto bylo jen miluje mě, nemiluje, miluju ho, nemiluju, ne, miluju toho druhého.
Semtam sebou flákla vysílením na zem, a hned přispěchal švarný mládenec na pomoc. A co víc, okamžitě po ní zatoužil, ona po tom prvním ne, a po tom druhým ano...
Pak to zase bylo jsem těhotná, nejsem těhotná.
Chudák její zaměstnavatel, napřed si dávala každou chvíli volno, aby se mohla z té země sebrat a zamilovat, a nakonec se slovy "vrátím se s výpovědí pro své věci", zdrhla z práce úplně.
Šišlající chlapeček a babička v nemocnici to už byl jen vrchol mé míry tolerance.
Zhnuseně jsem zaklapla a litovala 50kč, kterou jsem za ni dala.
P.S. příšerná obálka, a nicneříkající název, ale to byl v devadesátkách v této edici běžný jev
![majík1 majík1](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knihu jsem přečetla jedním dechem.Občas ukápla i slza.O mladé ženě,která si prošla peklem a jak to dopadlo si už přečtěte sami:) Určitě doporučuji.
![Ann98 Ann98](https://www.databazeknih.cz/img/users/57_/57447/m_ann98-Jw1.jpg?v=1681727019)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knihu jsem si přečetla na doporučení kamarádky. Vyprávění o mladé ženě, která se snaží nalézt cestu životem, se docela povedlo. Osud si s hlavní hrdinkou Dianou pořádně zahrával. Dá se říct, že z výšin svého úspěšného života se zřítila téměř až na samé dno. Při čtení mi mnohdy tekly i slzy, hodnotím velmi kladně.
![Leniiis Leniiis](https://www.databazeknih.cz/img/users/66_/66835/m_66835-x8H.jpg?v=1487102187)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Znám i lepší knížky, tohle byl takovej slabej průměr. Né, že by knížka byla špatná, ale taková typická knížka, kterých je všude kolem mraky.
2014 | ![]() |
2015 | ![]() |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2016 | ![]() |
Za me to byl moc pekny pribeh, takova romantika na letni dovolenou nebo vikend na chalupe. Zkusim jeste dalsi autorciny knihy.