Pekáč buchet - Kateřina Petrusová | Databáze knih

Pekáč buchet

Pekáč buchet
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206146/bmid_pekac-buchet-FwG-206146.jpg 4 1228 1228

ONA Redaktorka ženského časopisu, expertka na vaření. Miluje nové recepty, oprašuje staré po babičkách, dobrého jídla se nikdy nepřejí a je pro ni středobodem vesmíru. Sama o sobě říká, že je gastrosexuálka. Sport je pro ni nutné zlo, aby nenakynula jako její milované tvarohové buchty. Jmenuje se Klára. ON Adrenalinový sportovec. V létě leze po horách, v zimě po zamrzlých vodopádech. Sport je součástí jeho života a nedokáže bez něj existovat. Jeho břišní, zádové, hýžďové, no prostě všechny svaly, podle toho patřičně vypadají. Pekáč buchet může spořádat na posezení a nebude to na něm vůbec vidět. Jmenuje se Matouš. Je vůbec možné, aby dva takto rozdílné světy fungovaly společně? Stačilo jediné včelí bodnutí a následná prudká alergická reakce, a bylo to. Náhoda je spojila dohromady, a tak na nich můžeme otestovat hned dvě lidová moudra: že láska prochází žaludkem, a že láska hory přenáší. Další skvělé čtení od Kateřiny Petrusové, které smlsnete jako pralinku. Najdete v něm všechno, co na jejích knížkách máte rády: svérázné postavy, skvělé dialogy, nečekané zápletky. Vtip, romantiku i napětí.... celý text

NikolaSkop
18.07.2020 4 z 5

Docela rychle jsem tuto knihu přečetla ale abych byla upřímná, zas tak moc mě nezaujala. Příběh nebyl špatný ale na plný počet dle mého nemá. :)

JanaSustr
18.07.2020 5 z 5

Velice zábavné,přečteno za pár hodin.

Emma046
04.07.2020 5 z 5

U knihy jsem se fakt upřímně zasmala a bavila mě.Po sérii o rodině Bavettovych, která byla parádní a velmi čtivá si určitě koupím poslední z knížek této spisovatelky V hlavou v oblacích.A opravdu mě mrzí, že už nic dalšího nevyšlo.Velka škoda.

monci6485
18.04.2020 5 z 5

Jednoduchá kniha na pár hodin. Většinou čtu thrillery, kde se jídlo moc neřeší. Chtěla jsem kus žvance a dostala jsem ho (i s receptem).

lucka1998
02.03.2020 4 z 5

Čtivý příběh o dvou velmi odlišných lidech, kteří spolu prožívají různé vtipné situace...

monulam
09.02.2020 5 z 5

Krásný příběh o lásce, trochou potrhlá hlavní hrdinka, kterou si oblíbíte, protože se v ní aspoň trochu poznáte

den_i
03.02.2020 5 z 5

U čtení jsem se dost zasmála, až na smutnější konec, kniha je fakt něco, jediným zatahem přečteno.

petulkapeta
23.01.2020 4 z 5

Smutnější konec než bych čekala,ale jinak fajn počteni...

Bet
15.01.2020 4 z 5

Kniha se mě velice líbila, je vtipná a plná receptů :)

Catyna
14.01.2020 5 z 5

Přečteno jedním dechem

*Pájuše*
08.12.2019 2 z 5

Velmi vtipná kniha na deštivé odpoledne. Opravdu jednohubka. Jedna věc mi tam prostě neseděla - ach ty česká jména! Nejsem zrovna fanda českých autorů, ale série Bavettových byla fakt dobrá. Tohle je oproti tomu slaboučký čajíček. I tak se to nečetlo špatně.

MinaHawke
07.12.2019 4 z 5

Od autorky jsem četla sérii Bavettovi, která se mi moc líbila, tak jsem si řekla, že zkusím i tuhle. A kniha to nebyla špatná, jen Bavettovi mě bavili víc.

janina66
25.11.2019 4 z 5

Tato kniha mi až tak vtipná nepřišla. To jasně vede S hlavou v oblacích. Nemohla jsem se oboum hrdinům nějak přiblížit. Bylo to psané, tak jako bez emocí. A konec byl pro mě trochu smutný.

EvaXxX
22.11.2019 5 z 5

Super knížka :)
Je vtipná, oddechová, dobře se četla + recepty = super nápad!
Fakt mě to bavilo :)

Lenadre
18.11.2019 5 z 5

Naprosto skvělá knížka, už dlouho jsem se tak nesmála .Konec se mi taky moc líbil, dva lidi co k sobě patří a nevzdávají se. Naděje, láska a humor.Jdou dál i když jim osud nadělil těžší karty. Rozhodně doporučuji.

oskarina
09.11.2019 4 z 5

Oddechovka přečtena během jednoho vecera.. Jen závěr bych brala šťastnější:)

hlavajda93
26.09.2019 4 z 5

vtipný příběh, který má spád doplněný o recepty

iiiccc
19.09.2019 1 z 5

Po přečtení prvních pár stránek jsem znala průběh příběhu a vzhledem k nebezpečnému povolání mužského hrdiny, i jeho konec. Krok vedle a obávám se, že i poslední hřebíček do rakve mé čtenářské krize.

zoew
16.09.2019 2 z 5

Kdyby mi bylo sedmnáct, tak by se mi to asi líbilo.......

Roscata
28.08.2019 5 z 5

Jestli hledáte perfektní knihu pro letní dovolenou je Pekáč buchet tou správnou volbou.
Čekala jsem naivní a hloupý příběh ale nakonec jsem se nasmála, trochu si pobrečela a dokonce objevila pár receptů které by stálo za to vyzkoušet.
Příběh je jednoduchý, ne moc originální ale díky tomu vynikne šikovnost autorky, protože vám i tak celý příběh uteče jak nic.