Nepřítel mého nepřítele
Kateřina Petrusová
Dluhy se musí platit. To ví i bývalá policistka Joan, která má závazek vůči samotnému králi drogového podsvětí. Ten se nyní hlásí o splacení dluhu a jako pojistku unese Joaninu malou dceru Amy. Zvládne Joan zabít Roberta Bavettu, jednoho z vůdců italské mafie, a dostat svou dceru zpět? Co když existuje ještě jiný způsob, jak Amy zachránit?... celý text
Jak mě první díl bavil, tak tento ho naprosto překonal. Vtipné hlášky a sarkasmus nejen hlavních hrdinů, super! Knížka přesně splnila to, co jsem od ní očekávala a je to skvělá oddychovka, rozhodně doporučuji!
Táákže, po prvním dílu jsem byla nadšená a teď jsem úplně nejvíc nadšená! To bylo naprosto boží! Roberta jsem si oblíbila už v předchozím díle (možná ještě o trošku víc
než Michaela, je víc charismatičtější) a moc jsem se těšila na jeho příběh. A nezklamal.
Ani v nejmenším. Joan byla vážně žena pro něj stvořená. Inteligentní, silná, nebojácná, která ho umí zkrotit. :-D Amy byla největší zlatíčko, chytrá, veselá a prostě úžasná.
Johnny je mega týpek. :-D Co věta, to perla, dost jsem se nasmála!
Jsem zvědavá na závěrečný díl. Henry je zajímavá postava, ale zatím mě moc neoslnil.
Hodně dobrá a chytlavá kniha. Příběh se mi líbil, nechyběl ani humor a správná dávka napětí. Můžu jen doporučit.
Po prvním díle jsem čekala mnohem víc...nebylo tam žádné překvapeni, jen plynulý očekávaný příběh...nicméně se to četlo dobře a rychle
Moc povedená kniha, začátek naprosto skvělý, potom sice přišlo trochu rozpačité přešlapování, kdy si Jo bůhvíproč nebyla jistá, jestli to s ní Robert myslí vážně, a konec byl možná až trochu moc přeslazený, ale jako oddychovka perfektní :-) Navíc setkání s hrdiny předchozí knihy bylo víc než milé :-)
Druhý příběh o tom, jak zlikvidovat italskou mafii v New Yorku. Stačí sexy policistka a přítulná malá holčička a další Bavetta je "odvařený". Kdyby to bylo tak jednoduché... Ale jinak se román čte velmi dobře. Je v něm napětí i láska, a dokonce sem tam i humor.
Miluji ty Bavettovic kluky. Sice se mi prvni dil libil o neco vice, proto 4*, ale i tak jsem to hltala... Jdu na 3 dil
Chtěla bych dát 4,5* což ale nejde, tak abych byla spravedlivá, jednu hvězdičku jsem musela ubrat. Nic to ale nemění na tom, že Kateřina Petrusová se pro mě stává nejoblíbenější českou autorkou a její knížky považuji za skvělé. Jen mi tentokrát chybělo.. já nevím? Víc emocí nebo co? Ještě pořád si pamatuji, jak se mi v minulé díle chtělo brečet kvůli Paige, to se mi tentokrát nestalo.. Každopádně jsem se ale hoodně bavila, nejvíc jsem si užila slovní přestřelky mezi Robertem a Johnnym :-) párkrát jsem se dokonce přistihla, že se směju nahlas ;-) Takže mohu jen doporučit, možná nenajdete to co čekáte, ale třeba v knížce najdete něco co jste vůbec nečekali ;-) a protože nechci prozrazovat děj, nic moc víc už nenapíšu. Snad jen, že mi potěšila provázanost s prvním dílem a těším se na ten poslední!
Tato kniha byla jedním slovem oddechovka. Žádný zvrat, nic hlubokého ani světoborného, strany však ubíhají velmi rychle.
Jediné, co velmi ruší plynulost je nešťastně zvolené jméno hrdinky Jo a stálé opakování slova jo, je v tom zmatek. Od knihy by člověk čekal více červené knihovny, té se však nedočkáte.
Když toto od knihy čekáte, zklamáni nejspíše nebudete.
Bobbyho jsem si pomerne oblibila v prvnim dile, takze jsem se na jeho pribeh vazne tesila. Mam rada knihy, kdy mocne a nebezpecne muze precura zenska. Asi citim jakesi zadostiucineni:-P . Serie vazne pekna,jdu na treti dil, schvalne jsem si neprecetla ani anotaci- a to je na me dost zavazne:-)
Příjemné, pohodové čtení, bohužel strašně nepravděpodobný příběh. Nechci odhalovat děj, ale NO TAK! V prvním díle to nešlo a najednou to projde??? Naštěstí slovní přestřelky a ironické poznámky byly hodně vtipné, a tak mě kniha bavila.
Tato série se mi velmi líbí, je vtipná a má spád. Mezi hlavními hrdiny to jiskří, ale zároveň při čtení vidíme, že i mafián je jen obyčejný chlap se svými starostmi a obavami. Za mě maximální spokojenost, už se moc těším se na další díl! :)
Kniha se mi líbila, je tam hodně sprostých výrazů, ty zrovna nemusím, ale dobře se mi četla, čtivá oddechovka včetně humoru, lásky i napětí.
2012 | Nebezpečná láska |
2014 | Zakázaná přitažlivost |
2014 | Pekáč buchet |
2013 | Nepřítel mého nepřítele |
2013 | S hlavou v oblacích (pejru) |
Pokračování bylo stejně výborné jako první díl