Osm

Osm
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/370073/mid_osm-3zE-370073.jpg 4 3196 3196

Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná. Kdo čin spáchal a proč? Snoubenec, nejlepší kamarádka, někdo z rodiny, kde hlídala děti? Vysvětlení nepřichází ani po probuzení z kómatu. Michaela si totiž osudný den nepamatuje. A co víc, nepamatuje si ani poslední rok svého života. Rok, který začal tak nevinně, všem zamíchal životy a skončil pokusem o vraždu.... celý text

tomik2132
30.04.2019 4 z 5

Příběh je moc dobře napsaný a vymyšlený. Kniha má v sobě napětí. Nic jsem neočekávala a byla jsem velice příjemně překvapená.

misssicccka
25.04.2019 3 z 5

jojo, pribeh o tom, jak jeden psychopat znici zivoty nekolika lidi, vadi mi to, ze zrovna ten nejvetsi psychopat musi byt polovicni cikanka z decaku. Fandim tomu bajecnemu vypravecskemu talentu a doufam, ze se bude lepsit a lepsit. musim rict, ze prvni pulka byla fakt utrpeni.

regulax
24.04.2019 4 z 5

Doufala jsem, že to nebudou druhé Bábovky a nebyly. Je to lepší!! RT se lepší!!! možná bude příště ještě lepší :-) Moderně psaný příběh dnešní doby, dějově propletené postavy, ale čtivý, možná se v něm někdo najde, místy mimo realitu a ten rychlý nečekaný a otevřený konec... že by následovalo Devět?

TerkaProchajda
23.04.2019 4 z 5

Ze začátku mě kniha moc nebavila, ale pak jsem se do ní začetla, nicméně mě celkově dej nijak neuchvátil :-)

lucy.sankova
22.04.2019 5 z 5

Já sem teda z knihy nadšená :) Zaujaly mě osobnosti všech postav, včetně zápletky.. Za mě má jednoznačně pět hvězdiček z pěti. ;)

mirkavranka
22.04.2019 3 z 5

Lbila se, neocekavane vyusteni.. Moje prvni kniha od teto autorky, urcite ne posledni.

Marfinka
17.04.2019 4 z 5

Hodnocení píši s velkým odstupem a už si jí plně nevybavuji. Ale určitě se mi líbila.

janina74
12.04.2019 5 z 5

Tenhle příběh se mi moc líbil, obzvlášť ta výstavba.

dominika9982
06.04.2019 3 z 5

Do knihy se mi moc nechtělo, když jsem viděla její hodnocení. Nakonec to nebylo špatné, i když to asi nebude má oblíbená kniha.

Aiden888
03.04.2019 5 z 5

Asi nejlepší z knih od Radky Třeštíkové. Konečně jedna z těch, která by se snad dala i natočit, protože to nepůsobí jako psycho příběh obalený čistě jen do ,,divných myšlenek" postav, ale příběh se tu opravdu vyvíjí, a já osobně jsem třeba skoro až do konce netušila, kdo co vlastně provedl. Tahle kniha mi ani nepřijde nijak nereálná, protože posedlost někým je poměrně aktuální a reálné téma. Co je však škoda, a to tato autorka umí poměrně dobře, je odstřihnutí zajímavých knižních scén na úkor zbytečných úvahových pasáží. Například to, že se nevěra Maxe a Míši odbyla několika řádky, i když na to čtenář sakra čekal, a těšil se na něco pikantního.

izzzinka
31.03.2019 4 z 5

Začátek mě málem odradil, ale pak se to celkem rozjelo.. detektivka to není. Spíš takový zvláštní psycho..ale jako oddechovka dobrý. Čte se rychle.

Analady
31.03.2019 3 z 5

Kniha se četla celkem dobře, bavily mě popisy myšlenkových pochodů postav, s tím si autorka vyhrála pěkně. Jen kdyby to nebyla kniha plná zoufalců k uzoufání. Ta detektivní zápletka tam byla naprosto zbytečná. Jen tak přibylo pár přihlouplých postav. Tři hvězdičky s hodně odřenýma ušima.

roman9276
29.03.2019 1 z 5

Co to sakra...? Jako pardon, ale tohle snad nemohl někdo ani vydat ne? Příběh začíná postřelením jedné z hlavních postav a pak se vracíme zpátky a zjišťujem, co k tomu vlastně vedlo. Ale jako co je je za kravinu? Postavy: kráva, vypatlaná kráva, dement atd. atd. - tohle je přesnej výstih postav. Děj absolutně o ničem, aktéři se chovaj absolutně nelogicky a jsou totálně mimo. Ty vole nečíst, nečíst, nečíst.

ivca79
29.03.2019 4 z 5

Celkem se mi tyhle propletené knihy líbí, ale ten konec, hmmm...

pavpaz
26.03.2019 3 z 5

Knihu sem přečetla sice za tři dny, ale nijak zvlášť mě nenadchla. Spíš sem chtěla být už na konci. Neustálé přeskakování, nedokončené myšlenky, které se dokončí až o pár kapitol dál a otevřený konec, co tím chce autorka říct?

Alienn
24.03.2019 3 z 5

Tak úplně detektivka to nebyla. Opět spousta různě psychicky narušených postav, na to už si u autorky začínám zvykat, konec divný. Rozporuplné pocity mám z této knihy.

alexandra111
23.03.2019 3 z 5

Kniha se mi líbila,ale nesnáším otevřené konce a to mě teda hodně zklamalo.

Jessie_
21.03.2019 5 z 5

K téhle knížce jsem se dostala na doporučení kamarádky. Po přečtení místních recenzí jsem sice měla trochu strach, do čeho jsem se to pustila a i první kapitola mě v tom jen utvrzovala, ale po překonání této části jsem knížku přečetla téměř jedním dechem a byla super! :-)

Krukron
19.03.2019 5 z 5

Moje první Třeštíková, vím jsem ostuda :) Musím uznat, že je to taková bleskovka, čte se to velmi rychle, možná až příliš. Někdy mám pocit, že je autorka dost skoupá na informace a projevuje se to i ve stylu. Krátké strohé věty odkapaví jako voda z netěsnícího kohoutku. Zato myšlenky a kniha jako celek těsní moc dobře. Největší tajem bylo čekání na tu osmičku, ale pak jsem se dočkal a tak mám z toho hezký pocit. Jenom ty otevřené konce, to je prostě nešvar - vždycky to ve mně vzbuzuje pocit, že když už autor neví, co s tím, tak tam nechá "prostor pro čtenářovu fantazii" (to nemám rád, neb fantazie mám dost, ale takto neukončené dílo je pro mě vždycky trochu zklamáním - působí to na mě odfláknutě) :):)

adelkas
19.03.2019 4 z 5

Nedivím se, že Mišu všechny měly radí , taky mi byla sympatická, ale ke konci?.... Ptám se, proč? Proč autorka toto udělala s hlavní postavou?