Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover
NEPTEJ SE NA MINULOST A NEPOČÍTEJ S BUDOUCNOSTÍ... DVĚ JASNĚ DANÁ PRAVIDLA. JAK DLOUHO ALE MŮŽOU FUNGOVAT V LÁSCE? Když se vysokoškolačka Tate Collinsová na čas přestěhuje ke svému staršímu bratrovi a seznámí se s jeho kamarádem, pilotem Milesem Archerem, není to rozhodně láska na první pohled. Není to dokonce ani přátelství, jen vzájemná prudká a neovladatelná touha. Miles kupodivu váhá déle než Tate, ale nakonec i on potlačí svoje zábrany. Už po prvním milování je zřejmé, že fyzicky si oba dokonale vyhovují. Oboustranná domluva zní jasně: on o lásku nestojí, ona na ni nemá čas, takže zůstanou jen u sexu. Jenže Tate brzy zjišťuje, že chce se záhadným, uzavřeným a posmutnělým Milesem prožít mnohem víc... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , TémbrOriginální název:
Ugly Love, 2014
Interpreti: Zuzana Ščerbová , Petra Bučková , Viktor Dvořák
Krásná kniha. Colleen opět dokázala, jak skvělá autorka je. Sice se mi Odvrácená tvář lásky nečetla tak dobře jako jiné autorčiny knihy, ale minimálně 4 hvězdy si určitě zaslouží!
Moc krásný příběh ! Určitě si tuhle knihu ještě přečtu :)) Vřele doporučuji !!!
Lidi, co knihu ještě nečetli, tak by teď měli přestat číst můj komentář páč v pokračování se to někomu může zdát jako SPOILER! nechci nikomu nic zkazit :)
Napínavý skoro až do konce. Furt jsem přemýšlela, v čem je ten zakopanej pes, a tak od půlky jsem tušila.. :) Moc hezky napsaný, líbí se mi víc pohledů na věc... :)
Do Milese jsem se dokázala svým způsobem vžít, protože taky jsem v životě zažila nejedno velké zklamání a vždycky to bylo kvůli lásce a já chápala, že to nechce prožívat znova, páč ano - odvrácená tvář lásky je vážně na hovno, co si budeme povídat.
A jedna z nejlepších hlášek Tate ,,Můj nejlepší kamarád je osmdesátiletý děda" :D To jsem se fakt složila :D Ale jinak, co se týče knížky - dost jsem se bála toho konce ale dopadl podle mého očekávání a za to jsem moc ráda :)))
Tak tedy nedočteno, od 30. strany pouze prolistováno a odloženo, prostě asi nejsem ta správná cílová skupina. Místo románu pro ženy by mělo být určitě uvedeno pro mládež, protože sáhodlouhé popisy, kam-se- kdo- komu- podíval-co-to- s-ním/ní-udělalo- a- zem- se-zachvěla mi připadají neskonale nudné a stokrát obehrané.
Colleen Hooverová vie ako manipulovať s citmi čitateľa a to sa jej podarilo aj v tejto knihe. Nádherný príbeh lásky, pekné postavy, samozrejme hlavný hrdina je muž, ktorý je ako obyčajne ťažko čitateľný, čo spôsobuje práve to, že kniha sa číta veľmi rýchlo, pretože chceme jeho temné stránky odhaliť. Nejdem hodnotiť reálnosť príbehu, či zrelé správanie hlavných postáv, ktoré nie veľmi zodpovedá ich veku.....knihu som vnímala ako vysoko oddychovú a to aj splnila. Škoda, že o Kapitánovi som sa v príbehu nedozvedela viac lebo ten bol veľký sympaťák.
Co ke knize dodat? Nádherný příběh, opravdová láska ale i neštěstí, prostě vše co v životě prožívá každý z nás, právě proto je kniha tak opravdová a úžasná!!!!
Jedním slovem - nádherná !
Od první do poslední stránky úžasná kniha, má v sobě tolik emocí, nádherný silný příběh, velký smutek a nekonečnou lásku a naději. Styl psaní se mi moc líbil, krásně vkusně napsané erotické scény, uvěřitelné postavy.
Nestává se mi často, že bych si potřebovala poslední stránky přečíst znovu, tentokrát jsem musela, a vím, že mi příběh zůstane uchovaný v srdci. Píšu, a přes slzy nevidím na písmenka ........
Jako vždy! Colleen mě vůbec nezklamala!! Plakala jsem posledních třicet stran knihy a potom ještě asi půl hodiny.. jestli si chcete přečíst krásný a jako obvykle u Hooverové promyšlený příběh, jste na správné adrese ;)
Tato kniha mě doslova pohltila a nepustila, dokud jsem ji nedočetla. Všechny postavy mi byly sympatické a čtení jsem si užívala, smála jsem se i ronila slzy. Je to kniha která mi něco předala a má spoustu myšlenek. Zpočátku mi nebyla sympatická postava Rachel, ale pak jsem si ji oblíbila. Moc se mi také líbilo vyprávění z minulosti a to jak děj do sebe pomalu zapadal jako skládačka. Určitě se k této knize ještě vrátím.
Konečně jsem se rozhodla přečíst si knihu od této autorky a zklamaná rozhodně nejsem.
