Nemilosrdný král
Meghan March
Mount Trilogy série
New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti. Že mám v hrsti ji. Neví, že mě zaujala. Měla být opatrnější. Bude moje. Dostanu ji. Možná si ji dokonce nechám. Je načase, aby mi splatila dluh. Kiero Kilgoreová, už jsi majetkem Lachlana Mounta.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
Ruthless King, 2017
Mám oblíbenou novou autorku!!!!!!!!!!!
Jsem ráda, že nejsem sama, která si nadává a nepočkala na všechny tři díly.
Ale člověk, když si přečte tu anotaci a prvních pár řádek tak Vás ta kniha už nepustí ať chcete a nebo ne!!!
Ještě, že maji vyjít po dvou měsích, ale i tak je to dlouhé!!!
Kniha není moc dlouhá a je žhavá a napínavá jako peklo samo!!!!
To si prostě musíte přečíst ! Kniha nejde odloužit,
upozornění : N Á V Y K O V Á ! ! !
obal 10*
No, Páni. Tohle bylo skvělí. Prostě nářez. Nutně potřebuji další díl, sakra že jsem nevydržela, až vyjdou ostatní (naštěstí oba vyjdou ještě letos)
Začátek mi trochu připomínal knížku Alfa (to mi nevadí, ta se mi líbila). Četlo se to skvěle, úplně samo, a chtěla jsem víc, nemohla jsem se opět odtrhnout. Není to jen tak obyčejný příběh lásky, je to spíše příběh o nenávisti a neskutečné vášni. Kniha nabitá erotikou téměř od začátku knihy. Je super, že je psaná z obou pohledů, jen je škoda, že tam toho není víc z pohledu Lachlana.
Lachlan (hrozné jméno) tak ten je naprosto
WOW. Hned jak se tam objevil tak sem si ho oblíbila. Je záhadný, arogantní, dominantní a nikdo mu nedokáže říct NE (kromě teda Keiri) a to se mi na něm prostě líbí.
Keiru jsem si oblíbila hned od začátku, je pořádně tvrdohlavá, cílevědomá a není to žádná vychrtlina. A hlavně se mi líbilo, že se mu uměla vzepřít, na co on není vůbec zvyklí.
A ten konec? To, jako cože?.....
Rozhodně knížku doporučuji
Zajimave, ma to spad, rychle se to cte. Precteno za par hodin, knizka taky nema moc stranek. Ja doufam, te Mount zustane zmetek a nestane se z nej zalaskovanej, srdickama ovesenej podpantoflak ????
Velmi čtivé, zajimavý příběh i postavy =)
Jen jsem na sebe naštvaná, že jsem opět nepočkala, až vyjdou všechny díly =/ teď musim vydržet =D
To bylo teda vázně krátký na to jak byl přiběh poutavý. Jsou přesně dve hodiny ráno ale nešlo to prostě nedočíst...ten konec? Na pokračování jsem neskutečně zvědava...
Taková jednohubka na jeden večer. Čte se dobře, škoda jen, že to nemá víc stránek. Za úplně hluboký literární zážitek to nepovažuji, ale s tím jsem jí číst nezačala. Jako odpočinková určitě stojí za přečtení. Na začátku mi ty dialogy přišly trošku neuvěřitelné, ale pak jsem se začetla a bylo to ok. Ale ten závěr... ještě že to má pokračování...
No zatraceně! Na tohle jsem se fakt těšila. Anotace byla tak děsně lákavá, že jsem tu knihu musela mít v ruce, hned jak ji tiskárna vyplivne. Četlo se to skvěle, úplně samo, dala jsem to na jeden zátah - a chtěla jsem víc, nemohla jsem se odtrhnout - to mluví snad za vše. Hrozně mě ve výsledku mrzí, že to má tak "málo" stránek, protože teď, po dočtení, mám totální absťák a potřebuju akutně pokračování! Musím říct, že je to taková trochu šílenost a chvilku mě během čtení napadlo jméno jiné autorky - Amo Jones, která je za mě naprosto skvělá. Nehodlám však absolutně srovnávat. Obě psát umí, a to bez debat.
