Okamžiky štěstí

Okamžiky štěstí
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528992/bmid_okamziky-stesti-658c3c5802a9f.jpg 4 4890 4890

zaneta.pap
13.01.2018 2 z 5

Oproti ostatním knihám Patrika Hartla je slabší, předvídatelná, příliš mě nenadchnula.

pocketka
12.01.2018 3 z 5

Pro mne nejslabší z autorových knih. Příliš zdlouhavé. Nejprve jsem poctivě přečetla "Veroniku", poté nepoctivě "Jáchyma". Řádky jsem už přeskakovala. Škoda konce u Jáchyma, za mne to bylo až příliš nasládlé. Co musím ocenit je, že se žádná část zbytečně neopakovala.

niki121
12.01.2018 5 z 5

Skvělá čtivá kniha stejně jako všechny od Patrika Hartla

Radvana
12.01.2018 3 z 5

čtu teď.aková oddechovka mezi Harrym Hole a Maminčiným mazánkem

Konycek
09.01.2018 5 z 5

Zřejmě jsem jediná, ale četla jsem na přeskáčku - jednu kapitolu Jáchyma a po ní otočit knihu a jednu kapitolu jeho sestry.....musím říct, že mě to bavilo. A vůbec, všechny knihy od pana Hartla. Je to oddechové čtení s vtipem na správném místě

radushe79
09.01.2018

Uf docteno. Nerada odkladam nedocteny knizky. Tohle bylo utrpeni. Takovy naivni cteni pro hodny holky...

Pauvka
09.01.2018 4 z 5

Fakt nemám ráda knihy s blbým koncem a u Jáchyma to tak bylo :D to mě fakt naštvalo :D ale knížka pěkná :)

K.Markova
08.01.2018 3 z 5

Popravdě jsem četla jen Jáchymovu část, ta Veroničina mě vůbec neláká. Ale byly i pasáže, které mě skutečně pobavily.

IYv
08.01.2018 3 z 5

přečteno za dva večery, jednoduché, opravdu možná až plytké. Nezanechalo to ve mně výrazný dojem.

Msourkova
07.01.2018 2 z 5

Jako oddechovka to rozhodně posloužilo. Místy to bylo vtipné, místy smutné, místy trošku amatérské. Víc se mi líbila Jáchymova část, zdála se mi svižnější, míň rozplizlá, Veronika by občas zasloužila dělo. Moc se mi líbil nápad napsat dvojromán z pohledů dvou osob, dokonce se i zajímavě vyplňovaly mezery v příběhu, občas mi to ale všechno přišlo trošku předvídatelné a unylé. Ve výsledku jsem s Okamžiky štěstí uzavřela konec tohoto roku vcelku spokojeně, po další Hartlově knížce ale asi už nesáhnu.

Dresia
07.01.2018 2 z 5

plytké

Ivis01
06.01.2018 5 z 5

Pěkné odpočinkové čtení..

SakuraLuci
06.01.2018 5 z 5

Zajímavý koncept knihy, Patrik Hartl nezklamal. Jako vždy, lehká oddechovka která se čte sama.

Janina94
05.01.2018 4 z 5

Tak já vám nevím :) Začala jsem příběhem Jáchyma, přečetla jsem na jeden zátah, opravdu se mi to líbilo, ale nějak nemám chuť pokračovat ve čtení příběhu Veroniky.. přijde mi, že už o ní všechno vím a bojím se, že budu akorát zklamaná. Tak uvidíme... Nicméně jsem se na knihu těšila, a zas takový zázrak jak všichni říkají to není...I tak dávám 4/5 :)

DanielaV.
05.01.2018 4 z 5

Okamziky stesti bych zaradila na 2. misto z Hartlovych 3 knih. Zacala jsem cist od Jachyma, ktery byl uzasny a cetla jsem jednim dechem. Jachym mi prisel vic propracovanejsi nez Veronika, pri cetbe Veroniky uz jsem se nedozvedela tolik zajimavosti, jako pri cetbe Jachyma. Nicmene knizku velmi doporucuji, je to oddechova cetba.

lucy.n
04.01.2018 3 z 5

Jednoduché čtení. Žádná nostalgie po dočtení, která mě přepadá vždy, když dočtu dobrou knížku.

Inka063
03.01.2018 1 z 5

Musím to napsat - něco tak plytkého, přiblblého a nezajímavého jsem už dlouho nečetla. Nemám ve zvyku odkládat nedočtenou knihu (snad tajně doufám, že se "to zlepší"), takže jsem dočetla i toto a skoro lituji času, který jsem mohla věnovat něčemu jinému.
Akce v rychlém až zběsilém tempu střídá akci, vrší se jedna na druhou bez hlubšího vhledu. Limonáda a americký happy end. Je úplně jedno, že se dá číst z obou stran. Ať si vyberete Jáchyma nebo Veroniku, sáhnete vedle.

Juici
02.01.2018 1 z 5

(Nedočtené)

Knihu jsem otevřela s Veronikou. A do Jáchyma se mi už ani nechtělo. Nezajímavá kniha plná "katastrof". Kámen s cihlou.. negativní.. prostě za mě ne. Vůbec mě to nebavilo.

Kacule88
02.01.2018 5 z 5

Moje první knížka od Hartla a musím říct,že to bylo super. :-)

IvkaLesomilka
02.01.2018 5 z 5

Přečteno jedním dechem, parádní oddechovka. Začala jsem Jáchymem, který mě moc bavil. Bála jsem se tedy, jestli mě bude bavit i Veronika, když už vím co se dělo, avšak bavila mě stejně tak, takže paráda.