Osm

Osm
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/370073/mid_osm-3zE-370073.jpg 4 3196 3196

Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná. Kdo čin spáchal a proč? Snoubenec, nejlepší kamarádka, někdo z rodiny, kde hlídala děti? Vysvětlení nepřichází ani po probuzení z kómatu. Michaela si totiž osudný den nepamatuje. A co víc, nepamatuje si ani poslední rok svého života. Rok, který začal tak nevinně, všem zamíchal životy a skončil pokusem o vraždu.... celý text

danielavachova
14.09.2019 5 z 5

Pro mě nejlepší kniha od Radky Třeštíkové,super čtení.Celá kniha je plná zápletek,s trochou jako by krimi ,přečetla jsem jedním dechem a zase otevřený konec.

Plaknel
14.09.2019 3 z 5

Líbilo

VeRonnie26
09.09.2019 3 z 5

Kniha se mi četla dobře a bavila mě. Sice ne tolik jako veselí a bábovky, ale závěr mě trošku zklamal.
Trošku mi i vadilo když byla nepřeložená věta např. ve francouzštině, že nikde nebyl překlad.

klarinka9974
09.09.2019 4 z 5

Mě se to líbilo, dobře se to četlo, bylo to oddechové a vůbec jsem se u toho nenudila. Bavilo mě střídání postav, zápletka, láska všude okolo a Míša samotná i když sama asi nevěděla co vlastně chce. Spíš mě zklamal ten konec, těšíte se na to až dostanete vysvětlení a závěrem se stane něco šťastného nebo smutného a ono se defakto nestane nic.... Ale tak nějak si začínám zvykat, že autorčiny knihy mají ty konce prostě useknuté.

Annyel
08.09.2019 4 z 5

Kniha se četla velmi dobře. Zajímavá zápletka, rozplétající se charaktery postav, závěr výborný.

Aicha196
07.09.2019 5 z 5

Velice zajimava, uzasna kniha

bery11
07.09.2019 4 z 5

výborná kniha, dobře se četla

Miluna40
07.09.2019 1 z 5

Konec mi prisel desny i vtipny

tyna_01
05.09.2019 5 z 5

Knížka se četla dobře, děj také chytlavý, bavilo mne to :)

dainny
30.08.2019 3 z 5

četla se dobře,ale mám od této spisovatelky raději jiné knížky :)

janamaxik
20.08.2019 5 z 5

Super, byla jsem nadšená

otesánek
15.08.2019 2 z 5

No asi jsem čekala víc. Ani to pro mě nebylo jednohubkou a kus knihy jsem se i stihla nudit. Přeskakování od jedné osoby k jiné bylo pro mě těžko stravitelné. vlastně mi nejvíc bavilo posledních asi 80 stran..... konec, nekonec se mi teda vůbec nelíbil. Četla jsem od autorky lepší knihy

novina
14.08.2019 5 z 5

Příběh se mi líbil, četlo se to samo. Konec mi přišel trošku přitažený za vlasy, ale díky zápletkám a postavám dávám plný počet.

zelva.marketa
06.08.2019 5 z 5

Úžasná knížka se skvělým rozuzlením.

NikNik
04.08.2019 5 z 5

Velice pěkné, příběh poskládán originálně a těším se na další knihy :-)

janka3232
31.07.2019 3 z 5

Trochu slabá zápletka. Moc nechápu, proč autorka stále popisuje osudy nemožných ženských, které se nechávají vláčet osudem, a pak kňučí.

romanka26
28.07.2019 2 z 5

Kniha mne oproti ostatním autorcinym knihám nebavila. Nedocetla jsem.

Kopretina
24.07.2019 4 z 5

Moje první setkání s autorkou, hned od začátku jsem si říkala, hm takové syrové, jako Soukupová. Jelikož jsem nemocná, knihu jsem přelouskala jedna dva. Četla se hezky, podezření jsem měla velmi blízké, a že nikdo není sympatický? To už si v moderních knížkách zvykám. Ještěže já :D a moji známí (aspoň někteří) normální jsme ;).

Liss93
19.07.2019 1 z 5

Vyšla jsem ze své komfortní zóny a rozhodla se, že zkusím přečíst něco od autor(a)ky, kterou bych normálně nečetla. Osm slibuje detektivních zápletku, která je jen okrajová a kdy by tam nebyla, tak se asi ani nic nestane. A ještě jsem nezažila knihu, ve které by mi všechny postavy byly tak strašně nesympatické. Nikdo se nechoval logicky, postavy měnily charakter i několikrát za knihu. Sice se to četlo rychle, ale to je tak jediné plus.

...123
08.07.2019 3 z 5

Dost mě to zklamalo. Šíleně zdlouhavý, konec, který nespěl k závěru, což nenávidím. Asi dáno tím, že člověk dříve čte Radciny (ne nejsme kámošky, ale je mi hloupé psát "knížky paní Trestikove") novější knihy dříve a ano, progres je evidentní. Nicméně na ni nezanevru, styl psaní a forma je mi stále velmi sympatická.