Hlavní hrdinku Keiru jsem si oblíbila hned, neměla jsem proti ní ani popel. Líbilo se mi, jak se umí postavit, že to není postavička, která hned sklopí oči na podlahu a bez boje poslechne. Respektive hned se rozdají role. Uměla se postavit, a to nejen svému protějšku, ale i co se týče práce - svého podniku. Nebyla to žádná namyšlená pipka, měla zajímavé podnikání a i nejlepší kamarádku, v některých směrech byla docela střelec. Líbila se mi, vážně, a bavila mě. V tom, co musela strpět... něco mi bylo proti srsti, osobně bych se bránila zuby nehty, jenže, když jsem se nad tím zamyslela, byla jsem na tom podobně jako hrdinka - neměla bych možnosti, takže nebylo úplně cesty ven. Dost jsem s ní cítila, takže tak nějak jako v pasti. Musela si toho dost zažít - bez ohledu na to, za to bylo příjemné či naopak.
Druhý hlavní hrdina Lachlan Mount - měl strašné jméno. Beze srandy. Občas si myslím, že autorky nepřímo soutěží o to, pojmenovat své postavy tím nejhorším jménem vůbec. Poprvé jsem ho nazvala Lachtanem. :D Peklo. Tohle byla postava hajzla, kterého - jak bylo nespočetněkrát řečeno v té knize - nenávidíme a zároveň vyhledáváme. Byl svým způsobem brutální, měl hroznou pověst a přesto byl tak zajímavý a přitažlivý. Bylo to zlo, kterému otevřete dveře, i když to nechcete. Musela jsem si ho oblíbit, i když prováděl šílené věci, měl moc, dokázal všechno. Pralo se ve mě, zda to bylo relativně akceptovatelné anebo zcela a nenávratně přes čáru. Ty hranice byly tak vratké a blízko sebe, věčně jsem se nemohla rozhodnout. Něco málo o něm bylo vyřčeno, ale vlastně zcela nedostatečně, i na dedukce. Potřebuju o něm vědět víc. Co je to zač. Každopádně, ten chlap mě fakt uhranul.
Tohle vyprávění bylo šílené. Kapitoly měli oba hrdinové, však v převaze byla Keira, Mount měl pár kapitol, které by se daly spočítat na jedné ruce. Styl mi dokonale seděl, protknutý vulgarismy - dost mě bavil. Kniha z větší části složená z erotiky byla dobře zvolená - žádné nechuťárny, ani klišé hovadiny, i když by se to mohlo pro někoho zdát drsnější. Za mě celek v tomto směru celkem originální a povedený. Samozřejmě, našlo by se něco, co by nemuselo být úplně v pořádku, ale nejsem ten typ, co by to vyhledával. Naopak, já si to užívala. Dokázalo mě to překvapit - mile i nemile a i rozesmát, vystrašit, šokovat. Dokázalo to hodně, na to malé množství stran. Co se týče konce - autorku oficiálně nenávidím. Nejen, že tomu dala fakt v tu chvíli brutálně málo stránek, ale toto muselo skončit zrovna v tom, kdy tohle člověk prostě nečeká ani omylem, když zjistí to, co prostě není možné? Tak nevím, o co se holka snažila - o infarkt nebo rovnou o odkrádlování čtenáře? :D Chci zatraceně víc!
Bylo to šílený, byla to pekelná a parádní jízda. Jela bych vážně dál, jenže koleje skončily a mě to nemilosrdně vykoplo z vagónku. Tahle kniha vyšplhala na opravdu vysoké místo, ba nejvyšší stupínek. Nemůžu se dočkat pokračování, protože moje poslední reakce před zaklapnutím knihy byla něco jako - co to sakra a zatraceně bylo?! Nešla jsem spát, dokud jsem to nedočetla - ta kniha vás nepustí ani za nic.
Pane jo - bylo to tak skvělé a jsem upřímně hrozně ráda, že mě první kniha od Baronetu v tomhle roce tak moc vzala za srdce! Jen tak dál, parádní ruka a výběr! Tohle prostě musím doporučit a hodnotit plným počtem. Jsem vážně nadšená, spokojená a brutálně natěšená na pokračování, cítím, že tohle bude neskutečná série! :)
Knížce se musí nechat, že je čtivá měla jsem ji přečtenou ani ne za 3 hodinky, takže je to taková jednohubka. Děj (no ne že by tam nějaký převratný děj byl) pěkně plyne. Líbí se mi, že autorka s ničím moc neztrácela čas, hned se šlo k věci, žádné zbytečné zdržování.
Trochu mi chybělo, že jsme se toho moc nedozvěděli o hlavních hrdinech, o Keiře aspoň něco málo, Lachlan je zatím dost obestřen tajemstvím. Jen tak mimochodem na jeho jméno jsem si musela dlouho zvykat a nejsem si jistá, že se mi to podařilo :-).
