Lapeni

Lapeni
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522638/bmid_lapeni-sg5-522638.jpeg 4 497 497

Never After série

1. díl >

Navštěvovali jste rádi jako malí Zemi Nezemi? Přáli jste si zůstat navždy dětmi jako Petr Pan? Létat po boku víly Zvonilky? Či bojovat spolu se Ztracenými chlapci proti kapitánovi Hookovi? Možná jste z tohoto dětského příběhu nakonec vyrostli, ale Zemi Nezemi nechcete dát zcela sbohem. V tom případě by vás tato kniha od Emily McIntire mohla zaujmout. Autorka se nechala touto mytickou říší volně inspirovat, ale připravila si pro čtenáře mnoho zásadních zvratů. Představte si svého oblíbeného Petra Pana jako gaunera, obávaného Hooka jako romantika, Ztracené chlapce jako drogové dealery – představte si svět, ve kterém se hranice mezi dobrem a zlem stírají, kde hrdinové nejsou takoví, jací se zdají, a kde se naši oblíbení zloduši dočkají šťastného konce. Emily McIntire přichází s temným milostným románem inspirovaným pohádkovým příběhem, který je plný vášně, překvapení i surovosti a který vás lapí tak snadno, jako když se ryba chytí na háček. Nebo snad na Hák?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Hooked, 2021

Ekniha.
22.08.2023 5 z 5

Dark/Mafia
Retelling

D.o.k.o.n.a.L.o.s.t toto slovo vystihuje tuto knihu. Od prvého slova akcia, dark tu proste cítite, ma to grady temnotu a hot scény joo

James moja nova knizna láskaje to totálny hajzlik a zmetek ale viete čo? tohto zloducha budete milovat, ale počkajte ak príde na scénu Hook a vtedy sa rozhodne bojte nemá zľutovanie

Wendy holka s prořizlou pusou a jeho achilova pata aj keď povodne mal s ňou iné plány no plány sa menia:)
kedy sa zmenili to nepostrehnete proste všetko tu plynie krásne, žiadne hluché miesto a vy hltáte slovo za slovom

Kapitoly kratke, striedanie z oboch pohladov perfektne a zápletka?! WOW! tak toto je fenomenálne.!.
Retelling Petra pana rozhodne ak hľadáte knihu ktorú nepustíte z ruky a prečítate jedným dychom toto je ona

Omg! Od obálky po epilóg proste dokonalost, ak máte radi Dark mafiuzlých badboyov toto rozhodne chcete!

Potrebujem 2.diel toto je moja nova závislosť !
Edit a reels nájdete na mojom IG: @ekniha

MichaelaJan
21.08.2023 5 z 5

Tak já jsem šla do čtení téhle knihy s tím, že je to fantasy, asi to ve mě evokovala ta obálka možná trochu i anotace Byla jsem opravdu hodně překvapená. Takže pokud milujete příběhy z prostředí mafie, kde je napětí, vášeň a erotika tak tohle to má všechno a vynásobte to ještě x 100.
Jako musím uznat, že se asi některé pasáže můžou zdát poněkud za hranou, ale já tyhle zvrácenosti miluju. Varování na začátku knihy je zde rozhodně na místě.

James nebo-li Hook byl pro mě takový oříšek, občas jsem si myslela, že trpí poruchou chování, ale jinak to byl vskutku padouch v roli hlavního hrdiny. Na Wendy mi trochu vadilo to její jméno, ani nevím proč. Jejich vzájemná posedlost, to byla věc, která přišla z čista jasna.

Jinak je kniha opravdu čtivá, měla jsem ji přečtenou během jediného dne. Celé to bylo napínavé jako kšandy a pořád se tam něco dělo, proto to čtení asi tak rychle uteklo. Pokud máte rádi trochu zvrácené knihy s velkou dávkou erotiky tohle je to pravé ! (Erotiky je tam dost, ale neřekla bych, že je to jedna z těch knih, kde jí je zase moc).

Ač to nejspíš z mého psaní nevypadá, já jsem z knihy nadšená a rozhodně budu dychtivě vyhlížet další díl