Pán hor 2

Pán hor 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212189/mid_pan-hor-2-eyo-212189.jpg 4 301 301

Pán hor série

Rozsáhlá historicko-romantická sága Pán hor mapuje osudy šesti generací šlechtického rodu de Braie od roku 1785. Odehrává se převážně ve Francii, i když bouřlivé události osmnáctého, devatenáctého a začátku dvacátého století zavedou hrdiny nejen do mnoha zemí Evropy, ale i do Ameriky, Afriky...

knihovnička007
19.03.2017 5 z 5

Krásná kniha :)
v dnešní době už si člověk ani nedokáže představit, jak se žilo před 200 lety-a navíc v horách, kde se život zastavil...
Líbily se mi životy všech postav. Místy jsem Sebastiana nechápala, litovala... Škoda, že si člověk nemůže takový život vyzkoušet aspoň na jeden den :)
Kniha úžasná, je to už asi 5.kniha od této spisovatelky a budu pokračovat dál. Doporučuji všem.
Romantika s historií je skvělá kombinace :)

evago
14.11.2016 5 z 5

pěkná kniha,dobře se čte...

harena
18.10.2016 3 z 5

Příjemný a hlavně čtivý román pro ženy, nijak nepřeslazený, stále akce, stále se něco děje a určitě si zase někdy přečtu další díl, protože musím ( !!!!!!!) přece vědět, proč Sebastianova cesta do Itálie změní životy všech !!!! :)))). V případě deštivých dnů lze přečíst i za jeden den, nestresuje, příjemně naladí.

Januletta
02.02.2016 5 z 5

Celá serie patří k mým nejoblíbenějším knihám. Ale nejlepší je tenhle, 2 díl... Sebastian je nejvíce reálná postava ze všech. Má spoustu chyb, a proto je nejlidštější. Rozhodně doporučuji všem přečíst, pokud máte rádi romantiku, lásku a napětí :-)

TaLu
21.07.2015 4 z 5

Přečetla jsem celou sérii, první díly, ve kterých se rozvíjejí osudy prvních postav se mi líbily nejvíce. Na románu mne zaujalo i to, jak ho autorka psala kdysi při škole. Její první dílo.

TaLu
21.07.2015 4 z 5

Danafantom
01.01.2014 5 z 5

Děj se rozvíjí pěkně, příjemné počteníčko, takové lidské. Jen mě překvapilo, že druhý díl, půjčený z knihovny, byl od jiného nakladatelství, a obsahoval značnou část dílu prvního.

Marika Vanova
30.08.2013 5 z 5

Tak druhý díl mi přijde ještě čtivější než ten první a proto nyní dávám 5 hvězdiček. Již se chystám hned na třetí díl a jsem zvědavá, jak to bude dál, když oba hlavní (pro mě) hrdinové tam už nebudou. Bude to o dalších osudech rodiny de Braie a končilo to tak napínavě.

VladkaBU
25.07.2013 5 z 5

Druhý díl Pána hor se mi také moc líbil. Pro mě je důležité, že když se objevují další postavy, příbuzní , stále vím, o kom právě čtu, a kdo je kdo. U této knížky si připadám, jako bych tam s nimi žila, a stejně jako u prvního dílu jsem se ztěží odtrhávala od děje, a zavírala knížku.

maryzka
04.05.2012 2 z 5

pokračovaní druhé generace rodiny de Braie