Prostředí mafie v romantických (nebo v tomto případě spíš erotických) knížkách mě baví a mám ho ráda, takže mě mrzelo, že tady je jen hodně okrajové. A v podstatě jen dokresluje atmosféru. S tím souvisí, že bych uvítala více kapitol z pohledu Lachlana.
Knížka je převážně o sexu, což nám ale říká i anotace a hned první kapitola, takže je jasné, do čeho čtenáře jde a knížka se nevydává za něco, co není. V rámci žánru knížka nijak nevyniká, ale přesto mě dokázala nalákat na pokračování, na které se těším.
Co napsat, abych neopakovala níže napsané:) ? Každopádně jsem zase neodolala, v rámci hektického pracovního období jsem potřebovala oddech, a to mi tato "mafiánská pohádka" na pár hodin dala.
Jo, je to samozřejmě z říše snů, zlý hoch a pracovitá holka. Ale i přes trochu rozpačitý začátek mě to nakonec vcuclo a teď koukám, že druhý díl bude až v dubnu....
Ačkoli je to opravdu erotická blbinka, stejně dalším dílům neodolám:).
Jako oddechovku, od které nečekáte nic než na chvíli vypadnout z reality, můžu jen doporučit:).
Tak takový otevřený konec jsem opravdu nečekala. Je to jako detektivka, kdy už už vám chtějí ukázat vraha a pak klap.. skončí záběr a pokračování příště. Moc mě zajímá proč zrovna si vybral KeKe. Určitě je zatím víc, než se by se král podsvětí tak nudil. Opravdu strhující sexy příběh, který vás nenechá ani vydechnout.
Tak teď se přiznám, že vůbec nevím, jak knihu hodnotit... Nečekaný, šokující závěr a jsem asi i natesena na pokračování. Sexem tam autorka nešetří a přijde mi škoda, že se kniha nacpala do tak málo stran, bylo by fajn víc ten příběh rozvádět.
Kniha se mi hodně líbila, styl psaní je v podstatě takový, že se čte kniha sama. Jediné co mě mrzí, je že se to pořádně rozjede, nebo konečně nějaký zvrat a bum - konec. Dříve se takové knížky psali na 300 - 400 stran, teď vydají 3 po 189 str., tak chápu taky musí z něčeho žít.....
Vážně přemýšlím, co na tuhle knížku napsat. A tak začnu zcela prakticky: fakt č.1) přečteno za pár hodin, fakt č.2) je to čtivé, zábavné a bez zbytečných průtahů, fakt č. 3) kniha je plná sexu. Ale není to nijak otravné, jak v jiných knihách. Autorka o tom psát umí, takže se to čte dobře. Navíc, pokud to čtete před spaním, tak to vašemu partnerovi ušetří spoustu práce :-D
Ale teď vážně: co mě štve je, že je to první ze tří dílů, takže pokud máte možnost, tak bych to začala číst až v červnu (tedy po vydání 3. dílu). Vážně je dost otrava, že dočtete a nemůžete sáhnout po pokračování. To mám teď opravdu čekat do dubna na druhý díl??? Ach jo, jsem zvědavá jak hrom a těším se… takže doufám, že to vydají v termínu…. (nebo dřív :-D)
Příběh je úžasný. Napsané je to skvěle, čtivé, svižné. Nebudete se nudit! Líbí se mi, že je to i z pohledu Lachlana.
Líbí se mi, že Kiera není vyhublá princezna, ale je to žena krev a mléko, která se jen tak nedá.
Lachlan...já badboye v knihách miluju a tohohle jsem si zamilovala hned co se tam objevil. Jediné co mi na něm vadí, je to jméno ..
Tohle doporučuji všema deseti!!!
sex vraždy pro ženy USA (Spojené státy americké) whisky touha New Orleans organizovaný zločin BDSM dluhy, zadluženostAutorovy další knížky
2021 | Nemilosrdný král |
2021 | Království hříchu |
2021 | Vzdorující královna |
2022 | Divoký princ |
2022 | Říše neřesti |
Ale joooo, svuj ucel kniha splnila. Chtela jsem si odpocinout od thrileru a to se povedlo. Jen skoda, ze je kniha na dily, ktere jeste nejsou :-) Urcite jsem zvedava jak to bude s Keirou a Mountem dal ...