Tate mi stašně jako hlavní hrdinka sedla. Ve všem jsem si chápala. Milese jsem si hned zamilovala.
Hodně se mi líbily ty kapitoly z Milesovy minulosti. Bylo fajn ho tak pomalu poznávat.
Vedlejší postavy jako Kapitán nebo Corbin mi přišly sympatické.
Trošku mě zklamal konec, který byl až moc předvídatelný, ale to by se dalo přehlédnout.
Knize určitě dávám 5*, jenom mě mrzí že kniha má tak málo stran. Určitě knihu doporučuju všem, jako oddychovku.
Ani nevím jak začít- nejlepší to bude asi takto: KRÁSA! Nemohla jsem se dlouho rozhodnou, jestli knihu koupit, ale již díky obálce jsem koupila a považuji to za nejlepší koupi knihy za poslední dobu.
Kniha mě moc překvapila ať už dějově, či schopností autorčiny práce se slovy. Knihu mohu všem doporučit, je krásným útěkem od povinností a shonu našich životů. Kniha plná naděje a kruté životní pravdy.
Za dokonalý nápad považuji zarovnání textu a veškeré metafory, které předvádí...
Páni, moje první zkušenost s touto autorkou a byla jsem příjemně překvapená. Skvělý náhled na minulost Milese, aby čtenář dobře pochopil jeho chování, jednoduchý popis odvážnějšich scén, napsaných nenásilnou formou, která čtenáře určitě potěší. Knihu doporučuji, velmi dobře se čte.
Pokud zbožnujete napínavé romantické knihy nebo Colleen Hooverovou, nebála bych se po této knize šáhnout, protože...Panebože, to bylo něco! Zamilovala jsem se do autorky, jejího stylu psaní a do postav, které dokázala stvořit. Sice jsem od ní četla zatím jen Život jedna báseň a teď i toto, ale už teď se řadí mezi mé nejoblíbenější autorky, protože její knihy jsou vážně něco!
Tahle spisovatelka to prostě umí, možná jsem čekala něco více, ale vůbec nejsem zklamaná. Od knihy jsem dostala přesně to, co vždy u knih potřebuji - odreagování se, ponoření se do jiného světa, do příběhu někoho jiného, poplakat si a s hlubokým vzdechem litovat poslední stránky, poslední tečky. Krása :-)
Pravděpodobně jsem měla přílišná očekávání, takže pro mě byla knížka mírným zklamáním. Ostatní knihy od autorky se mi líbily více. Ale i tak je to pěkný příběh. Moc se mi v příběhu líbila postava Kapitána. Takže možná i kvůli němu dávám čtyři hvězdy, i když jen tak tak.
Wow, tak Colleen opět nezklamala. Škoda, že těch knížek nemá víc. Už teď se stává mou nejoblíbenější spisovatelkou. Opět velmi hluboké dílko, tak jak jsme od Colleen zvyklé. Co už se dlouho nestalo - rozplakala mě. A ten konec, zlatá tečka. Postavy úžasné, hlavně Kapitán, kdo by to čekal? :-D A za co ještě musím dát hvězdičku navíc? Páni, on ty kalhotky fakt neroztrhl :-D
Zarudlé oči, kručení v břiše a nespavost, to vše vás postihne při čtení všech knížek od Colleen Hoover. Autorka naprosto skvěle popisuje jak postavy ale i jejich pocity, že brzo splynete s knížkou a nic vás od ní neodtrhne.. Snad se dočkáme překladu i jejích jiných knížek..
Kupovala jsem ji a předpokládala, že mě nenadchne, protože (známe to všichni) to měl být prostě příběh o dvou lidech, co se do sebe chtějí zamilovat, ale něco jim v tom brání (tajemství, minulost aj.) a určitým způsobem to tak i bylo, ale tato kniha mi naprosto vyrazila dech. Jsem už zvyklá na různé zápletky, takže jsem myslela, že mě nic nepřekvapí, ale spletla jsem se. Je úžasné změnit prostředí klasické vysoké školy za hotel pro piloty a jeho okolí nebo číst jedním dechem. K posledním stránkám mi ukápla slza, ale věděla jsem, že Miles může být zase šťastný.
Jedna z velmi zdařených knih. Vřele doporučuji.
První knížka od autorky.. na čas poslední. Nijak zvlášť originální příběh,ale jako oddychovka dobrý.. Jednohubka,na kterou se rychle zapomene. Konec mi přišel dost odbytý, strohý a uhozený. Doporučuji v aj,easy čtení..chtěla jsem si ji procvičit.. akorát nevím,jestli slovíčka vzdychat,vrnět a podobná slova erotického rázu použiji:-)
sex láska smrt americká literatura romantika milostné vztahy prostředí školy, studentské prostředí milostná korespondence pro dospívající mládež (young adult) vyrovnání se s minulostí pilotiAutorovy další knížky
2018 | Námi to končí |
2016 | Odvrácená tvář lásky |
2014 | Bez naděje |
2020 | Pravda, nebo lež |
2014 | Život jedna báseň |
Knihu jsem doslova zhltla:) tuto spisovatelku mám velmi ráda a tahle kniha mě opravdu překvapila, i když na můj vkus byly některé scény až moc podrobné. Jinak myslím že je to vydařený kousek. :)